ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

15. maj 2005 21:07

Aknirad: čokolado iz 100% kakava sem dobila iz Italije (pa draga je). Pri nas se jo najbrž bolj težko dobi. Do zdaj sem preživela popoln sadni dan. V bistvu je bil bolj zelenjavni, kar je pri meni redkost. Sicer nimam nič proti zelenjavi, a danes me je pa ekstra vlekla. Lačna sem, pa moram še študirat. To ne gre najbolj skupaj. Sy

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

15. maj 2005 22:39

puhica, imam eno zdravilo za tvojo lakoto za pršutom...zdaj, ko sem bila na tem šesttedenskem usposabljanju, smo imeli tri tedne praktičnih vaj, in ker smo bili na terenu, smo imeli vsak dan suhe obroke, ine boš verjela, skoraj vsak dan je bil pršut, ostale dni, ko pa ni bil, smo pa dobili zašink ali pa prekajeno slanino. Jaz tega NE MOREM VEČ VIDETI, KAJ ŠELE V USTA DATI, se pa še zdaj hecamo, če smo lačni, češ, joj, kak sem lačen, upam, da bo danes pršut...Na ta način sem se jaz odvadila salam, ker če tri leta na vsakem terenu ali straži ješ te stvari, se ti morajo zaustavit... marjanca45, tudi jaz lahko rečem, da zdaj pri tridesetih dosti bolje zgledam kot zadnjih 15 let, nisem tak fit oziroma čvrsta, kot ti, se pa definitivno zdaj več pogledov ustavi na meni, najbolj smešno pa mi je, ker nihče ne verjame, da sem toliko stara...pa še nekaj, drage dame, tale voda dobesedno, sicer pa same to veste, požira nagrbančeno kožo na stegnih...verjemite, 10 let mlajše delajo z mano, pa se ne morem načudit, kaj vse se jim že dela po stegnih...sicer se opa tudi one ne morejo načuditi meni, ko glodam sadje ob dopoldnevih, ko izbiram hrano, ko jem kot ptič proti njim, ampak se ne sekiram, sam glupo mi je že vsaki razlagat... mateja, ja, danes je bila proslava, samo meni ni bilo treba iti in sem bila raje s tamalim... vas pa vse lepo pozdravljam in vam želim velikooooooooo uspeha...za nekaj časa se poslavljam, ker moram zjutraj ob petih na teren za 14 dni. Upam, da mi bo uspelo vmes priti za kak dan domov, da pokukam sem gor, predvsem pa, da bom s sinom. Mene je GROZA, ko bom stran od njega...človek misli, da se bo navadil, a jaz se tega ne morem navaditi!!! Ti hudiči šefi pa nič ne razumejo, valjda ne, ko jim žene doma otroke pazijo, nas mamic pa kot da ni. Če se ne bo dalo lepo zmenit z njimi, da moram vmes domov, bo šlo pa zgrda, čeprav tega ne bi rada. Mi je pa že zdaj slabo ob misli na tone blata, dežja....pa mraza. Mislite kaj name, prosim. Saj če boste videle mojo sporočilo tle gor, boste vedele, da mi je uspelo k tamalemu priti. brittney

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

16. maj 2005 0:15

Hojla! Na vrsti je še zadnja stvar pred spanjem - forum! Ja, brez tega res ne gre več. Danes sem z močmi res čisto na koncu. Dopoldan sem štartala z Gorenjske na Obalo, potem Internautica, nato jagode in še priprava za službo. Mislim da me čaka zaslužen počitek. Danes sem imela OH dan in sem za kosilo ponovno jedla testenine. Se mi že ful lušta pice, pa nikoli nimam dovolj časa da bi si jo pripavila. Jutri sadje, v torek pa 1. vodni dan. Torej me čakata 2 dneva čiščenja. Upam da v sredo zjutraj na tehtnici zagledam spredaj sedmico. Kolk bi blo to luštn! No, še prej bo pa potrebno dati ta dva dneva pridno skozi. Pa saj bo šlo. Nimam več moči za pisanje, zato vam želim lahko noč! tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. maj 2005 6:35

Dobro jutro, drage moje ! Odpiram ponedeljkovo kofetkanje - ne pijem kave ( je ne maram !!!!), zato se že veselo nalivam z vodo. Ta vikend, sploh včeraj, sem je spila premalo in moram biti danes bolj pridna. Ali tudi ve opažate, da vam kakšna vrsta mesa ne odgovarja in da imate probleme z želodcem ? Jaz sem namreč to opazila pri mletem mesu in jedla sem ga že drugič, pa sem čez nekaj časa dobila take krče v želodcu, kot da bom rodila. Za znoret. Sedaj ga pa res več ne jem. Jedla sem ga pa v obliki zrezkov. Obupno. Po kurjem ali pa pustem puranjem mesu mi ni pa nič. Ta vikend sem tudi pridno migala, daj čez teden spet ne bo kaj dosti priložnosti. V soboto sem šla 10 km brzinske hoje ( ca. 3 km sem pretekla), včeraj pa sem gonila sobno kolo 12 km in bila pri tem tako preznojena, da mi je znoj tekel po vratu. Očitno sem se dobro razstrupila. Zunaj nebo pokrivajo oblaki in grozijo, da bodo kaj tekočega spustili na zemljo. Upam, da čim manj. Uspešen in čim manj zoprn začetek tedna ! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. maj 2005 7:05

Puhica, ko se tako hvalim, kako me sladkarije nič več ne mikajo..... Nisem prepričana, da bi ostala karakter, če bi delala tam, kot ti. Nekaj čas bi verjetno vzdržala, potem pa bi enkrat podlegla čarom svetu sladkarij. Ala ti vera, da zdržiš !!!!! marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. maj 2005 8:02

Jutro, drage moje! Presneti ponedeljki. Kar moralo po tleh pobiram. Moram malo počvekat, drugače ni jutro popolno. Danes imam OH dan. Sem mislila naredit testenine z domačim kečapom. Pa mi že zdaj smrdijo. Včeraj sem se malo pregrešila. Za večerjo mi je tako zadišal košček pečenke. Pa sem res majhen kos pojedla skupaj s kruhom. Danes me pa želodec boli. Že tako nisem ne vem kakšen ljubitelj mesa, bolj sirov. Ampak lušti so bili prehudi. Bom morala malo moj želodček pocrkljat. Zjutraj sem imela pa še en problem. Se hočem oblečt, pa mi je krilo skoraj dol padlo. Potem pa čekiranje po omari, da sem našla eno starejšega letnika, da sem se lahko oblekla. Ful dober občutek. Včeraj mi je pa tudi starejša soseda naredila lep kompliment. Nekaj časa me je gledala, potem pa reče, da me nekam skup vleče. Da me je že med tednom opazovala, da me je manj skupaj. Vse, ki ste na vodi, zdržite. Če bo težko, se pa spomnite na tale forum. Bomo malo počvekale, pa bo bolje. Se res splača. Kajne Rožica? Kako si pa ti kaj? Brittney, tebi pa lahko samo to rečem, da zdrži. Saj bo kmalu konec. Za tolažbo naj ti povem, da tudi šefi ženskega spola niso včasih nič boljši kot moški. Včasih celo slabši, pa čeprav imajo tudi one otroke. Včasih je bilo treba ostati v službi, pa čeprav je bil problem, kam dati otroke. Marjanca, tebe bom pa samo pozdravila. Saj veš, da si opora vsem nam. Lep dan vsem! Se beremo! Gobica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. maj 2005 8:30

dobro jutro. tudi jaz sem "Pofočkam"- kavo sem nehala uživat, ker odkar jem zjutraj samo sadje, mi kava kar razžira želodec. sploh mi več ne paše. bi kak kapučino, ampak...saj smo vendar na dieti... nisem še uspela vsega prebrat, ponedeljkova gužva na vidiku. samo statistika, ki je porazna- -0,5kg... smo imel opraznovanje v soboto. že res da sem v petek morala poskušat francosko in tetseninsko solato, da sem vedla kaj sem dala gostom jesti- eno žlico vsakega, pa v sobot ko sem mela OH je ena letanca pruistala na mojem krožniku. ljudje čudno gledajo, kaj si jim dal za jest, če sam nič ne ješ.... pecivo sem seveda jedla, saj je bil OH. včeraj pa sem bila pridna na sadju. dane spa sem skoraj umrla od žalosti ob tej statistiki. no, je pa res tudi, da imam v sebi hrano od četrtka in bo treba malo prebavo spomnit, da je v službi pri meni.... toliko za enkrat... še sem tu. 3 teden... tabina

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

16. maj 2005 8:53

Dobro jutro! Moja danasnja teza je 61,9 kg, kar je -5,5 kg v 4 tednih. Full dobro! Sem pa vceraj hotla gresiti in to tako pocez - kakor, da nsem na dieti. Jedla pariski zrezek, hotla krompir zraven - pa mi ni pasal, mi je bolj sedla zelenjava. Jedla zamorca - mi smetana sploh ni zraven pasala. Zvecer delala krostine - sem jedla vec ali manj samo dovoljeno kombinacijo bruschett s paradiznikom. V strahu stopila potem po koncanih obiskih na vago - 0,3 kg+ samo. Res pa ej, da sem pila vmes vodo ves cas. Mogoce je to pomagalo, ali pa en takle sprehod v stran - ne zamaze vega dobrega zadnjih 4 tednov. Danes zjutraj sem se pa dolocila, da pojem se en kos Sacharce in zadnji kos zamorca - zdaj pa nadaljujem s sadnim dnevom in jutri cel dan z vodo. Ma sem morala toliko pojesti - sem imela rojstni dan in sem si za darilo dala odpustek! Zdi se mi, da sem ze podzavestno zacela locevati hrano. No v glavnem jutri voda, voda, voda! Bo sigurno odplaknilo vso packarijo od vikenda. Ne vem ce se spomnite, ampak na zacetku sem bila cisto v soku, ko ste mi povedale, da kava samo brez sladkorja in mleka. Ponosno vam lahko povem, da na dan popijem samo eno kavo in se to popolnoma brez sladkorja (zacela sem z 1,5 caj.zlice navadnega sladkorja, 0,5 zlice navad sladkorja, 2 natrena, 1 natreen in sedaj grenko). Lep dan se naprej, Barbara Busy Bee

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. maj 2005 9:43

Tabina zdaj bom pa huda! Statistika ni nič porazna MINUS 0,5 kg. Važno je, da je manj kilogramov. Če bi vsak teden izgubila samo 0,5 kg bi bil na koncu diete vseeno lep rezultat. Ne bodi žalostna, vzemi stvar v svoje roke, da bo v ponedeljek tak ali še lepši rezultat. In ne pozabi počasi se približuješ prvemu vodnemu dnevu in s tem obdobju stagniranja oziroma počasnejšega izgorevanja maščobe. Ne pozabi skupaj nam bo uspelo! Res se splača potrudit in vzdržat do konca. Busy Bee vse najboljše,čeprav malo pozno! Lisička, havala za vprašanje. Bolje se počutim. Slabost je minila, včeraj sem za kosilo malo riža, zavečerjo spat malo VEČ riža. Sem nekako obrnila vrstni red (večerja pol manj/več????). Vse ste prenehale z kavo, jaz pa vsako jutro uživam ob skodelici kave in branju tega foruma. Danes še posebej, ker sem bila cel vikenda brez kave (mi ni paasla). Še statistika: -0,8 kg do prejšnega ponedeljka (no vidiš Tabina, da tvoj rezultat ni tako porazen. Jaz sem imela vodni dan vmes, pa vseeno toliko ). Lep pozdrav. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

16. maj 2005 9:43

Pozdravljene! se bom še jaz pofočkala :) in zapisala vtise tega vikenda... torej imela sem hudo delovno akcijo spomladanskega čiščenja svinarije na vrtu, garaži itd. in cel vikenda delala kot nora.. s hrano pa ni šlo ravno po načrtu..v soboto zvečer na sadni dan je zvečer padla šunka s francosko solato!!! ja.. naslednji dan za kosilo pa piščanec in ostanek francoske!!! kot da to ne bi bilo dovolj pa še štirje piškoti.. Danes sem s strahom stopila na tehtnico (najprej si sploh nisem upala), imela pa sem kilo manj!!! ne moreš verjet.. :))) očitno sem res močno delala.. lep dan vam želim..pa čimmanj prekrškov :) punchka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti