1. jun 2005 20:25
HVALA, punce, res ste me danes nafilale s pozitivo, da hodim že kot petelin, pa si bom za nagrado še plastenko vode privoščila (ne, nimam vodnega dne, saj sem že konec s 3md, ampak se počutim tako zafilano, da sem danes na jogurtu in vodi- to mi pač najbolj paše).
Glede tega, da ne bi rabila hujšat - obleka skrije mišelinke in zalita bedra, pa vlko rit tudi! Itak sem se pa od jeseni v fitnesu trudila, da maščobice pretopim v kaj mišicam podobnega. Moja trenutna kilaža je med najvišjimi v mojem življenju - rada se imam, ko je številka 5 na prvem mestu (in to pri meni pomeni malo bedrc pa riti manj, pa kak reševalni obroček manj). Kaj čem, pred dvema letoma sem imela skor 10 kil manj in takrat sem si bila najbolj všeč (samo je bilo tudi zaradi zdravstvenih težav) pa nisem bila suha, sploh pa ne koščena. saj vem, enim se zdi 10 kil malo, zame je pa to novi JAZ. Pa že s 5 kil minusa bi bila happy, ampak me tile prigrizki med obroki čisto iztirijo (ker so običajno kaj prepovedanega, zato komaj čakam nektarine- dans sem jih videla v trgovini po jurja-pa to dol padeš! raje jih nikl več ne jem!).
Zdaj upoštevam vaše nasvete in imam plastenko z vodo na mizi, zaenkrat sem pridna in mi uspe pretentati željo po prigrizkih z vodo -držite pesti, da se me to drži!
Sicer pa še zmeraj vztrajam pri tem, da vsak zase najbolje ve, kdaj in kakšen si je všeč!
ajaaa, sem se spomnila, ko je ena predlagala slike.... lahko si pa naredimo skupen album na tisti strani, ko imam jaz (
www.moj-album.com) je 256 MB za slike (jaz imam gor čez 80 slik, pa je zasedeno nekaj čez 70 MB), kar je ful dovolj za vse, pa imamo skupno geslo (lahko to jaz naredim, če se strinjate z idejo), pa samo vsaka svojo sliko gor naloži, pa še komentar k sliki, da bomo vedele kam katero dat, pol se pa lajko cele dneve "gledamo"
Pridne bodite, pa pa
Darchy