ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

20. apr 2005 17:27

En deževen pozdravček... kok sem jaz dans depresivna.... še sreča, da ste tukaj takšne motivatorke, da mi malo dvignete razpoloženje. Zdaj pogrešam samo še Francko, da bi kako smešno vsekala. Imejte se lepo in bodite pridne še naprej, Darchy

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

20. apr 2005 18:26

Tinqa,čestitam res, si odločna ženska in verjamem da ti bo uspelo=) Sedaj pa "letim" na sladico-njami=) Lp puhica

zoranb  

član od: 20.4.2005

sporočila: 16

20. apr 2005 23:54

Zdravo! Čestitke vsem, ki se trudite živeti zdravo in pri tem uspevate. Jaz prvič sprobavam 3MD in danes je moj tretji dan - pravzaprav prvi OH dan in tale sladki večer je bil prav zabaven. Imam pa eno vprašanje v zvezi z začimbami: Zanima me, kako je s CURRYJEM ? Jaz ga imam zelo rad, ne vem pa, ali je dovoljen ali prepovedan. Če kdo ve, prosim za informacijo. Hvala in pozdrav vsem, Zoran. zoranb

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. apr 2005 7:53

Jutro! Ja, kje pa ste vse? Darcy a si še z nami? Ne obupat! Jaz sem imela včeraj krizo, napadla sem čips. Sicer sem imela Š dan, ampak vseeno ni bila ura prava. Zoran, jaz ne bi vedela, da bi bila katera od začimb prepovedana. Torej jih kar pogumno uporabljaj. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

21. apr 2005 7:53

Dobro jutro, drage in po novem dragi moji ! ZUNAJ SIJE SONCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mogoče mi bo posušil plesen, ki me je od toliko vlage že napadla. Zoran, dobrodošel med hujšarje, ki pa so zadnje čase v glavnem ženske. Res ne vem, kam so poniknili vsi moški. Tudi jaz sem velika ljubiteljica currya in ga kar precej uporabljam, predvsem v kombinaciji z rižem ( npr. skuham riž in poleg soli dam vanj tudi curry), pa pri kakšni mesni jedi ga dodam zraven. Mislim, da sploh ni problema, da ga ne bi smel uporabljati. Obilo vztrajnosti, dobre volje in izgubljenih kilogramov ! Boš videl, da sploh ni hudo in ko se boš začel počutiti bolje, boš v tem načinu prehranjevanja užival. Sploh pa, ko bodo kg kopneli. Pri moških gre to hitreje. Vse ostale drage moje rožice pa uživajte v soncu. Ta teden ne telovadim, ker barvanje stanovanja poteka zelo intenzivno, pa vendar ga še ni konec. Upam, da bo v nedeljo likof ! Me že vse boli, ampak glede na to, kako je sedaj lepo, se splača potruditi. Imejte se lepo !!!!! marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. apr 2005 8:09

Dooobro jutro! Zoran, dobrodošel med nami. Mogoče bo pa sedaj konec dežja, ko se nam je moški pridružil. Sam ne nam takoj zbežat. Tudi jaz sem mnenja da so vse začimbe dovoljene oz. zelo dobrodošle. Jaz z začimbami poskušam nadomestiti sol. Saj ne da soli ne uporabljam, samo manj. Danes pa OH dan. Si moram še nekaj dobrega za večerjo izmislit. Joj se bomo sladkali.... Pozdravček! tejčica

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

21. apr 2005 8:13

Lep pozdrav po dolgem času! Z dieto sem zaključila 4.4. pa je do danes še -1,5kg:))juhu!! Zajtrki so še vedno sadni,kolikor se da ločujem OH in B,pa zvečer ne pretiravam s hrano...še vedno pridno hodim na telovadbo,tako da sem kr ponosna na seba;) Zato vsem želim veliko volje in izgubljenih kg-jev!!! Zunaj se kaže sonček,zato en sončen pozdrav s koroške!!! bernarda

marjanca45  

21. apr 2005 8:17

Saj sem se pozabila pohvaliti. Tudi jaz sem od konca diete (2.4.) izgubila še dober kg, tako da me je danes zjutraj skoraj kap, ko sem stopila na tehtnico. Tako kot ti, Bosti, dopoldan jem sadje, enkrat tedensko imam sadni dan, drugače pa ločujem hrano. In to je to. Enostavno, vendar neverjetno učinkovito. marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. apr 2005 8:22

Bravo bosti in marjanca!!! Res vse pohvale za vzdrževanje teže oz. DODATNO IZGUBLJANJE KG. Dokaz vsem nam ki smo še na 3MD, da se da. Pa ostanita še naprej tako pridni. tejčica

marjanca45  

21. apr 2005 8:58

Definitivno bom, Rozica. Hvala ti ! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti