ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

21. apr 2005 9:01

Hojla! Jaz sem od konca diete na isti tezi, jutri bo tega ze 3 tedne, vmes sem bila ze tudi slabe kilce lazja, a sem z grehi preko vikenda nadoknadila. ;) Tudi jaz dopoldan jem le sadje, skusam locevati, za vecerjo se pa tudi ne naziram prevec. Zaenkrat mi gre dobro. Le se 19 dni pa bom porocena!!!!!! :D LP in uspesno dietiranje, Katarina Kat

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

21. apr 2005 9:01

Zdravo ! Lepo vas prosim za eno močno motivacijo!!!! Poskušam že tretjič drugi krog, pa se ne znam zmotivirat pa konc ! Prvič sploh ni bilo problem začet, zdaj me je pa kar groza, ker sem vse nazaj dobila. Rabim pomoč, prosim ! LP Rmeli

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

21. apr 2005 9:12

dobro jutro vsem kako ste moje sotrpinke? :) rmeli tukaj smo in bomo vedno ko nas bos potrebeovala torej ne se bat, saj ni tako tezko.pomisli kako ti bo, ko bo treba zlest v kopalke in bos ugotovila da bo potrebno kupiti nove, ker ti stare enostavno padejo dol :) punce nekam slabo kaze da bi se dobile. ni motivacije? ni vremena? ni casa? no jaz se pocasi odpravljam na razgovor za sluzbo - drzite mi pesti!!! vipercat

Tinqa  

član od: 20.4.2005

sporočila: 21

21. apr 2005 9:24

Draga Marjetka cvetka ! Ja za tiste, ki smo jih imele preko 100 je tole športanje kar problem.Vsaj v začetku. Moja izkušnjja je takšna, dasem imela v začetku odpor do športa.Imela sem namreč zelo grdo samopodobo. Toda draga Marjetka cvetka, nekje je treba začeti. Vsaj s hojo. Priporočala bi ti da začneš s lahko hojo, vsaj od začetka, da ti ne bodo trpeli sklepi. Mene so na primer boleli koleni, pa tudi nisem vzdržala dolgo. Pri izvajanju hoje je zelo pomembno, da si meriš pulz. Tako ne bo tvoje zdravje tako ogroženo-mislim, da bi si pulza nabila preveč.Potem pa si rezerviraj 15 min. Saj s časoma boš pridobila kondicijo, pa ti ne bo problem tudi kaj več. Predvsem pa se mi zdi pomembno, da se imaš kljub svoji težavi, še vedno rada.Sebe in svoje telo.Jaz sem imela namreč velike probleme s tem. Hvalabogu mi je ob strani stal moj fant. Skratka, držim pesti zate in javi se še kaj. Tudi meni je lažje ko vem da nisem sama v tem zosu. Tinqa

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

21. apr 2005 9:35

Pa sem smotana. Tole zgoraj je bilo namenjeno tebi,Tejčica. Se opravičujem. Po moje nisem več navajena sonca. marjanca45

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

21. apr 2005 9:41

Marjetka cvetka in Tinqa! Še daleč od tega, da bi bili sami. Tukaj nas je še več takšnih z veiko odvečnih kilogramov. Tudi sama sem imela pred mal več kot pol leta 100 kg, zdaj jih imam pa 70. Zelo sem ponosna, da sem vmes 3x lahko zamenjala celotno garderobo. To mi je vedno dalo še večjo motivacijo za hujšanje. Končno si lahko privoščim kakšno svetlejšo majčko, pa v trgovinah najdem kakšne hlače, ki so prevelike za mene. Prej sem vedno morala najprej poiskati največjo številko, če so jo imeli, in šele na to pogledala, če so mi sploh všeč. Drugače pa tudi jaz, tako kot Kat, čez točno 1 mesec stopam v zakon. Z mojim fantom se poročiva 21.5. in komaj čakam, da bo poročna obleka zašita. Tudi on je hujšal po ločevalni dijeti in ima zdaj postavo pravega manekena (iz 113 na 78 kg). Ta dijeta je res fenomenalna, resnično deluje in najlepše pri tem, nič ni prepovedano. Tako da Rmeli in vse tiste, ki ne najdete motivacije za začetek. Začnite jutri, kajti rezultati bodo sigurno vidni. To je dokazala že marsikatera forumašica. Tudi jaz. Lep sončen pozdrav iz Maribora! olina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

21. apr 2005 10:11

Rmeli, spomnim se te še iz prejšnje serije hujšanja, ker sem brala cel forum za nazaj. Pa daj, no, dokaži si, da si ta prava. Veš kaj je mene motiviralo - gola sem se postavlia pred ogledalo in mi je postalo zelo hudo ob pogledu na to, kar sem videla. In takrat je padla odločitev - saj taka ne morem več hoditi po svetu, pa še telo mi bo hvaležno, posebno hrbtenica, ki mi še ne povzroča težave. Veš, mislim, da ni potrebno dosti, še posebej tebi, ko že veš, kako gre. Tako rada bi ti pomagala, pa ne znam drugega, kot reči, spravi se skupaj punca, zaupaj vase in ni vrag, da ti ne bo ratalo. Ko ti bo pa hudo, tipkaj, pa ti bomo kaj povedali. Vipercat, držim pesti za službo. Sama sem bila nekoč 9 mesecev brez dela, tako, da dobro vem, kako je to. Tinqa, Marjetka cvetka glede telovadbe in odvečnih kg drži. Se spomnim, ko sem imela pri višini 1,7m težo 90 kg in sem začela s hojo, ki je sčasoma postajala vedno hitrejša. Ko sem izgubila prvih 5 kg, sem počasi začela tekati. Najprej na kratke razdalje, potem pa so ob drugačni prehrani začeli kg kopneti, tek je postajal vedno daljši in lažji in po izgubljenih 20 kg sem lahko pretekla 10 km brez pavze. Važno je le, da je človek vztrajen. Tekala sem dve leti, 3-4x na teden. Potem pa so se začele težave s kolenom, na koncu pa še s hrbtenico, kar se je končalo z operaciojo le-te. Vendar sem sedaj pač našla druge vrste gibanja, ki mi pomagajo ohranjati kondicijo in težo. Vsak lahko zase najde način, kako ostati aktiven. Važno je le to, da ne prenehamo. marjanca45

neznan uporabnik

21. apr 2005 10:57

Pozdrav kako se kaj držite. Mene je včeraj zvečer tako zeblo, da sem šla kar jest. Nevem komu se moram zahvalit, da se mi na danes zjutraj na tehtnici ni poznalo sinočnje grešenje. Za kazen sem šla danes zjutraj pred službo na sobno kolo. Vipercat držim pesti za službo. Prosim poglej v beležko. Lp vsem novim in starim hujšajočim. barbi1

Neti  

član od: 18.2.2005

sporočila: 4

21. apr 2005 11:33

Pozdravljene! Jaz sem danes začela ˝ponovni˝ krog. To pa zato, ker sem ga začela pred slabim mesecem, pa smo v službi tako gužvali, da tudi jesti nisem mogla. Pa še pozno zvečer sem hodila domov. Pa sem enostavno odnehala že na začetku. Zdaj pa smo se unesli in odločila sem se, da stečem DANES (hvala Olina) ponovni krog (ki sicer še ni bil pritečen). Rmeli, a si za, da greva skupaj? A sva karakterja, al nisva? Pokaživa si, da sva.Poglej koliko spodbude imava. Kaj praviš? Neti

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. apr 2005 12:07

Bilo je nekaj govora o soli, res je moramo pri hujšanju in tudi drugače uporabljati čim manj. Solato sem že pred nekaj meseci oz. lani začela jesti brez soli, ponekod dam namesto soli kajenski poper pa kar gre, tudi feferoni pomagajo, suhi in vloženi. Pa še nekaj sem opazila, odvadila sem se jesti sladko, včasih se mi že zdi ogabno, če je preveč sladko. Umetnih sladil ne uporabljam več, nadomestim z rožičevo moko, zadeva mi kar ugaja. Pozdravljam vse nove in tiste, ki so začele drugi krog, čeprav prvega niso končale. Tudi jaz sem lani vzdržala samo dva meseca, obdržala pa sem izgubljene kilograme, tako sem letos štartala z nižjo težo. Kdor me vidi skoraj vsak dan ne opazi ničesar na meni, sem pa zvedela za izjavo sestričninega moža, da me je pol manj kot kot pred dvema letoma. 8 kg + 5 kg (lanskih) je skupno 13 kg minusa, to pa je kar nekaj. V Mariboru je lepo sonce, ampak na kolesarjenju mi je bilo hladno, lepše je vreme skozi okno. Verjamem, da se bo tudi to izboljšalo, če se je še vsako leto, se bo tudi letos. Uživajte v hujšanju! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti