ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

27. apr 2005 13:54

Zdravo! Zunaj je tako lep sonček, komaj čakam da vse postorim in odidem na morje. Edino strah me je kako bom zdržala na morju brez sladoleda!?! Danes sem se stehtala in zmerila obseg, po 9 dneh je 2 kg manj in pri obsegu tudi 2 cm manj, sem prav vesela. Telovabim bolj tako-tako, včasih malo trebušnjakov delam tudi kar na postelji,hehe,ampak se mi zdi da se malo pozna. ROMEA,čestitke, da ti je uspelo. Kar se pa tiče izgubljanja kg, pa jaz mislim, da je čisto odvisno od tega, koliko jih imaš preveč, tako hitro jih pa zgubljaš, tako da ne obupaj, bodo že šli do =) Imam pa eno vprašanje. A mislite da je zelo narobe, če si limonado sladkam normalno, ker da je nič se sladkam je prav bljek?! Lepo se imejte in pridne bodite puhica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. apr 2005 15:24

Rožica, k puranjemu zrezku lahko ješ kuhano zelenjavo, to je cvetača, brokoli, janež, koleraba, bučke in morda še kaj. To se mi zdi "podobno" kot smo včasih jedli krompir ali riž. Seveda pa je vse stvar okusa, meni je to kar uspevalo. Zdelo se mi je primerneje kot kruh. Mojcika, kar pojej košček temne čokolade, nikar se ne boj. Saj od zraka pa res ne moremo živeti. Saj se spomniš, kaj je bilo s Krjavljevo kozo, ki se je navadila živeti brez hrane. Pozdrav iz sončnega Maribora! riba-ribica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. apr 2005 16:14

H0J! Mojcika, naj te ne skrbi, stvar vseeno deluje, ti si kar privošči a le na OH dan in uživaj ob tem. Puhica saj ni tako bljek, pomisli na klorije v sladkorju. Jaz si iz dveh limon pripravim 1 liter limonade pa ni nič bljek. Sploh pa če jo piješ čez cel dan namesto čaja, raje ne. No, jaz nebi. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

27. apr 2005 18:45

Ziujo! Sem nova tu. Sedaj sem 9 dan na tej diete, pa me zanima ali to res deluje. V prvih 8 dneh sem sla 3 kg dol. Ampak jem vedno eno in isto, ker mi je dobro - Proteini solata s poli; Skrob - improviziram; OH - PIzza, zvecer pa cokoladana torta; Vitamini - naredim si sadno solato, v katero dam manj sladkan kompot. A je manj sladkan kompot o.k. ali ne? LP, Barbara Busy Bee

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

27. apr 2005 20:08

Prebrodila sem še ta OH dan, čeprav bi zdaj namesto sladkarij raje zmazala kakšen zrezek, pa dobro, saj tortica je tudi pasala Jutri pa prvi sadni dan, no za mene bolj zelenjavni, ker sadja glih pretirano ne maram. Saj lahko zelenjavo jem, a ne? Lep večer vsem! Mojca

Rožica  

27. apr 2005 20:18

Živjo! Mojcika seveda lahko ješ namesto sadja surovo zelenjavo ali kakšno zelenjavno juhco za kosilo. Le to pazi, da ne bo vsebovala graha, fižola, koruze ali druge škrobne zelanjave. Barbara, ne vem kakšen dokaz še potrebuješ, 3kg v 8 dneh je fenomenalno. Pomisli, če bi se tak tempo nadaljeval skozi celotno dieto. Kaj nisi zadovoljna s tem ? Glede kompota pa nisem prepričana kako o.k-ej je, ga pa tudi jaz včasih jem na sadni dan, najraje imam ananasovega. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

27. apr 2005 21:16

Ja kje pa ste vse ? A že spite? Razmišljam kaj bi jutri za kosilo. Imam Š, pa se mi nič ne "lušta". Čudno a ne, ravno meni ki obužujem ta dan? V mislih sem imela ričet, vendar sem se v zadnjem hipu, tik pred temo spomnila, da moram izkoristiti regrad, dokler je še, ker bo kamalu začel cveteti. No in spet sem se šla past po travniku, nabrala sem ga veliko. Tako, da ga bo še za večerjo dovolj. Torej regrad z krompirjem vsekakor bo. Kaj pa zreven? Predvsem me skrbi kaj naj naredim za ostale, imam občutek, da so se prenajedli enolične hrane(meso, riž, krompir, testenine,...), ravno zato sem mislila naredit nakaj na žlico. Ali ima kater idejo za kakšen narastek ( krompirjev), pripravljen tako, da bi ga lahko jedla tudi jaz? Joj, kriza. Ne morem verjeti da se mi nič ne "lušta". Navadno imam problem odločiti se kaj in na zadnje skoraj vedno zmešam vsakega malo. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

