5. maj 2005 17:21
Marjetka cvetka HURA zate. Se strinjam s teboj da je treba povedati koliko si težak in ne se skrivati. Jaz sedaj vsem povem koliko imam kil.Vedno sem mislila, da če bom ljudem povedala koliko jih imam, da pa ne bodo moji prijatelji. Ampak sedaj sem prišla do zaključka, da so pravi prijatelji tisti, ki ne gledajo na zunanjost, ampak tisti ki gledajo na notranjost. Lisa imaš prav, nima smisla jamrat. Kar se pa tiče držanja kg, pa ti bo uspelo, samo verjami vase!!! Mala mucica, tudi pri meni je bilo tako, da je imel ati non-stop pripombe glede mojega videza, sam pa tudi ni ne vem kakšen maneken. Vendar sedaj, ko berem ta forum vsak dan in sem že nekako postala bolj samozavestna se mu ne dam več. In zgodilo se je - ati se mi je včeraj pridružil na dijeti, tako da sedaj upam, da ne bo več tolk opazk glede moje teže. Jutri imam OH dan, pa ne vem kaj naj spečem sladkega, bi Jaje na oko, ampak bo veliko tega prišlo. Zanima me še nekaj, ko imate OH dan in je zvečer treba vzeti rebro jedilne čokolade, kaj če jo pozabim,kar se meni zgodi največkrat, a jo lahko naslednji dan zjutraj vzamem, al rajš ne? Tudi mene zanima, kaj je smetana? Lp puhica