2. jun 2005 22:36
Še en lep pozdrav od mene, predno grem spat.
Kako ste luškane vse po vrsti ! Pa kar nekaj porok smo imeli vmes. Čestitke vsem in veliko malih smrkolin in smrkolinkov.
Ste se pa tako razpisale, da vas komaj dohajam. Kar se tiče tistih mojih nazaj pridobljenih kg, pa mislim, da vam je že ena (mislim, da Lisa)napisala, da smo tako kot diabetiki, nikoli ne bodo ozdraveli, mi pa tudi ne bomo nikoli samo suhe. In jaz sem na žalost to mislila, ko bom shujšala, je pa tega matranja konec in lahko spet jem vse od kraja. Ampak žal ni bilo tako in sem lepo pridno pridobila vse nazaj. Verjetno še kakšen kg več.Pa še poletje se je začelo ko sem nehala lani z dieto in me je takoj peljalo s....., ko smo imeli prvi piknik.Pa vsak dan en sladoled, pa za zajtk sveže žemljice in ne bi naštevala!!! Ja kdo bo pa pazil sedaj kaj se lahko kombinira, če sem pa shujšala za deset kg in sem se v treh mesecih pač dosti že namatrala?! In se mi je veselo obrestovalo in potem ni bilo več volje, pa sama sebi sem se gnusila, pa kupovala Rino in občudovala vse tiste, ki jim je ratalo shujšati in težo obdržati.Vmes sem sicer nekaj poskusila, ampak brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo.Tukaj ti mora pa res klikniti v glavi, da se za trdno odločiš. kaj boš sedaj naprej.
Skratka, danes sem imela B dan in sem si privoščila tri žlice golaža, za večerjo pa eno tuno in en paradižnik.Vmes sem se pregrešila z enim malim koščkom štrudlja, pa bomo videli kaj bo jutri. Včeraj sem imela sadni dan in se danes nič ne pozna. Je isto na tehtnici.Popila sem pa toliko vode, da vsako uro na wc laufam.
No, bomo videli ,kaj bo jutri. Še ne vem kaj naj jem, ko sem celi dan v službi in na suhi hrani. Kakšna ideja za suhi Š dan ?
Pa vsem lepe sanje in lahko noč.
Rmeli
Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 02. jun 2005 22:39:48