ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

1. jun 2005 7:54

dobro jutro! jaz sem totalno zj... tega se ne grem več- vodnih dni mislim.spat sem šla pred 21, ker sem bila čisto adijo, vsa se tresem, ponoči me je zeblo, zbudila sem se vsako uro in sanjarila o slastni veliki rdeči jabolki... ob 5h sem obupala, vstala, pa me noge niso držale, da bi izvedla manever po dvojnih stopnicah do kuhinje, ker bi me zagotovo podrlo.... tako sem ob 6h popila lonček toplega mleka, pojedla jabolko, nato še banano. počutim pa se kot bi čezme peljal vlak. za nameček pa mi še tehtnica javlja nek error, tako da nimam pojma, koliko dag je bil vreden moj trud. zdaj vem, da sem vztrajna, ampak naslednjič bom upoštevala tudi zmožnosti in odzive svojega telesa. raje en švoh sadni dan namesto vodenega. če ne gre pač ne gre! spipan, hmmm.... glede izgubljene teže smo veliko debatirali, je odvisno koliko moraš zgubit, oz. koliko je viška....koliko si visoka in koliko kg imaš, če nam zaupaš? mala mucica- kot si prebrala zgoraj...pa mislim, da ta vodni dan ni bistven, jaz ga predlani nisem imela niti enkrat, pa je vseeno šlo lepo in gladko. pa čestitke za izpit! kokos, saj sama veš d arabiš tisti klik v glavi... ker drugače boš štartala in nehala 100x. pa recimo, če te ne gane to, da se bližajo dopusti, pa kratke hlače, kopalke inp, pa zavidljivi obraz tistih, ki jim za razliko od nekaterih ni padlo na um hujšanje, čeprav bi bilo potrebno, potem ne vem kaj še ti lahko rečem. glede na to, da si naša rekorderka, rekorde je treba podirat, pa ja ne boš dovolila da ga kdo drug namesto tebe ;) mislim, da je loti na dobri poti ;) hvala vsem za vzpodbudo. tabina

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

1. jun 2005 8:16

Dobro jutro! Mene tudi motijo tile vodni dnevi, ne da ne bi zdrzala, ampak naslednji dan, predvsem pa noc sta mi mora. Celo noc sem se zbujala in sanjala o sendvicu, naslednji dan, pa iz hise nisem smela, ker sem lahko ves cas na WC sedela. Mala mucica: moje sozalje. Danes sem drugace na OH in si bom naredila pico z jajcevci. Vcerajsnje paprike so bile res dobre - samo ima stranski efekt - ves pozgan jezik in nebo. Vcerajsnje zadovoljstvo - bila v Emporiumu in sem lahko probala katertikoli moderc, pa me ni bilo sram, ko je prodajalka not pa ven iz kabine skakala. Lep dan se naprej, Busy Bee

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

1. jun 2005 8:45

No, tako, zdaj pa še lep pozdrav od mene. Sem tista, ki vas je vmes že prosila za spodbudo. Kar dolgo je trajalo, da mi je nekaj škljocnilo v glavi, potem sem pa kar začela. Nisem se prej oglasila, ker nisem bila prepričana, da mi bo uspelo.Danes imam sadni dan in sem pojedla že dva kivija in spila pol litra vode (to bo sračka), sedaj pa počasi žulim še kavo (žal z mlekom, ker ne gre drugače in seveda brez sladkorja). Pa pred dnevi sem videla še eno sotrpinko in ji tako lepo uspeva vse tole, da mi je bila še večja spodbuda. Pa še na morje grem kmalu. Sem pa povratnica, tako da približno vem kako tole gre. Žal se nisem znala držati naslednjih 90 dni in se mi je vse povrnilo. Upam , da mi bo sedaj zlaufalo in bom zdržala, ker imam kar nekaj za zgubiti (105 kg na 172 cm višine). Težka bo, ne? A je mogoče še katera na sadju danes? Lep sončen dan vsem skupaj ! Rmeli

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

1. jun 2005 8:54

Ziujo! Zdaj me je pa neki zacel zanimat. Veckrat sem ze prebrala, da se vse povrne, ko koncas z dieto. A se je npr. pri teb Rmeli povrnilo vse do konca ali samo malo? Kje so bile pa tvoje glavne greske? Bom malo zalostna, da sem tu 90 dni trudim, potem pa bom v naslednjih 30 dneh takoj vse nazaj dobila. Ce pa se drzim tega locevanja dalje in samo obcasno (beri enkrat na teden) pojem kako nedovoljeno kombinacijo, ali je to zagotovljen uspeh ali si se vedno pod vprasajem? Lp, Busy Bee

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 9:31

Dobro jutro! Hvala vsem za lepe besede. Marjanca45, jaz sem prespala in sama dobro vem, da takšno nažiranje ni prava pot zame, pa če zamižim na eno oko, pa malo dneve pomešam lahko rečem, da je bil včeraj en obilen OH dan, brez urnih omejitev med obroki. Danes imam po vrsti Oh dan, pa bom skušala biti na sadju, ker je že včeraj bil pre močen OH dan. Tabina je postalo spet premrzlo, da bi pulover ovijala okoli ta zadnje, bi imela spet same stroške, da kupim še en pulover za okoli r***. :) Bom raje kar pridna skupaj z vami. Tabina mislim, da ni razloga za tvojo slabo voljo, glede vodnega dneva, ki ti je popolnoma uspel. BRAVO!!!!! Če pogledaš v Rinino knjižico, boš videla da PREBAVNI CIKLUS traja od 8:00 - 4:00 (v tem času naj bi ne jedli nič); OČIŠČEVALNI CIKLUS traja od 4:00 - 12:00 ( v tem času je potrebno jesti v glavnem sadje). Torej nisi zgrešila nič!!! Zdaj pa brž, izravnaj držo in prikorakaj ponosno nazaj na forum. Še prej pa skoči po nove baterije za tehtnico, verjetno je to narobe, da ti pokaže error. Tisti lonček mlaka, pa danes uvrstiva med "nevtralna živila" ali pa med beljakovine. Kakor hočeš. Se pa tudi jaz počutim zelo slabo po vodnem dnevu,poskušaj počasi (z lahkimi jedmi) spet jesti, da ni prevelik šok za telo. Greva skupaj naprej!!! Javi tvojo uspešno statistiko po zaključeni triadi! LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 9:44

