7. maj 2005 9:36
utro!
A ste vse pod Pohorjem?
Ko sem vstala in videla kakšen lep sonček je, sem prvo pomislila kako lep dan boste imele.
Uživajte v lepem dnevu, okilju in prijetni družbi.
Sy, saj vem da imaš veliko dela, študij in sinek (če ne ne motim) ti poberata največ časa, ampak vzemi si ga bolj pogosto še za našo druščino.
Ti, maychi in jaz smo povezane že od vsega začetka. Me vse skupaj smo druščina, ki jo je septembra usoda nevede združila, da si pomagamo doseči cilje. Zato še toliko bolj opazim vajino odsotnost in vaju pogrešam.
Vse smo pričele z istim ciljem (izgubiti kilograme) in ne malo kart pomislim kako vama gre. In verjamem da nam bo vsem uspelo!
Moje hujšanje je bolj "klaverno", kar se kilogramov tiče, se ne premeknjejo pod težo prvega vodnega dne, še približajo si ji le z mojim velikim trudom. Moram pa dodat, da se pozna v cm.
Vsaj nekaj kar me tolaži, ups zadovoljuje.
Se pa sploh ne čudim, da je stanje tako, ker sem imela veliko praznovanj v tem mesecu in sem kar veliko grešila.
Kokos, ti si rekorderka v doseženih izgubljenih kilogramih na našem forumu. Mislim, da ta podatek res mora biti v tabeli, za še večjo motivacijo vsem začetnikom, da bodo videli, kaj se tudi da doseči.
Ti pa čestitam za zaposlitev in držim pesti, da se uresniči tvoja skrita želja.
Mala mucica si pogledala osnovne napotke. Če ti še kaj ni jasno kar vprašaj.
Aknirad, ne obupavaj in ne jokaj in stokaj, če enkrat malo padeš se poberi in pojdi odločno naprej po svoji poti, kot si hodila do sedaj. Poglej, saj se že vidi ciljna črta.
Lep dan, vsem pod Pohorju in ostalim širom Slovenije!
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.