27. apr 2005 22:13

Večer. Kako ste kaj? Verjetno ste današnji praznični dan izkoristile/i 100 na uro. Pa še vreme nam gre tako na roko, sploh ne bi moglo biti boljše, a ne? Pozdravček vsem ta novim. Rožica, zdravooooooo! Vidim, da imaš probleme, kaj pripraviti jutri. Hm, kaj pa če bi naredila zelenjavno musako. Plast krompirja, plast bučk, melancani.....namesto z bežamelom pa lahko poliješ s pelati, da ne bo tako suho. Lahko narediš prebranac...če uporabiš fižol iz pločevinke je narejen v cca. 30-40 minutah. Pa lahko malo eksperimentiraš ter dodaš še kakšen paradižnik, papriko in koruzo (prepražiš, potem pa v pečico za kakšnih 20-30min)...ko sem ga jaz naredila, smo se skoraj stepli kdo bo dobil še zadnjo žlico... Lahko narediš zelenjavno juho iz leče....moram nehati, ker so se mi začele sline cediti jih še komaj sproti požiram. Verjamem, da boš v vsaklem primeru za tvoje skuhala nekaj odličnega. Pa da ti še to povem, tudi sama velikokrat mislim, da so se preobjedli določene stvari, še posebej mesa....in potem pripravim za spremembo nekaj drugega...in oče mi reče....a danes pa ne bo nič mesa ali pa v stilu "eksperimentirati ti pa res ni treba bi bilo boljše če..." Mi tako pritisk dvigne... No jutri se vam bom pa poskušala pridružiti pri kofetkanju. Sicer ne bom tako hitra kot ste nekatere, se vam pa pridružim, če le ne bo kaj prišlo vmes. Lepe sanje vsem! maychi

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

27. apr 2005 22:14

zdravo! Vidim, da smo vse lepo pridne in lepo hujšamo. Pozdravljene tudi vse nove sotrpinke. Več nas je, boljše je. Meni nekako kar uspeva, čeprav tu pa tam malo grešim. Pač ne gre drugače. Upam, da se mi pri kilaži ne bo kaj preveč poznalo. Danes je bil kar prijeten dan. Sem cel dan urejala okoli hiše gredice in lončnice, pa seveda kosilo sem zraven kuhala. Pa je nekako minilo. Sedaj pa grem spat, saj sem že prav utrujena. Puhica, nič nisi omenila, si prejela pošto? Bajči

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

28. apr 2005 8:19

dobro jutro no pa zacnimo: katky mislim da ti je ze tejcica vse povedala ampak kar se tice statistike ti samo napisi podatke ki jih vidis v razpredelnici, pa te bom vkljucila, kar pa se tice zacetka te dijete, pa sem sama zacela tako, da sem se najprej lotila branja celotne teme od zacetka. ja vem da je zelo, zelo....zelo veliko ampak vmes je bilo toliko dobrih nasvetov da mislim da je to kar pametna poteza. mogoce se ga lahko lotis po obrokih. vsak dan malo. no toliko v pomoc rozica kar se tice razgovorov se cisto strinjam s teboj. pa kaj bi izgubljale besede. preziveti se da tudi s honorarnim delom, jezi me samo to, da sem studerala da bi ja imela vecje sanse da najdem sluzbo sedaj pa imam @#!*# brittney - kaj naj ti recem. tvoja zgodba me je cisto hm katero besedo naj uporabim? dotaknila? no mislim da meni ne bi uspelo zdrzati. sicer pa saj smo si razlicni. vsaka cast tebi! majchi - pa kje si ti men. imam obcutek da te ze nekaj casa nisem zasledila. no pohvala na tvoje ideje za srkobni dan. jaz sem ga imela vceraj in ker je bil se moj doma sen maredila dvojno dozo krompirja,ko je izjavil da ni lacen in da ne bo jedel. ja kaksen problem. saj sem seveda krompirjevka pa ja ga ne bom pustila raje pocim. in pojedla sem dvojno dozo. res da sva sla potem v zoo in hodila kot norca ampak danes pri tehtanju prvic nisem zadovolna z rezultatom, saj mi je tehtnica pokazala vec kot prejsnji teden. joj joj treba se bo spet malo vzet v roke!!! danes samo spageti v gobovi omaki in pa za vecerja malo donavskih valov, i sva jih z dragim pekla vceraj zvecer (pa nisem cist nic poskusila) no pridne bodite papa vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti