ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. mar 2005 13:11

Hojla! Darchy,Seveda se tudi tu gori veselimo! Nisi sama,kje pa. Moj trebušček je poln dobrot in že hoče malo protestirat!Včeraj samo voda in čaj,danes pa sem notri nametala vse po vrsti.Šunka,jajca, potica,hren,čokolada, regrat,ojojoj! Popoldne gremo v naravo!Bo treba kar skurit nekaj kalorij! Aja,še to!Ko sem zjutraj stopila na tehnico sem imela pol kile manj,kot ob koncu diete!Sej bom verjetno tiste pol kilce hitro nazaj dobila,vendar je bil pa vseeno zelo dober občutek! No,lepo praznujte še naprej! Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

27. mar 2005 14:15

Tud js sm mal prišla pokukat tu gor in se pofočkat. Pet minut imam miru po kosilu in sem tu. Veselo praznovanje!!!! Picika, še enkrat sem ti poslala zasebno sporočilo in upam, da ga tokrat dobiš "v roke". Ko se mali zbudi, gremo še enkrat hitro na sonček preden se vreme skegla. Uživajte tudi vi!!!! Baj kokos

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

27. mar 2005 15:00

Lep pozdrav vsem. Kako ste preživele zajterk? Jaz sem bila pridna! Sedela sem pri mizi z 15 ljudmi, pa sem pojedla 2 mineoli!!!!!!!! Imam pa eno vprašanje: pri OH: kaj si predstavljate kot slano pecivo v velikosti pizze? Meni ne pade na pamet nič druga kot bobi palčke, prestice, grisini,... In koliko je to - "v velikosti pizze"??? Hvala za vsak nasvet, pa lepe praznike še naprej. petrusha

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

27. mar 2005 16:57

Petrusha, kapo dol pred tabo in tvojo voljo. Jaz pa imam sadni dan, pa sem tako pridno zajtrkovala kot že dolgo ne. Samo jajcem in potici sem se odpovedala, pila pa grenki čaj. Drugače pa sem si privoščila kar nekaj šunke,kruha in hrena. Sem pa naredila 16 km s kolesom, tako da sem malo psihično potolažena. Mogoče je vzrok moje požrtije to, da imam danes 40. dan diete, sem pa od vodnega dneva shujšala še za 2 kg.... Eh, kaj pa vem, kaj mi je bilo. Bom naslednjih 50 dni pridna. Obljubim. Lepo se imejte še naprej. Aknirad-bombica Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 28. mar 2005 23:29:44

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. mar 2005 20:01

Še jaz naj povem, kako nisem preveč pridna. Danes imam OH dan in sem do večera bila pridna, večerjala sem obložen kruhek s sirom, šunko, hrenom in jajcem ter seveda bila je tudi zelena solata. Jutri imam sadni dan, v torek pa je moj drugi vodni dan. Drugače pa kile kar stojijo na 73 kg pri višini 162, že kar dolgo imam 7 kg minusa. Ni ravno veliko, ampak še vedno je bolje kot da bi imela 7 kg plusa, mislim, da se bo stanje izboljšalo v naslednjem tednu. Tudi jaz bom tako kot Aknirad do 1. maja pridna, takrat je namreč moj zadnji dan. Pač ne bo samo delavski praznik, ampak tudi 3 MD praznik. En suhcen pozdravček vsem! riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

