ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

2. jun 2005 17:02

Živjo punce, super simpatične ste mi vse, še bolje pa je to, da zdaj vsaj vem, da ste zaresne. Jaz nimam niti digitalca niti mobilca, ki bi me lahko sliknil, tako da bom mogla še malo počakat, ali pa koga nafehtat da mi vsaj kako sliko skenira...Busy Bee, jaz sem tudi za dekolte, tisti puli vse uniči, kar pokazat, kar je lepo!! Pa peseka imaš tudi tako luštnega in originalno ime!! Čisto sem navdušena nad idejo o novi skupni strani pa o slikcah pa o vsemu....pa samo od včeraj nisem pogledala na forum!!Uf! Nič, hitim domov, upam, da me že čaka solata, ker je danes sadni dan!! Sarica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

2. jun 2005 20:02

jaz ga seeerjeeeem... saj mi je žal, kakor hitro je mimo požiralnika. kaj vem kaj je to.... kr lačna sem...jutri bo bolje, upam., pa fotko tudi morm najt ;) bodite bolj pridne od mene... pa kje sta tejčica in marjanca??? tabina

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

2. jun 2005 20:58

Živjo punce Ful ste face s temi vašimi slikami. Tudi jaz sem brez digitalnih pripomočkov za prenos moje slike na net. Morda kasneje, ko bom zbrala za digitalca/foto-mobi. tabina - meni se je po super včerajšnjem dnevu (zjutraj sem imela spet najnižje kile) današnji malo ponesrečil - skupaj s propadlo aerobiko in nekaj temne čokolade. Sicer pa imava jutri OH dan - pico/cukre, pa bo svet takoj lepši ;) A tehtnica že dela? Lep pozdrav vsem Večna borka sama s sabo... mala mucica

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

2. jun 2005 22:36

Še en lep pozdrav od mene, predno grem spat. Kako ste luškane vse po vrsti ! Pa kar nekaj porok smo imeli vmes. Čestitke vsem in veliko malih smrkolin in smrkolinkov. Ste se pa tako razpisale, da vas komaj dohajam. Kar se tiče tistih mojih nazaj pridobljenih kg, pa mislim, da vam je že ena (mislim, da Lisa)napisala, da smo tako kot diabetiki, nikoli ne bodo ozdraveli, mi pa tudi ne bomo nikoli samo suhe. In jaz sem na žalost to mislila, ko bom shujšala, je pa tega matranja konec in lahko spet jem vse od kraja. Ampak žal ni bilo tako in sem lepo pridno pridobila vse nazaj. Verjetno še kakšen kg več.Pa še poletje se je začelo ko sem nehala lani z dieto in me je takoj peljalo s....., ko smo imeli prvi piknik.Pa vsak dan en sladoled, pa za zajtk sveže žemljice in ne bi naštevala!!! Ja kdo bo pa pazil sedaj kaj se lahko kombinira, če sem pa shujšala za deset kg in sem se v treh mesecih pač dosti že namatrala?! In se mi je veselo obrestovalo in potem ni bilo več volje, pa sama sebi sem se gnusila, pa kupovala Rino in občudovala vse tiste, ki jim je ratalo shujšati in težo obdržati.Vmes sem sicer nekaj poskusila, ampak brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo.Tukaj ti mora pa res klikniti v glavi, da se za trdno odločiš. kaj boš sedaj naprej. Skratka, danes sem imela B dan in sem si privoščila tri žlice golaža, za večerjo pa eno tuno in en paradižnik.Vmes sem se pregrešila z enim malim koščkom štrudlja, pa bomo videli kaj bo jutri. Včeraj sem imela sadni dan in se danes nič ne pozna. Je isto na tehtnici.Popila sem pa toliko vode, da vsako uro na wc laufam. No, bomo videli ,kaj bo jutri. Še ne vem kaj naj jem, ko sem celi dan v službi in na suhi hrani. Kakšna ideja za suhi Š dan ? Pa vsem lepe sanje in lahko noč. Rmeli Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 02. jun 2005 22:39:48

zoranb  

sporočila: 16

3. jun 2005 8:36

Halo halo, jaz imam pa za samo 6 najbolj kriznih dni, polnih rojstnodnevnih tort, piškotov, kozarcev nutele in drugih sladic. Imel sem dobesedno "napad" po 40 dneh diete. Včeraj sem se spravil nazaj na popoln B dan. Držite pesti, da bo šlo naprej OK. Pa lep pozdrav vsem! Zoran.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

