ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

21. apr 2005 12:15

Hojla vsem! Zgleda, da sonček pomaga, da smo malo volje dobile. Jaz sem danes na OH, pa samo študiram, kaj bo za zvečer. Hec pa je v tem, da mi potem sploh ne paše tolk,kot si prej želim sladkarij. Neti tudi jaz sem trikrat začela drugi krog, pa se mi je za vsak sfižlo. Najprej me je nekaj zdravje dajalo, drugič sem imela resnično premalo volje, tretjič pa sem imela tako kot ti tako gužvo v službi, da se mi je potem že trapasto zdelo, ker sploh nisem imela več normalne prehrane. Pa še šefi so najbolj dejavni, ko je malica ali pa ko se bliža konec službe. Saj veš kako je to. Šef reče skoč, ti pa samo vprašaš kako visok. Rmeli, ne se dat. Bomo mogle res neki skup nardit. Kr danes začni, ker jaz zase vem, da je potem večno jutri. Mejte se! Gobica

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

21. apr 2005 13:53

Dragi vsi, že nekaj časa prebiram ta forum (malo tudi za nazaj, čeprav je preveč)....človek hitro rata odvisnik. Najprej pohvale vsem za trdno voljo in vse -kilce. Za registracijo in to da zdaj nekaj pišem spodbudila Tinqa. Sama sem se pred dvema letoma zaradi težav doma tolažila s hrano toliko časa, da sem imela po nekaj mesecih 25 kg več, potem sem se pa zaljubila, odselila in počasi uredila glavo in hranjenje na eno normalo. Petnajst kg je šlo s športanjem in urejenimi obroki (normalne količine), za preostalih deset pa zbiram voljo, da se lotim 3md, ker mislim, da po tem kar sem že o njej prebrala (nekaj knjig o kombiniranju,...)lahko rečem, da te verjetno nauči se pravilno prehranjevat. To ste mi potrdile še ve, ki se že toliko časa trudite in tiste, ki so zaključile, pa so zadovoljne in se dobro počutijo. Joj, saj bi še toliko lahko napisala, ampak bom nehala, pa raje tudi jaz jutri začela....s sadjem do 12ih, a ne? Zunaj je sonček, lepo ga iskoristite. Sarica

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

21. apr 2005 14:09

Pozdravljeni vsi skupaj. Naj najprej pozdravim vse nove, veliko uspeha vam želim. Če pa bo kdaj zmanjkalo volje, pa hitro sem gor pogledat... tako jaz naredim. Pa največkrat uspešno premagam vse tiste vabljive stvari v hladilniku Imam pa eno vprašanje: kaj si lahko privoščim na OH za večerjo namesto sladice malo prepečenca z biftekom? Meni se ga taaaaaaaak lušta, da sem pripravljena se odpovedat pecivu, samo da bi ga lahko jedla. Pa sem debela samo zaradi sladkega - obožujem vso pecivo, napolitanke... Kaj mislite, bi lahko malo bifteka? Lep dan želim vsem petrusha

Tinqa  

član od: 20.4.2005

sporočila: 21

21. apr 2005 16:40

Elow vsem kolegicam. Danes sem na vodnem dnevu. Zjutraj sem se že podala na moj novi ct-600 (orbitrek), potem sem opravila hojo, in šla štidorat. Trenutno me tako zelo zebe da premišljujem o skoku na orbitrek... Mislim, da se da s športom kar dobro preživeti dan. Jutri pa proteini-njam.Mislim da si bom privoščila polpete iz faširanega in zelenjavo....To me drži pokonci-in seveda vaše besede. Lepo vas pozdravljam in čimveč volje.. Tinqa

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. apr 2005 16:57

Jupi! Kako sem dobre volje, ko vidim da se niste zgubile. Sem vas zelo pogrešala. Ker vem, da vas še kar veliko "starih" prebira forum, bom zdaj napisala še to sporočilo za vas Maychi, Francka, marina5, aknirad, kokos, encijan, tabina, nalina... Kdaj pa kdaj si vzamite čas in nam še kaj napišite, ker ste tudi ve del naše zgodbe o uspehu. Pozdrav vse nove! Rmeli in Neti vidve pa kar začnita, ne čakat na pravi trenutek (jutri,....), do takrat je lahko že kakšen kilogram manj. :) Petrusha, jaz mislim, če se ti res zelo lušta biftka, si ga privošči MALO. Ampak res malo, nekaj kosov si daj na krožnik in jih na tanko namaži, potem pa uživaj. Če je želja tako močna je bolje, da jo potešiš, kot da zvečer po večerji, pa še ob neprimerni uri napadeš tisti biftek. Mislim, da je bolje da si namesto sladice privoščiš biftek. Tinqa, tebi pa veliko volje in enega vročega ljubimca, da te malo pogreje! :))) Je bolje kot orbitrek, a ne? Pa še to, pravijo da pri vsakem poljubu porabiš dve kaloriji !? Ni slabo kaj? :;) Lp, ROžica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. apr 2005 17:02

Hojla! Tinqa,hvala za vzpodbudne besede,hvala tudi vsem ostalim,da me tako podpirate.Jaz preživljam rahlo krizo in se od nedelje vsak dan nekaj pregrešim.Prvi teden pa nisem grešila niti pikice. Ampak jaz bom kar lepo vztrajala,upam da bo ta kriza minila.Mogoče je res krivo tole slabo vreme,ko ne morem ven in sem pol sam seb napoti! Seveda se tile grehi poznajo tudi na tehnici.Gor k sreči ne gre,dol pa tudi ne! Na sam sebe sem jezna!Včeraj na škrobni dan sem napadla salamo,danes na OH pa čips(Rožica,nisi edina,ki jo je premamil čips)! Jutri imam sadni dan.Prosim,držite pesti zame,da sew ne bom spet pregrešila.Pa še naporen vikend me čaka.Moja hčerkica ima rojstni dan in bomo na veliko praznovali(stara bo šest let)! Najhuje bo v nedeljo,ko bo torta,jaz pa na škrobu.Škatlico za pozneje že imam pripravljeno,tako da bo tortica naslednji dan za večerjo.Sam,ko me taki lušti dajejo! Tudi jaz se izogibam soli in jo nadomeščam z raznimi začimbami,solato pa tako jem brez vsega,tudi brez olja in kisa! Tejčica,tudi jaz še premišljujem,kaj bi danes za večerjo.Trenutno se mi ne lušta nič sladkega.Mogoče bom sladoled.Ali pa kar kos kruha,pa malo zelenjave gor.Kaj pa vem!Bom še videla,kakšni lušti me bodo dajali čez dve urci. Ti,petrusha,tale biftek pa ne vem če je najboljša zadeva za OH dan.Prepečenec že. Rmeli,ne jamrat,ampak začni! Veliko sreče vsem novim in povratnicam! Vztrajajte na svoji poti in uspelo vam bo! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. apr 2005 17:09

Tudi jaz pogrešam punce,ki jih je naštela rožica! Dejte javte se kaj in nam dajte malo vzpodbude! Ne nas za vedno zapustit! Pogrešamo vas! Marjanca,da ne boš pozabila na telovadbo zdaj,ko se ti stanovanje tako sije! No,grem mal na zrak in sonček! Marjetka cvetka

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

21. apr 2005 18:29

mene sicer nobeden ne pogreša (smrk, smrk), pa se vseeno javljam - 10 dni po koncu diete sem, vmes sem imela rojstni dan, pa sem grešila (ne tako zelo, ampak bil je vinček, pa malo kruha k mesu, pa čisto malo ene pregrešno dobre sladke zadeve), a sem na isti teži. Namreč v prvih dneh sem še 1kg shujšala, rojstni dan mi je pa izgubljeno kilo vrnil. Imam sistem 1 postnega dneva tedensko - če sem "pridna" je sadni, če pa nisem bila - je vodni. Drugače pa Š in B dneve kombiniram po želji in okoliščinah, OH dan je pa pred postnim. Miislim, da bo šlo. Pa še nekaj - izvedela sem, kaj narediti, če ti "skopni" oprsje!! Dvakrat dnevno je treba masirat točko med prsmi, ki je nekako na sredi med bradavičkami - to velja za mlade, starejše naj se pa spomnijo, kje je to bilo prej. Točka je majčkeno boleča, če pritisneš, tako da ne moreš zgrešiti. Pomaga pa to tudi proti povešenju zadeve. Jaz to že izvajam, ne morem pa govorit o rezultatih, ker se baje pokažejo nekako po 5-6 tednih. Lisa

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. apr 2005 18:37

Petrusha, ali bi rada grešila z dovoljenjem? Biftek je vendar meso, pa še surovo. Lahko tako govorim o stvari, ki je ne maram. Če boš jedla biftek, napravi 25 trebušnjakov, 3 km preteči in še pol ure plavaj. Šalim se, saj veš, da je odločitev tvoja. Dobro se imej in se ne sekiraj preveč. Pozdrav! riba-ribica

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

21. apr 2005 18:45

Dobrodošle vse nove 3dm-jevke. Imam eno vprašanje. Zanima me, če kaj veste kje bi lahko dobila knjigo Rinina 90-dnevna dijeta 1.del,ker danes ko sem jo šla iskat so imeli nadaljevalni del samo. Zanima me, kolk se 1.del in 2.del kaj razlikujeta in če bo kaj narobe, če imam samo 2.del 1 pa ne? Hvala za odgovor,dej grem pa še mal na sprehod, ker je še lep sončni dan puhica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti