15. maj 2005 22:39
puhica, imam eno zdravilo za tvojo lakoto za pršutom...zdaj, ko sem bila na tem šesttedenskem usposabljanju, smo imeli tri tedne praktičnih vaj, in ker smo bili na terenu, smo imeli vsak dan suhe obroke, ine boš verjela, skoraj vsak dan je bil pršut, ostale dni, ko pa ni bil, smo pa dobili zašink ali pa prekajeno slanino. Jaz tega NE MOREM VEČ VIDETI, KAJ ŠELE V USTA DATI, se pa še zdaj hecamo, če smo lačni, češ, joj, kak sem lačen, upam, da bo danes pršut...Na ta način sem se jaz odvadila salam, ker če tri leta na vsakem terenu ali straži ješ te stvari, se ti morajo zaustavit...
marjanca45, tudi jaz lahko rečem, da zdaj pri tridesetih dosti bolje zgledam kot zadnjih 15 let, nisem tak fit oziroma čvrsta, kot ti, se pa definitivno zdaj več pogledov ustavi na meni, najbolj smešno pa mi je, ker nihče ne verjame, da sem toliko stara...pa še nekaj, drage dame, tale voda dobesedno, sicer pa same to veste, požira nagrbančeno kožo na stegnih...verjemite, 10 let mlajše delajo z mano, pa se ne morem načudit, kaj vse se jim že dela po stegnih...sicer se opa tudi one ne morejo načuditi meni, ko glodam sadje ob dopoldnevih, ko izbiram hrano, ko jem kot ptič proti njim, ampak se ne sekiram, sam glupo mi je že vsaki razlagat...
mateja, ja, danes je bila proslava, samo meni ni bilo treba iti in sem bila raje s tamalim...
vas pa vse lepo pozdravljam in vam želim velikooooooooo uspeha...za nekaj časa se poslavljam, ker moram zjutraj ob petih na teren za 14 dni. Upam, da mi bo uspelo vmes priti za kak dan domov, da pokukam sem gor, predvsem pa, da bom s sinom. Mene je GROZA, ko bom stran od njega...človek misli, da se bo navadil, a jaz se tega ne morem navaditi!!! Ti hudiči šefi pa nič ne razumejo, valjda ne, ko jim žene doma otroke pazijo, nas mamic pa kot da ni. Če se ne bo dalo lepo zmenit z njimi, da moram vmes domov, bo šlo pa zgrda, čeprav tega ne bi rada. Mi je pa že zdaj slabo ob misli na tone blata, dežja....pa mraza. Mislite kaj name, prosim. Saj če boste videle mojo sporočilo tle gor, boste vedele, da mi je uspelo k tamalemu priti.
brittney