3. jun 2005 8:47

Jutro! A še vse spite? Jaz sem speljala sadni dan 100%. Se je pa že začel ciklus, ki je bil kriv za mojo dvodnevno požrtijo. Mislim, da bo zdaj vredu, ker res ne bi želela končati kot Rmeli, pa brez zamere. Včeraj sem kar nekaj časa sedela pred polno obložene mizo (sladkarije) pa ni nič romalo v moja usta. Jupi!!! Bom kamalu spet ta prava. Kmalu pa zato, ker moram priznat, da vsaj malo mi je pa bila mamljiva čokolada pa sem se vzdržala. Danes pa meso...njam... njammm. Zelo mi je všeč ideja o albumu, moti me le to, kot je že ena napisala, ta forum bere veliko več ljudi, ki se nam še jevit ne upa, menim, da bi mogle imet tak album, da nebi bil na ogled vsem ostalim. Z kakšnim geslom za sam ogled. Pa tudi tabelo bi bilo treba malo dopolnit. Vipercat si še z nami? Saj vem da nimaš veliko časa. Zoran dobrodošel nazaj, kaj pa je povzročilo tvoj napad lakote? (PMS?) :))))) joke! Kaj pa naša stran? Že kaj nastaja? Pozdravček! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

zoranb  

sporočila: 16

3. jun 2005 8:56

Rožica, ja, res je bil PMS - Potreba po Močno Sladkem Vse se je začelo na rojstni dan prijateljice.. najprej z majhnimi prekrški, potem z večjimi... dokler ni bilo v želodcu spet že vse zmešano. Ampak pustimo to... poskušam pozabiti LP! Z.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

3. jun 2005 9:16

no, pa sem dočakala da je kdo drug otvoril današnji forum. iz spoštovanja do marjance, ki rabi nekaj časa zase, je ta vrstica praznine.... tako. jaz sem vsa prehlajena... sinusi zabasani... če je to razlog za žrtje, ne vem, ampak nameravam pa 2 dni biti sadježer. ni hudič, da se ne spravim k sebi. na našem koncu s eobeta športni vikend, bom skušala se namesto v prehranjevanju aktivirati na to temo.... kako je s sadjem namesto večreje?? tabina to sem še podabila- glede albuma. sploh me ne moti, da berejo še drugi te forume,velika večina črpa voljo iz naših pisanj in se vračajo na strani prav zaradi naše skupne teme-hujšanja. ljudje smo različni- eni radi čvekamo, drugi so bolj vase zaprti ali pa se jim ne ljubi (zato pa smo tukaj zvečina ženske ;) najdejo se pa tudi takšni, ki imajo zgrešeno mnenje o t.i. preobilnih ljudeh in se jim zdi da smo pač nedisciplinirani pri hrani, kar v glavnem sploh ne drži. ne bi rada bila tarča posmeha, da svak ve kaj sem kdaj psiala.... zato imamo sinonime. ideja z albumom je super, se pa strinjam z rožico, morali bi imeti dostop samo z geslom... ne bi rada bila zvezda interneta .... ker narod je pokvarjen. poglejte samo kaj se dogaja sanjski ženski :)) Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 03. jun 2005 09:34:49

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

3. jun 2005 9:20

Živijo! Jaz ga pa sračkam tra-la-la.Bo treba pamet v roke vzet.Zanimivo Zoran ima PMS. Lep dan brez grehov!(prehranjevanih) jesen

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jun 2005 10:02

Treba ga je srat,dokler si še malad........ Ja,ja pol imaš pa probleme. No,pa sej bo,tud jaz sem ga že danes mal kiksnila,včeraj pa sadni dan preživela čist brez pregreh.Danes sem pa seveda že mogla en košček salame v usta vtaknit.Ej,Marjetka cvetka,to si mi karakter.Saj ni čudno,da mi kile nikamor ne grejo,če pa se ne morem zadržat(tisti košček salame je bil kloniran in so kar naenkrat bili trije!!!!!) Uživajte še naprej! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti