2. jun 2005 10:47
Pozdravljene! Loti, moja teorija na to temo pa je malo drugačna...se mi zdi prav, da pokažemo še to plat zgodbe...pa ne govorim o pikniku - piknik je piknik, en gor en dol, govorim o porokah, rojstnih dnevih otrok itd... dieta traja dolgo, določeni dogodki pa se zgodijo samo enkrat..kaj ni škoda, da jih zaradi ene diete ne doživljamo v njihovi polni meri (in ja, tut prehranjevanje je del doživljanja v polni meri)?? recimo, ta vikend sem imela priložnost uživat v neskočnem razvajanju in hudo dobremu toplemu bifeju v hotelu...preprosto sem si privoščila konkreten zajtrk in dobro kosilo in pa zelo veliko migala..za moje pojme bi bilo škoda ob tako dobri hrani žuliti sadje za zajtrk. Zredila sem se pribl. pol kile, ki pa sem jo tudi že odpravila..ampak je bilo vredno in vedno bom imela ta vikend v spominu kot uživaški..sicer pa bi si čez pol leta rekla pa trapa, bi pa par dni dalj hujšala... tako. to je moje mnenje...trenutki v življenju so vredni več, kot pa dan ali dva pravilnega prehranjevanja.. punchka