Rmeli, kot vidiš bom jaz na sadju! SE te spomnim, da si že bila v naši družbi, pa se ne spomnim, če si končala dieto in kako uspešno? Oproisti, ker to sprašujem, se mi ne ljubi iskat. Busy Bee imaš veliko ljudi, ki se še vedno javljajo na forum, čeprav so že končali z dieto (ivonja, marjanca, kokos, maychi, encijan, aknirad, tejčica,...) vsi ti so ti lahko v dokaz, da se teža ne povrne, če le ješ tako kot smo se naučile in zmerno grešiš. :) Sicer pa ti bodo same več povedale! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. jun 2005 9:47

Yessssssssssss, Rožica. Tako se govori. Smo ali nismo ? SMO - ta prave mačke, ki veselo čakajo poletje. Tabina, bravo za vodni dan, kako pa se počutiš, še predobro vem. Kot povožena ne vem kaj. Jaz se tudi ne grem več vodnih dni. Kot ti, raje kakšen malo skromnejši sadni dan. Pojej še kakšno banano. Za danes pusti kakšne napore, naj si telo opomore. Rmeli, tebe se pa spomnim, ko sem prebirala forum kar za nekaj časa nazaj. Kaj si počela, da si dobila vso težo nazaj ? Kdaj si končala z dieto ? Dobro je, da veš, da ne bo lahko, da boš vsaj "ostala na tleh" in ne boš pričakovala nekaj nemogočega. Saj veš, počasi, pa sigurno, me pa ti bomo pomagale po najboljših močeh. Skupaj gremo vitki ritki naproti !!!!! marjanca45

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

1. jun 2005 9:54

tabina ful sm se nasmejala ko sem brala o errorju na tehtnici hihi. toliko "trpljenja" potem pa se zgodi to čestitke za vodni dan... ampak tudi jaz ga ne želim več ponoviti. sej sploh ne bi bil težek, če ne bi prišel takoj za sadnim dnem. sicer pa odkar mi tako lasje izpadajo... se ne igram več. zdej kr normalno jem. in kilogrami ostajajo na miru ... oz. če se dvigne za kaki gram, hitro poskrbim, da je naslednji dan tisti gram minusa... NIKOLI VEČ nočem bit na kilogramih pred dieto! Mislim, da si to želimo vse. Samo dovolj odločnosti mora bit. Zajčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. jun 2005 10:06

Bussy Bee, saj me bereš in vidiš, kako afnasto se hvalim, da ni nobenega problema držati težo. Pa je res, veš. Tako enostavno je, čeprav je bilo tudi mene strah, kako bo. Pa ni panike. Samo ločevati je pametno hrano znotraj posameznega obroka, pa upoštevati časovne razmake med obroki in do kosila jesti sadje in to je to. Saj se tudi meni zgodi kakšen "skok na stran", vendar, če to ni prepogosto, po moje ni panike. Dosti lažje, kot pa dieta sama, kjer smo pač morali upoštevati zaporedje dni in je bilo na kakšno zelo željeno hrano čakati kar nekaj časa.Tako, da te ni treba biti nič strah. Ti kar lepo pojdi proti koncu in se ga veseli !!! marjanca45

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

1. jun 2005 10:22

tabina - vsaka čast! Dobra si. Me veseli, da je vsaj eni od naju uspelo. Hvala za tvojo spodbudo. Kar se tiče napake na tehtnici - pri meni se pojavi error, kadar prehitro stopim na tehtnico, ker moja od začetka rabi nekaj trenutkov, da se pripravi. Gotovo bo dober občutek, ko boš naslednjič stopila na tehtnico - pa ne bo error-ja. Ja pri meni je šlo po včerajšnjem grešnem dnevu spet gor - 71,8 kg. Mi je kar žal, da nisem raje imela B dan. No ja, kar je je. Moram reči, da je danes zame zelo težek dan, ker se včeraj nisem zmogla zadržat. Psihološko sem čisto na tleh. Zjutraj sem se morala premagovati, da nisem diete popolnoma opustila (že jeseni sem jo opustila po enem mesecu - in to po vodnem dnevu). Pa sem prišla sem na forum in mi je Rmeli pomagala, ko je omenila kavo. Sem si privoščila eno belo in me je toliko pomirila, da zdaj čutim, da bo šlo naprej. Po moje bom kar nadaljevala z dieto brez vodnih dni. Sem že od večih slišala, da so šle kile lepo dol tudi brez njih. Busy Bee - hvala ti. Zajčica - popolnoma se strinjam s tistim, da nikoli več nazaj na kile pred dieto. Tvoja izjava mi je dala nov zagon. mala mucica Sporočilo je spremenil(a) mala mucica dne 01. jun 2005 10:33:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti