20. apr 2005 10:13
Buba11, dieto sem končala pred 3 tedni in malo ti bom opisala, kaj in kako sem jedla. Predpisano je, da do 12. ure ješ samo sadje. Ker sem v službi, sem tako sadje jedla do 15. ure npr. 2x ( zjutraj, pa potem se enkrat, ko sem pač postala lačna). Običajno sem jedla po dva enaka sadeža za en obrok.Vmes sem pila 1 -1,5 l vode.
Držala sem se tega, da sem, hrano, ki sem jo jedla za kosilo, jedla tudi za večerjo. Glede na vrsto hrane (B,Š...) je pač določeno, koliko časa mora preteči med obrokoma, saj potrebuje vsaka hrana svoj čas, da se predela, prebavi in tako je določeno, da naj bi med enim in drugim obrokom mesa npr. pretekle 4 ure, pri ostali hrani pa 3 ure.
Med sadnimi dnevi sem pojedla tudi kakšno svežo zelenjavo, nekatere so si delale tudi solato, kadar pa mi je bilo malo odveč vse sadje, sem si npr. zvečer pogrela dietno zeljno juho od Ete. Zelo rada sem si med sanimi dnevi v skledi zmešala narezanih več vrst sadja, potresla sem s cimetom in bilo je odlično. Nekatera dekleta so bila zelo pridna in so si sadje pripravljale na vse žive načine, jaz pa sem bila za kaj takega prelena.
Svetujem ti, da si nabaviš Rinino knjižico o tej dieti, pa forum si za nazaj malo preberi. Veliko koristnih nasvetov boš našla. Jaz sem si iz vsega naredila pravo zbirko vsega. Lažje potem človek kombinira, lažje kontrolira stvari.
Vztrajaj, ker se res splača. Najbolj boš pa končani dieti všeč sebi - ker boš boljše izgledala in ker boš ponosna nase, da si zdržala in vztrajala.
teja1912, enako želim tudi tebi. Dokaži si, da si iz pravega testa. Ko vama bo pa hudo, pojdita na forum, napišita, kaj vaju muči in takoj se bo našel kdo, ki vama bo po najboljših močeh pomagal.
lep dan vsem "starim", končanim in novim !!!!!!
marjanca45