27. mar 2005 21:04

Zdravo, rožice ! No, samo teden še imam do konca, pa sem končno grešila. Včeraj sem pekla vse živo, pa nič poizkusila, ker sem bila vodena. Danes sem pekla še šunko v testu in ker sem to počela prvič, nisem imela pojma, kako je ali je že pečeno ali ne in sem odrezala krajec kruha, od katerega sem ob 11. uri dopoldan pojedla dva mala koščka. Za kosilo sem jedla regrat in purana, popoldan pa klasika, ki se za ta dan spodobi. Jedla sem kruh in meso, nobenega jajčka, pa hren. Tako, da je bil tisti kruh dopoldan moja šibka točka. Pa kaj morem, če je pa tako omamno dišal. Se res pozna, da se dieta bliža koncu. In tako sem bila vesela zjutraj, ko sem stopila na tehtnico in sem ugotovila, da sem od 2.vodnega dneva shujšala 3 kg. Vsega skupaj čisto malo manj kot 14 kg, kar zame res ni malo. In je kar prav, da je diete konec, ker sem tudi v obraz zelo shujšala in ne bi rada izgledala kot galapaška želva. Se pa res vedno bolj vidi, koliko manj me je. Tudi moj trebušček se ne trese več tako zelo in ga je kar nekaj manj. Vsak drugi dan naredim 100-150 trebušnjakov. Ampak po moje ga je manj zato, ker se maščobe "topijo". Moj jedilnik bo te dni bolj ali manj enak - jutri regrat za kosilo in večerjo ( tokrat z veliko vročega krompirja), v torek na OH pica za kosilo, za večerjo pa že tretjič zapored namesto sladkarij regrat brez krompirja. Enostavno ne morem brez njega. Ga pa zaradi hrbtenice obupno težko nabiram, saj zraven klečim, tako, da me že tudi kolena bolijo. Ampak vse potrpim, da ga le lahko potem jem. In drage moje, jem ga z leseno žlico. To mi je tako ostalo, ko smo ga doma vedno jedli iz lončene sklede in se mi je zdelo, da edino lesena žlica paše zraven. Kot v dobrih starih časih. Ja, ne vem, očitno se je tudi mojim rodilom zmešalo, saj sem ta mesec že drugič dobila svoje dneve. Se mi je čudno zdelo, ker sem včeraj tako malo odvodnjavala, glede na to, koliko vode sem spila. No, danes zjutraj pa sem zvedela, zakaj. Konec diete imam 2.4., to pa je hkrati 1.obletnica moje operacije hrbtenice. Kakšno naključje. Res že komaj čakam, da bo konec. Kaj pa ve ? Ali sem samo jaz tako neučakana ? Pa saj ne, da bom potem ne vem kako jedla narobe. Ne, samo to točno zaporedje dnevov mi počasi preseda. Mi je, da bi npr. 3 dni jedla beljakovine, pa potem OH in zvečer sladkarije itd. Ja, glede sladkarij : kaj jih boste jedle le na OH dan ali tudi na kakšen ostali dan ? Ker sem dve noči bolj malo spala, grem sedaj pod kožo gledati. Pravljica, da jutri ni treba v službo !!!! Imejte se fajn, pa karkoli boste že počele ! marjanca45

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

27. mar 2005 21:06

Hojla drage moje, že dolgo se vam nisem nič javila in mislim, da je spet čas da mal povem kako sedaj poteka moje življenje. No ja za začetek vam povem da sem bila v bolnici na infuziji (3 dni, četrti dan odpust). Vam ne morm povedat kolk se bolš počutim. Morm pa res vsaj 2 litra na dan spit če ne želim da se to spet ponovi. Zaradi nosečnosti se mi je hormon tako hitro dvignil in sem morala aceton spravit na nulo. No ja v glavnem ta aceton je kriv, da mi je blo tko grozn slabo. (sem shujšala na 55 kg, moja idealna sam takih muk nebi želela še enkrat met) Trebušček se mi pa že kar pozna in bom morala kmalu obleči nosečniške hlače Mam pa že tud mal čudne želje glede hrane, na primer solato iz samega radiča pa kos kruha z zelenjavnim namazom pa belo kavo za povrh. Pa radič more bit fejst kisu in grenek. Si morte mislt kolk se mojmu želodcu meša (kis pa mleko skupi hahahaha) Drugače pa se mojemu mateju dieta počasi bliža h koncu in je izgubil že 17 kil pa več kot 15 cm čez pas. nalin

