16. maj 2005 13:11
Torej, draga moja Becki, saj so ti že druga dekleta povedala marsikaj in te poizkušala odvrnit od tvojih namer. Dejstvo je, da ti bo grozno žal, da se boš sama sebi zdela obupna, ker si podlegla trenutku slabosti in res boš jedla in jedla. Ampak prišel bo trenutek, ko se boš pogledala v ogledalo in si želela, da bi te bilo manj skupaj. In kaj bo takrat ? Spet se boš mučila, da boš sploh začela in spet bo šlo vse znova. Poglej, 20 dni je skoraj 1 mesec in to je že 1/3 diete. Pozabi ta dan in jej dalje po planu. Vse punce ti to govorimo iz srca, ker smo tudi same imele take trenutke. Meni se je "utrgalo" 14 dni pred koncem in zato vem, kako hudo je to. Pojdi nekam ven v naravo, kriči, teči, karkoli, da daš to jezo in obup nad sabo iz sebe. Verjemi, da nisi nič slabša od nas. In če nisi predaleč od Maribora, se pridi pokazat, da boš videla, komu vse ni vseeno zate.
Tabina, jaz imam kolegico, ki je nasedla na ananasove tablete in danes jo je sram te naivnosti.
Bussy Bee, ti samo tako dalje. Mislim, da je "svoj sistem" pravi tale naš, vse drugo pa je......
Mala mucica, še bodo dnevi, ko ti bo neizmerno všeč, kar boš pojedla.
Puhica, držim pesti zate in tvojo vodo, predvsem zvečer, ko ne bo več blizu faksa, ampak hladilnik.
Katky, tudi jaz sem si vedno pisala jedilnik in si ga še sedaj, čeprav sem z dieto končala 2.4. Pametno za kontrolo in lažjo, bolj racionalno nabavo hrane.
Zajčica, jaz sem končala z dieto 2.4., pa nimam nobenih problemov s težo. Še celo več kot kilo sem šla še dol. Je pa res, da dopoldan jem samo sadje, v enem obroku pa hrano ločim. Ampak ne jem pa npr. za kosilo in večerjo B ali npr. Š. Za kosilo jem B, za večerjo pa kaj drugega. važno je le, da v enem obroku ne zmešaš vse živo. Poizkusi si za teden dni napisati jedilnik in v njega pravilno razvrsti hrano, ki si jo tako želiš. Na ta način boš s pogledom na jedilnik ugotovila, da je treba le malo počakati, pa bo željena hrana na vrsti. Sedaj, ko si dnevi ne sledijo tako kot pri dieti je ja hranjenje bistveno lažje. Vsaj meni se zdi tako. Želje po določeni hrani se lahko bistveno hitreje zadovoljijo kot prej, ko smo morali čakati, da je prišel ta dan na vrsto.Potrudim se, da imam 1x tedensko sadni dan, 1x mesečno pa vodnega. Potrudi se, no. Je ja škoda zapraviti trud 3 mesecev. Držim pesti.
marjanca45