1. jun 2005 10:23
Jutri imam 45 dan, tako da bom cez pol diete. Sva se ravno vceraj z mozem pogovarjala pri kosilu, da bom morala tako jesti ves cas in da nocem vec nazaj na stare kg, potem pa je on pametno ugotovil, da bi bilo bolj, ce bi imela jaz njegov metabolizem. Eden od razlogov,da sem se odlocila za dieto je tudi ta, da z mojimi 67 kg, bi zelo tezko prisla cez nosecnost. Koncala bi na 80 kg in vec. Zdaj bom shujsala, probala kako leto drzat to tezo potem pa mislim, da ne bi smlea imeti tezav s tezo pri nosecnosti. LP, Busy Bee Mala mucica: sva istocasno pisali - ne odnehat - jaz sem imela po mojem prvem vodnem dnevu feeling, da bom pojedla vse kar vidim - potem sem si pa za kosilo naredila piscancji hamburger in sem sla tako naprej - evo zdaj sem skoraj cez pol, pa se ne dam. Bom zdrzala zaradi vec razlogov - 1. obleke so mi prav; 2. a veste, da imam celo vrat; 3. ko pridem s trima, se ne utapljam v lastnem potu; 4. vseh pohval, katere prejemam od nezavistnih ljudi in s tem spoznavam prijatelje, da jih lahko locim od neprijateljev. Sporočilo je spremenil(a) Busy Bee dne 01. jun 2005 10:27:26