22. apr 2005 9:46
Zdravo, še od ene "ta stare". Lepo, da berem, da me nekatere pogrešate? Saj vas berem vsak dan, ampak si le redko vzamem čas, da kaj napišem...obljubim da se bom poboljšala (če si to želite, drugače pa ne ) Vidim, da vam gre dobro, da vztrajate, ste trmaste-sicer ene bolj kot druge, ampak vseeno... In končno se je zopet pridružil (vsaj en!) moški član. Kar pogumno, saj punce ne grizemo. Da še jaz zaželim dobrodošlico vsem novim (pozabila imena)-veliko uspeha, vztrajnosti in izgubljenih kilogramčkov-splača se malo potruditi in odpovedati kakšni pregrehi, saj ni tako hudo! Zajčica, napisala si da Š stvari ne smeš mešati med sabo...vendar to ne bo držalo. To pravilo je samo za B živila. Kar poglej v Rinino knjižico, kjer imaš recepte, da so Š živila lahko skupaj. Tako lahko npr. ješ riž s fižolom, grahom, koruzo....ali solato iz vseh naštetih sestavin....Na B dan, pa res ne smeš mešati mesa in sira, jajc in sira....ampak se vsega navadiš. Rožica, kako ti kaj gre v tem krogu? Si že začela kaj z rekreacijo? Jaz imam obdobje, ko sem prav obsedena s tem...ampak boljše, da sem z rekreacijo, kot pa da bi se "rekreirala" pred hladilnikom. Darchy, kaj pa ti? Še kar naprej ločuješ, ali si prešaltala na kakšno drugo dieto? Jaz te še kar čakam, če se boš odločila za Montija. Lp, maychi