28. apr 2005 8:30
Pozdravljene! Včeraj z mojim počivanjem ni bilo nič, saj mi mala ni dovolila. Sem cel dan šepala za njo, njej pa se je še fino zdelo, ker je nisem mogla dohajati. Zvečer sem pa mislila da mi bo noga odpadla. Sem si gleženj lepo povila z elastičnim povojem in je danes že veliko bolje. Bomo pa še videli kako bo ko bom malo bolj aktivna. Romea, najprej čestitke za prestan vodni dan. Tudi mene je bilo strah prvega, potem pa sem videla da to sploh ni tak bau bau kot sem si predstavljala. Nad kg pa nikar ne obupaj. Teža se izgublja zelo neenakomerno, tako da bo mogoče po vodnem dnevu kaj drugače. Aknirad, tudi jaz nisem kaj preveč zagnana za telovadbo. Mi je kar odleglo ko sem prebrala da nisem edina. Sicer se trudim da bi se poboljšala, tako da sem v teh 9-ih dneh celo 2x delala trebušnjake. Ni preveč pohvalno ampak bolje kot nič je pa prav gotovo. Puhica, tudi jaz mislim da bo bolje da limonade ne sladkaš. Malo bolj si jjo razredči, pa jo boš lažje spila. Se boš hitro navadila, ni panike. Rožica, ti še regrad nabiraš, pri nas pa že lučke pihamo. Enako kot ti imam danes Š dan, jedla pa bom pečen mlad krompir (kakšno presenečenje!), za večerjo pa solato s krompirjem. Mislim da bo tistemu prebrancu v hladilniku prej rok potekel kot pa ga bom jaz pojedla. Pa vse ga tako hvalite. Sem že pomislila da bi ga danes, pa sem jutri cel dan med ljudmi in me je strah da me bo preveč napenjal. Mogoče pa kdaj čez vikend le pride na vrsto. Busy Bee dobrodošla med nami. Mislim da sva midve hkrati štartale dieto. Jaz sem štartala 19.4., torej je danes moj 10 dan. Včeraj je bilo vreme res za martinčkat, danes pa se pri nas sonček še skriva. Če kdo pride danes na obalo, naj prosim s sabo še sončka pripelje. Velja? Pozdravček! tejčica