ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

1. jun 2005 19:47

Evo še mene,sem imela prejle že cel post napisan pa me je vrglo ven,j****** tehniko. Marjanca,trenutno sve na istem,mislim glede roladic,so res dobre,jaz itak že lep čas ne pečem več,ker pekač ni varen pred mano dokler ni prazen. Tudi jaz sem ulovila samo konec oddaje,tako da si jo bom sigurno ogledala v petek. Darchy-ti si mega,trebušna plesalka ti ne seže niti do kolen-je trenutno bolj podobna meni,ampak obljubim da ne bo več dolgo. Olina-super fotke,sem že malo pozabila kako zgleda ohcet,sama sem bila zadnjič na-svoji in to že pred davnimi devetimi leti. Pa še nekaj o meni:v nedeljo sem imela prvi vodni dan,pa sem ga zdržala100%,kljub službi in enim 270 narejenim burekom.Je bilo hudo,ampak ko sem naslednji dan zagledala na vagi-2 kg,sem v hipu na vse pozabila.Jutri pa veselo s sadjem naprej. Pa še malo z zamudo:slavljenke-vse najboljše! Kam je pa mrknila Tejčica? Bernarda

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

1. jun 2005 20:14

no jaz sem moje slike objavila na albumu - bertel.moj-album.com pod jaz - une druge so pa od najnega psa. Ko sem dvakrat slikana - ankrat z dekoltejem enkrat pa z pulijem - to je namenjeno anketi, da poveste kaj je bolje za zvecer na poroko. LP, Busy Bee

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

1. jun 2005 20:25

HVALA, punce, res ste me danes nafilale s pozitivo, da hodim že kot petelin, pa si bom za nagrado še plastenko vode privoščila (ne, nimam vodnega dne, saj sem že konec s 3md, ampak se počutim tako zafilano, da sem danes na jogurtu in vodi- to mi pač najbolj paše). Glede tega, da ne bi rabila hujšat - obleka skrije mišelinke in zalita bedra, pa vlko rit tudi! Itak sem se pa od jeseni v fitnesu trudila, da maščobice pretopim v kaj mišicam podobnega. Moja trenutna kilaža je med najvišjimi v mojem življenju - rada se imam, ko je številka 5 na prvem mestu (in to pri meni pomeni malo bedrc pa riti manj, pa kak reševalni obroček manj). Kaj čem, pred dvema letoma sem imela skor 10 kil manj in takrat sem si bila najbolj všeč (samo je bilo tudi zaradi zdravstvenih težav) pa nisem bila suha, sploh pa ne koščena. saj vem, enim se zdi 10 kil malo, zame je pa to novi JAZ. Pa že s 5 kil minusa bi bila happy, ampak me tile prigrizki med obroki čisto iztirijo (ker so običajno kaj prepovedanega, zato komaj čakam nektarine- dans sem jih videla v trgovini po jurja-pa to dol padeš! raje jih nikl več ne jem!). Zdaj upoštevam vaše nasvete in imam plastenko z vodo na mizi, zaenkrat sem pridna in mi uspe pretentati željo po prigrizkih z vodo -držite pesti, da se me to drži! Sicer pa še zmeraj vztrajam pri tem, da vsak zase najbolje ve, kdaj in kakšen si je všeč! ajaaa, sem se spomnila, ko je ena predlagala slike.... lahko si pa naredimo skupen album na tisti strani, ko imam jaz (www.moj-album.com) je 256 MB za slike (jaz imam gor čez 80 slik, pa je zasedeno nekaj čez 70 MB), kar je ful dovolj za vse, pa imamo skupno geslo (lahko to jaz naredim, če se strinjate z idejo), pa samo vsaka svojo sliko gor naloži, pa še komentar k sliki, da bomo vedele kam katero dat, pol se pa lajko cele dneve "gledamo" Pridne bodite, pa pa Darchy

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

1. jun 2005 20:29

Busy bee, navijam za dekolte, ker je SEXI Darchy

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

1. jun 2005 21:15

Torej, končal se je moj rojstni dan. Namesto torte sem gledala čudovito revijo z lepimi barvnimi slikami. Sicer mopje fascikle z recepti pregledujem predvsem takrat, ko imam prehranjevalne omejitve. Za kosilo sem imela francoski krompir in prazno solato hrustavko. Dva metra od mojega balkona se povešajo česšnje, ki bodo zdaj, zdaj končale. Jasno, da jih jem dopoldan.A priznam da sem z enim obiskom stisnila porcijo malinovega sladoleda, da sem dala dober vzgled. Zvečer pa je na moje presenečenje pozvonilo na vratih in prijateljičin mož mi je nepričakovano prines zaboj s 5kg jagod z bližnje kmetije. Ker me podpira pri dieti!Večerjala sem nakaj jagod, nič krompirja. Je pa nekaj, danes imam manj kg kot pred enim letom, sem pa eno leto starejša. To pomeni, da gre za napredek. Sem pa cca 15 kg v plusu.Morala bi enkrat poskusit vodni dan, pa se bojim,da ne bo šlo. Lep pozdrav. frina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jun 2005 21:33

Lahko noč in sladke sanje! Kokos,ti nam se pa le čimprej pridruži!Kar začni,pol bo pa že šlo,saj smo tukaj mi s teboj. Najboljši team! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 22:05

Hoj Bussy Bee, defenitivno dekolte! Nočko! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

1. jun 2005 22:50

Busy Bee, ne najdem tvojih slik!!!! A mi lahk napišeš direkt povezavo? Darchy, ideja za skupen album je dobra stvar. Kam naj ti pošljem svojo fotko? kokos

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 22:58

Kokos poizkusi tu: http://bertel.moj-album.com/ Ker sem tudi sama kar nekaj časa iskala, bi prosila, če lahko katera pove kako najdem točno določen album, od kakšnega drugega uporabnika (ne npr. svojega). A se to sploh da? Verjetno da? LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

1. jun 2005 23:04

Busy Bee, tudi jaz sem za dekolte!!! Kolk je fino to, da vas lahko vidim, da vem kakšen obraz je za imenom. Darchy, tudi meni je všeč ideja, da bi imele skupni album!Tudi jaz sem zacela delati svoj album http://puhica.moj-album.com Punce (in fantje,če je še kakšen z nami), ker imamo že veliko tem in stvari, bi resno si lahko naredile spletno stran, ki bi bila naša. To je že ena predlagala-ne spomnem se imena:( Pa jo bom magar jaz naredila,samo da gredo teli izpiti mimo. Če ste za mi povejte in lahko predloge o izgledu strani mi kar pošljete, vsakega bom prav vesela=) P.s.Punce prav fajn zgledate puhica Rožica da se, samo vedeti moras, kakšen vzdevek ima tisti, ki ga iščeš. Se pravi napišeš http://njegov/njen_vzdevek.moj-album.com in bi moralo delati.Upam,da sem ti kaj pomagala in da te je to zanimalo=) Sporočilo je spremenil(a) puhica dne 01. jun 2005 23:07:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti