21. apr 2005 9:41
Marjetka cvetka in Tinqa! Še daleč od tega, da bi bili sami. Tukaj nas je še več takšnih z veiko odvečnih kilogramov. Tudi sama sem imela pred mal več kot pol leta 100 kg, zdaj jih imam pa 70. Zelo sem ponosna, da sem vmes 3x lahko zamenjala celotno garderobo. To mi je vedno dalo še večjo motivacijo za hujšanje. Končno si lahko privoščim kakšno svetlejšo majčko, pa v trgovinah najdem kakšne hlače, ki so prevelike za mene. Prej sem vedno morala najprej poiskati največjo številko, če so jo imeli, in šele na to pogledala, če so mi sploh všeč. Drugače pa tudi jaz, tako kot Kat, čez točno 1 mesec stopam v zakon. Z mojim fantom se poročiva 21.5. in komaj čakam, da bo poročna obleka zašita. Tudi on je hujšal po ločevalni dijeti in ima zdaj postavo pravega manekena (iz 113 na 78 kg). Ta dijeta je res fenomenalna, resnično deluje in najlepše pri tem, nič ni prepovedano. Tako da Rmeli in vse tiste, ki ne najdete motivacije za začetek. Začnite jutri, kajti rezultati bodo sigurno vidni. To je dokazala že marsikatera forumašica. Tudi jaz. Lep sončen pozdrav iz Maribora! olina