6. maj 2005 0:05
Hojla! Da se še jaz ponovno malo javim. Sem bila včeraj in danes tako leteča, da se mi ni uspelo nič javit. Sem parkrat skočila na forum in vas spremljala, za pisanje pa je zmanjkalo moči. Včeraj sem imela sadni dan in sem imela komaj čas jesti. Dvakrat sem sadje kar med vožnjo v avtu zmazala. K sreči sem bila čez dan pol urce tudi doma in sem si pripravila za kosilo paradižnikovo solato s čebulo. Se mi je pa prvič zgodilo, da me je zaradi čebule bolela glava! A se je to že kateri zgodilo? No, danes pa sem končno prišla do konkretne hrane (v torek sem namesto OH imela vodo) pa sem pozabila dati meso iz skrinje. Sem si potem kar kupila piščančji file in si ga popekla. Katastrofa! Kot gumica. Bolj sem ga žvečila, več ga je bilo. Sem se takoj spomnila zakaj že par let nisem kupila piščanca ampak jem samo domače. Zraven sem si za kosilo še zdušila papriko, za večerjo pa bučke. Vsaj to je bilo dobro. Pa spet sem danes pozabila na belo kavo!?! Samo eno sem uspela spit. Jutri pa končno spet moj Š dan. Se pripravljam da bi se enkrat odpovedala krompirju in bi pojedla tisti prebranec ,ki me že toliko časa čaka v hladilniku. Imam malo piksno. Ali je to preveč za kosilo oziroma za večerjo? Ali se je samostojno ali s kakšno prilogo? Moram pa povedati, da sem si prav za prebranec kupila manjšo skledico za v pečico, imam namreč samo večje za narastek. Dovolj za danes, ker mi že oči skupaj padajo. Pa še moj se spet pritožuje, da gre vedno sam spat! Lahko noč, jutri pa upam da se vam pridružim na kofetkanju. tejčica