15. maj 2005 9:52
Jutro! Kje pa ste danes?Mislim,da se to še ni nikoli zgodilo , da bi bila prva zjutraj, ampak kot pravijo, vse je enkrat prvič. Včeri sem imela OH dan in mi je danes ko pomislim kaj sm včeri jedla, prav hudo. Ubistvu sem pretiravala s količino. Od približno 13 in do 17, sem šla vsake dobre pol urce po kos peciva. In potem ga je končno zmanjkalo, sem bila vsa vesela. A kaj ko mami pove, da dobimo obiske in ker nič nismo imeli doma, sem spekla še jogutrovo torto, polila s čokolado in potresla s kokosom. Ja 2x lahko ugibate, če sem še tistega kaj jedla,a seveda da sem. Edina dobra stvar, ki je bila včeri je ta, da vsaj po 8uri sem se ustavla. Joj joj joj,kaj delam!?!?!?!? Danes imam sadni dan, jutri pa vodnega, upam da se bom malo prečistila. Danes se bo zopet pokazal moj karakter. Delam v slaščičarni, kjer imam take prijazne šefe in mi dovolijo, da jem kar želim in potem mi dajo še za domov tortice. Tako da držite pesti, da se bom uprla skušnjavi Terlikar, mutuša se tisti zadevci reče, saj mislm, da sm prov slišala. Aja pa še neki. Kokr me spomin ne vara, je tako da od 1 vodnega dneva do 2 vodnega dneva kilogrami stojijo? Ne vem, če ste se že o tem pogovarjale, ampak me zanima če katera ve, zakaj do tega pride? Uuuuuu,danes sm se pa kar razpisala, tako da bo tole dovolj,hehe Lepo nedeljo vam želim puhica