16. maj 2005 14:38
Rešiteljice moje, pozdravljene! Ne morete si misliti, kako sem imela solzne oči, ko sem vas brala. Hvala vam, prijateljice moje. To vam rečem iz srca, ker ste mi stopile do srca in me odvrnile od jutranje namere. Hvala vam še enkrat. Ne bom se dala, ne!!!!! Danes sem na sadju (po planu), ko pridem domov grem ven. Sem si že naredila plan. Moram vam povedati, kaj me je tako razjezilo, da sem začela nenormalno jesti. Ob sobotah imam tehtanje, čeprav včasih tudi čez teden stopim gor. Imela sem 83 kg, v torek pa sem jih imela ža 82. tako me je razdražilo, da sem začela jesti. In to je to. Začela sem z 87,5 kg. V soboto imam prvi sadni dan in do takrat strogo po receptih, pa bo. Na Pohorje me ne bo, ker sem iz Dolenjske, mogoče kdaj drugič. Želim vam, da se imate lepo in tiste, katere ste blizu, pridite skupaj in se bodrujte med sabo. To je tak balzam, da si ne morete misliti. Hvala še enkrat za vse. Nevesti pa vse dobro na novi življenski poti. Jaz v juliju praznujem 20 obletnico poroke in do takrat upam, da bom zelo lepa (za mojega možička) Enga lepega sončka vam pošiljam becki