16. maj 2005 11:25
Ja saj, če smo čisto poštene same do sebe, smo me bile popolnoma enake.
Vsaj jaz, sem preizkušala vse čudeže tega sveta, da bi pomagalo. Dala bi vse samo hrani se nebi odrekla in več migala.
Oziroma bi se ji odrekla, za nekaj dni, saj veste tiste čudežne diete, ki so tokrat priložene tudi eni reviji. Na prvi strani piše 2 kg v enem dnevu. :)))) Pa ja? Sploh kdo še temu verjame! Sem se nasmejala, da je bilo kaj. :)
Pametni, pa služijo na ta način.
Hvala bogu, da sem začela s to "dieto", ker mi je resnično spremenila življenje. Ne le kar se telesne teže tiče, ampak celoten življenski stil (prehrana, gibanje, ...)
Če priznam je tudi meni neprijetno tisto spraševanje,... in imam kar več slabih kot dobrih izkušenj iz takih pogovorov.
Včasih pa pomislim, da me kdo sprašuje tudi zato, da bi mu pomagala, ko začutim takšno nezavidljivo, odkrito, pošteno osebo ji z veseljem priskočim na pomoč. Vendar že na začetku razjasnim, da tu ne gre za nikakeršni čudež, da je postopek dolgotrajen,....
Res da si ženske, predvsem v tem letnem času želijo izgubiti nekaj kilogramov, da bi dobro zgledale na plaži...., zato je zelo pomembno da dojamejo, da je vseeno bolje paziti na prehrano in si zastaviti realen cilj. Le tako bo prišlo poletje, mogoče ne še to leto, ko bodo po plaži korakale s sanjsko postavo.
Sama sem zelo previdna, pri teh "zasliševanjih" in priznam, da ne povem vsakemu kako sem do tu prišla. Predvsem tistim zavidljivcem, ki bi mi še vedno privoščili kakšen kilogram več, navadno odgovorim z zdravo prehrano in veliko gibanja.
Pa saj, je navsezadnje res!
Žal je več teh, kot tistih ki res iščejo pomoč in jim morda manjka, le tisto malo spodbude. Do mene je na srečo prišlo tudi nekaj takih. Kot sem bila sama, z velikimi pomisleki o delovanju teh čudežev (tabletkah, obližih, kremcah....). In z veseljem vam povem, da tudi njim uspeva.
Sem pa mnenja, da bi nekateri od teh čudežev utegnili pomagat, do boljšega rezultata, ob upoštevanju zdrave prehrane in gibanja.
Čeprav se sama ne poslužijem takšnih ali drugačnih kemikalij. Sem bolj pristaš naravnih zdravil, ki jih s pridom uporabljam (npr. zeleni čej, metin čaj, lan, med.....)
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. maj 2005 11:40:44