21. apr 2005 17:02
Hojla! Tinqa,hvala za vzpodbudne besede,hvala tudi vsem ostalim,da me tako podpirate.Jaz preživljam rahlo krizo in se od nedelje vsak dan nekaj pregrešim.Prvi teden pa nisem grešila niti pikice. Ampak jaz bom kar lepo vztrajala,upam da bo ta kriza minila.Mogoče je res krivo tole slabo vreme,ko ne morem ven in sem pol sam seb napoti! Seveda se tile grehi poznajo tudi na tehnici.Gor k sreči ne gre,dol pa tudi ne! Na sam sebe sem jezna!Včeraj na škrobni dan sem napadla salamo,danes na OH pa čips(Rožica,nisi edina,ki jo je premamil čips)! Jutri imam sadni dan.Prosim,držite pesti zame,da sew ne bom spet pregrešila.Pa še naporen vikend me čaka.Moja hčerkica ima rojstni dan in bomo na veliko praznovali(stara bo šest let)! Najhuje bo v nedeljo,ko bo torta,jaz pa na škrobu.Škatlico za pozneje že imam pripravljeno,tako da bo tortica naslednji dan za večerjo.Sam,ko me taki lušti dajejo! Tudi jaz se izogibam soli in jo nadomeščam z raznimi začimbami,solato pa tako jem brez vsega,tudi brez olja in kisa! Tejčica,tudi jaz še premišljujem,kaj bi danes za večerjo.Trenutno se mi ne lušta nič sladkega.Mogoče bom sladoled.Ali pa kar kos kruha,pa malo zelenjave gor.Kaj pa vem!Bom še videla,kakšni lušti me bodo dajali čez dve urci. Ti,petrusha,tale biftek pa ne vem če je najboljša zadeva za OH dan.Prepečenec že. Rmeli,ne jamrat,ampak začni! Veliko sreče vsem novim in povratnicam! Vztrajajte na svoji poti in uspelo vam bo! Mejte se lepo! Marjetka cvetka