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

27. mar 2005 22:37

Ciao mačkice, uspešno preživela veliko noč! Za zajtrk dve pomaranči. Mi ni bilo težko. Potice ne jem, ker me jezik peče, za tist meso me pa tut čisto nič ni imelo. Sem bolj čokoholik in se zlo težko uprem lahkim stvarem, zato tale velika noč res ni bla nič posebnega. Je pa res, da mi je zadišala bela kava s sladkorjem... Samo je jasno nisem. Za kosilo sem pojedla manjši zrezek in kos kruha, za večerjo pa prav tako. Mogoče kruha ne bi smela, ampak s količinami nisem pretiravala, tako da upam, da je kul. Moji kilogrami se počasi umirjajo:(((((( V 18-ih dneh sem shujšala za 5,5 kg, zdej sem na 56kg. Bom počakala na prvi vodni dan, pa bomo potem videli. Bi rada do takrat prišla vsaj na 55 in potem po čudežu, če bi mi ratal tja do ene 52-53 kg do konca diete. Bi bla zelo vesela! Drugače sem pa ponosna sama nase. Mislim, da moram to povedat. Glede na to, kolkrat bi lahko že grešila, pa nisem niti enkrat... Mi je všeč! Sem zdej začela vodt evidenco, tko kot Bridget Jones. Zgleda nekako takole in mi je všeč: Število kilogramov trenutno: 56 Število prehojenih kilometrov: 2 Število zmanjšanih centimetrov v pasu: 4 Velikost oprsja: manjša Počutje: noro Pogrešam: kruh + čokolado = čokoladni rogljiček in sladoled¸ Število kupljenih oblačil: 0 In tko naprej. Če bi vam to pomagal...Men je prav zabavno res! Pa naredila sem si seznam do julija. Res je dolg. NAjprej moji kilogrami, potem pa nove cunje, nove kopalke, nova garderoba, novi čevlji, veliko sonca, en pearcing v popek - bomo mal experimentirali, pa kozmetičarka, frizer....Še h kirurgu morm, pol me pa res ne bodo več prepoznali.... Sem bla danes okregana! Pred 3-mi meseci sem kupila kostimček. tak zlo luštkan. pa mi je preširok. full.. se je moja mami kr križala, ker je bil drag, zdej mi pa ni več prav... hvala bogu, da zožajo... sam za eno elastično kiklco mi bo pa res žal. tista se pa ne da zožat:( no, ja, bomo pa novo kupl..........:) sam upam, da ne bom potem vsega nazaj dobila po dieti. mene je samo tega strah, ker sem že dvakrat prišla do 55 in potem tut odšla nazaj na preko 60:( Aja, pa še neki vam moram vsem skupej povedat glede kruha: samo polnozrnat kruh nikakor ni kul, ker še vedno vsebuje belo moko. MOJ NASVET: če ga kupujete v trgovini (in ga ne delate same), potem kupite KOROŠKEGA RŽENEGA (oprostite za reklamo), ker je res čist tak, kot mora bit. Okus je mogoče malo drugačen, rahlo kiselkast, ampak meni je božanski, ker sem se ga navadila.... Jest bi še kakšen trik rada, da bo šla moja tehtnica ta teden še za en kilogram dol in da bom optimistična glede 53-52. katrin315

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

28. mar 2005 9:06

Dobro jutro! Se vidi da smo premaknili urine kazalce - verjetno še vsi spite. Torej rezultat mojega prenažiranja včeraj + 1 kg, in velik velik moralni maček Aknirad-bombica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

28. mar 2005 10:27

Dobro jutro! Danes pa se tudi jaz pripravljam na greh. Ampak sem se zavestno odločila, da bom grešila. Včeraj sem se držala, ker sem imela oH in sem jedla le potico in bel kruhek... danes pa cela gora obiskov...in vem, da se bom pregrešila, prav nič sadni dan ne bo danes, ampak bo kar "zgrešen". Jutri bom nadaljevala s sadjem... Saj vem, sploh nisem karakter... včasih sem se vsemu lahko uprla...zdaj pa gre diaeta h koncu, pa se mi ni več...tako kot je že marjanca rekla: ne da se mi več držat zaporedja dnevov. Čeprav me samo ločevanje sploh ne moti... In jutri? Tehtnici se bo zmešalo, vem. Upam samo, da ne bo pokazala dosti preko 60. Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti