ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. maj 2005 21:08

Marina5, pa kje si ti ????? Tolikokrat smo te "klicale". Sem mislila, da si se preselila na drug planet. Samo si pa faca s tem odvajanjem od kajenja. Nisem prepričana, da si si izbrala dober čas. Tole je po moje za tvoje, sicer marsičesa hudega vajeno telesce pa verjetno le malo, preveč, kaj praviš ? Saj je zelo zelo pohvalno, da se razstrupljaš na vse možne načine, samo ne vem, če pri tem preveč ne trpiš. Ampak, kakorkoli, lepo, da nas nisi pozabila in si se nam končno javila. Kakorkoli, želim ti vso srečo pri vsem, kar počneš !!! marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. maj 2005 21:24

Hojla! Danes vas sploh nisem mela čas brat.Bo jutri branje na vrsti,sam da vas mal pozdravim.Tudi jaz danes OH,jutri pa sadje in zelenjava.Cool! Mejte se lepo in ne se dat slabim razvadam! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. maj 2005 21:27

Marina5, končno! Še ena izgubljena se je javila. Me veseli, da ti uspeva. Predlagam ti, da do avgusta, ko se nam nameravaš pridružiti, vedno ko se pojavi LAKOTA ali mogoče želja po tisti drugi skušnjavi, spiješ kozarec ali dva vode. Tako boš najlažje obvladovala "lakoto", poleg vsega pa boš priskrbela telesu zadostno količino tekočine, da se sčisti. In mogoče izgubila kakšen kilogram. Jaz pa pogrešam še eno! FRANCKA KJE SI? Tudi ostale "veteranke" se še kaj javite. Nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

SABIAN  

član od: 3.2.2004

sporočila: 110

16. maj 2005 22:03

Danes sem imela sadni dan, vendar je bil bolj zelenjavno.sadni.Tudi jaz pri dieti ne kompliciram preveč in ne jem isto za kosilo in večerjo (če je to greh, bog pomagaj). Se mi zvečer kar ne je recimo prebranac, ampak si raje naredim solato iz vložene zelenjave od Valfrute, dodam malo čebule in začinim, zraven pa pojem košček kruha. Pa mi gre teža kljub temu dol, je pa res, da nimam toliko za izgubiti kot nekatere-zelo pohvaljene in le tako naprej. Sem si pa včeraj na OH dan privoščila ful dobro sladico in še nima toliko kalorij, če katero zanima, lahko napišem, kako se naredi. Olina, uživaj v enem izmed najlepših dni v svojem življenju. Lep dan in čimmanj grehov (ki pa po mojem morajo biti, saj smo samo ljudje, a ne), Sabina SABINA ZARNIK

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

16. maj 2005 22:05

Fredolina maš pa res karakter,super!!!Ja res je, prvi vodni dan je uspešno prestan. Za jutri sem si že dala meso ven, komi čakam. Se bom prav nagradila. Pa berivka nam je tud že zrasla, tako da bo jutri prava poslastica,njami. Aknirad, čestitam da si prišla do konca. Jaz komaj čakam da bom tam. Prej me je tako zeblo, sem se odpravila na en sprehod (1 uro) in sedaj me ne zebe več. Je pa prava ura, da se odpravim spat, tako da lepe sanje in lep jutrišnji dan puhica

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

16. maj 2005 22:17

Še ena zamudnica je tu. Za za sabo ima sadni dan, čeprav je mislila držati luno....Srečala sem se namreč sTejčico, ki me je obložila z jagodami. Skušnjava je bila prevelika in luna je šla po vodi. Ne sekiram se preveč, saj ni bila najboljša luna za hujšanje. Razen tega je bil na vrsti sadni dan, skušnjavi se pa nisem mogla upreti. Preveč je dišalo, kako je bilo šele dobro...Tokrat ste se pa razpisale tudi za soboto in nedeljo, ko je bila suša na forumu. Vipercat me je presenetila z vabilom na "fešto". Ravno o tem sva debatirali tudi s Tejčico. Samo Maribor je za nas in tudi za marsikoga kljub avtocesti daleč. Zadnjič sem bila v Mariboru meseca decembra. Domov sem se vračala ob 4. uri zjutraj (to sem pridna) in ceste kar ni hotelo biti konec. Sicer mi je mesto zelo všeč, prijetni so tudi ljudje. Morda bi pozabila na cesto, če ne bi imeli v nedeljo pri nas referenduma zaradi mestne šole. Zavezala sem se, da malce pri tem pomagam in bom zato morala večkrat nekoliko pogledati, kako delo teče. Res mi je žal, ker sem že razmišljala, kaj bi lahko pripravile za Olino. Tako pa samo lahko rečem:" Olina, srečno!" Becki in njej podobne (med katere spadam tudi sama): GREMO NAPREJ! Marjetkacvetka, če boš hotela mojo vremensko napoved, se moraš preseliti na Obalo. V Šaleški dolini vetrovi drugače pihajo. Imam pa lepe spomine tudi na vaš konec (kostanji...). Moj dan je torej minil ob Tejčinih jagodah in podobno kot film MISIJA CUCELJ . Ste ga gledale? Kot baby sitter sem uspešno zalkjučila tovrstno misijo do jutrišnjega dne. Lep večer vsem sotrpinkam.. majdad

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

16. maj 2005 23:45

Najprej moram priznati, da sem danes grešila na celi črti. Imela sem sadni dan in je bilo vse o.k. dokler me moj ne vpraša če danes lahko jem, da bi šla na večerjo. In ker je priložnost za to zelo poredko sem jo izkoristila in po prvici povedano nimam niti malo slabe vesti. Sem uživala da je kaj. Tudi jaz se na žalost ne bom mogla udeležiti našega srečanja v soboto. Sem popoldan izvedela da pride dol moja sestra in mi pripelje mojo hčerkico. Upam da boste uživale in da bo kmalu ponovitev srečanja da se vam pridružim. Olina, čestitke za poroko in kot so ti že druge zaželele, naj bo to nepozaben dan. Aknirad, čestitike za uspešno zaključeno dieto. Vzor za uspešno nadaljevanje nam je vsem lahko Marjanca, upam pa da boš tudi ti tako pridna in nam dokazovala da se da. Pozdravljena Marina5. Lepo da si se nam ponovno javila, smo te že pogrešale. Si pa pridna glede kajenja. Ti se kar odvadi, bo že še čas za kakšno novo kilco izgubit. Majdad, ne mi slabe vesti zaradi jagod delat, me pa veseli da so ti teknile. Sem se jih tudi jaz popoldan napokala da so mi že ven lezle. Sabian, recepti so vedno dobrodošli. Ti kar napiši da še mi sprobamo to dobroto. Kje pa je naš moški član? Nikar pozabit na nas, daj javi se nam malo. Jutri me čaka 1. vodni dan. Glede na današnjo večerjo ne pričakujem več da bom po vodnem dnevu zagledala spredaj sedmico. Bo pa čez kakšen teden. Oči mi že padajo skupaj, tako da vsem želim sladke sanje. tejčica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

17. maj 2005 5:58

Dobro jutro! Evo moj raport: Začetek diete 15.02., konec 16.05.2005 Začetna teža: 71 kg, končna teža 61 kg. Minusi v obsegih:boki -12, bedro -7, pas -10, roka -2, prsi - uravnilovka. Počutje: enkratno Komentar: z malo telovadbe in brez grehov bi verjetno imela svojih idealnih 58,5 kg. Se bom potrudila v bodoče, tudi tako sem zadovoljna Ugotovitve: mislim, da dieta resnično ne sme trajati več kot 90 dni, ker se telo na koncu upre. Dekleta iskrena hvala za moralno podporo, bile ste (in ste) krasne. Mogoče pa bomo čez 3 mesece spet skupaj hujšale. Kdo ve. Marjanca, tebe bom pa tudi v bodoče prosila za kakšen nasvet, če bom "vojznila". Saj lahko, ne? Veselo hujšanje in veliko, veliko uspeha še naprej. KAT, SI SE ŽE POROČILA? CIAO IN PAPA Aknirad-bombica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. maj 2005 6:17

Dobro jutro ! No, pa danes nisem prva. Aknirad, si me prehitela. ČESTITAM !!!! Ti, samo sedaj pri podpisu daj stran tisto bombico. Kadar boš potrebovala pomoč, sem ti vedno na voljo. Po izgubljenih cm sva si zelo podobni. Uživaj v času, ki ti prihaja naproti. Primorki, Majdad in Tejčica, tole z jagodami je pa tako vabljivo, da so se mi kar sline začele nabirati v ustih. Vem, kako so te stebelno zrele drugačnega okusa kot tole, kar kupujemo tukaj. Majdad nič se ne sekiraj za vodni dan. Saj tudi tole, kar si jedla, ni škodovalo in ti je bilo moje zelo hvaležno. Tejčica, taka povabila pa je obvezno potrebno sprejeti, saj je vsaka zavrnitev lahko izgovor za zelo zelo redke reprize. pametna punca. Sabian, piši, da bo še pri nas kaj dišalo. Glede na to, da imam jutri ves dam en seminar, sem se na hitrico odločila za vodni dan. Ca. 150 km od doma in od hrane kakih 14 ur, ko bom doma pa le še tuš in postelja. Katera pride v soboto pod Pohorje, dekleta ? Pa dajte no, da se bomo končno videle, vsaj me z 02 in 03 območja !!!! marjanca45

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

17. maj 2005 7:30

Dobro jutro! Zacela moj prvi vodni dan - do sedaj imam za seboj 0,5l vode. Koliko vode pa popijete na vodni dan? Kljub temu, da sem ga hotela kar preskociti, sem se zjutraj zbudila prav mocno odlocena, da startam, pa potem vidim kaj bo. LP, Busy Bee

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti