ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Žogica  

član od: 23.3.2005

sporočila: 19

15. apr 2005 7:45

Dobro jutro tudi od mene! Kako ste? Jaz sem utrujena in zaspana. Včeraj smo imeli selitev v službi, nato pa še doma pripravljalna gradbena dela. Komaj čakam 03.05. ko pridejo zamenjat okna in vhodna vrata. Jaz imam danes Š dan in me v službi čaka riževa solata z grahom in koruzo. Kako kaj telovadba? Pri meni je trenutno na nuli, zaradi pomanjkanja časa. No, saj malo prinesem notri z fizičnimi deli! Lep dan vsem.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

15. apr 2005 8:03

jutro, samo štempljam se na forumu :) kava ej seveda na mizi. tista pregrešna z malo sladkorja in mlekom. in ni me sram, ker sem rahlo pod pritiskom. na sploh se dogajajo neke stvari, ki mi jemljejo veliko energije, oa raje z eno kavo umirim živce kot pa z jafa keksi...ki jih je moja mala pozabla v avtu na zadnjem sedežu. odprte. pa avto je čisto pred vhodom službe parkiran...tako da...ne, ne. sej ne bom. sploh ker me preveč mišice bolijo, da bi se po dvojnih stopnicah povzepela :) heh, je kr dobro hodit v dvojniku na fitnes, četudi eni ni, pa druga tega ne pove, greva. pa četudi na koncu ugotoviva, da nobeni ni bilo ravno za telovadbo, je na koncu fajn občutek. prijetna bolečina :) tako da- hvala lucy!! (ker vem da bere ;)torej nič keksov, imam za malico že tunino konzervo, pa polnozrnato rezino kruha, paradižnik pa grem še iskat. kar se vremena tiče pa.... hudiča! punce nič ne danes preveč skupinsko na forumu viset, mogoče pa smo same krive, saj veste...veliko bab na kupu pa slabo vreme.....;) šala mala. držte se. kave več ni, je treba delat. papa tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. apr 2005 8:33

Hojla! Sej,mogoče je pa zato slabo vreme,ker so se nam moški čisto izgubili! No,danes bo očitno še sončka,sam jaz na žalost ne bom imela časa uživat v toploti žarkov. Jaz oreščke jem na sadni dan,za malico kakšno pest,al pa mal več,ravno zaradi vseh vitaminov,ki jih vsebujejo. Danes B dan,za kosilo regrat,sir in jogurt,malo kruha in obvezna juha. Ja,v ponedeljek pa seveda tehtanje in poročanje! Sam jaz sem se že danes stehtala,ker nisem več zdržala in tako je padla odločitev,da se bom tehtala vsak B dan zjutraj!Torej prve štiri dni -2kg ! V tromesečni pavzi dva pridobljena kilograma sem že izgubila.Zdaj pa veselo naprej!Juhu! Mejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. apr 2005 8:47

Evo mene nazaj, drage damice. Ta teden res nisem imela časa za forum in sem sedaj brala in brala in brala... Ni kaj, pridne ste. Moški so pa pozabili na nas, a kaj? Najprej vsem hvala za čestitke ob rojstvu nečakinje. V torek sem šla v porodnišnico in je mala tak lušten cukerček, da človeka kar prime da bi še sam imel spet malo bebiko. Sicer pa danes prideta iz porodnišnice in tudi mi gremo na Gorenjsko, tako da se bom napestvala. Moja hčerka je bila tako navdušena na Emo, da sploh nisem mogla verjet. Je bil tak jok ko smo odhajal... Ker obljuba dela dolg, se vam danes KONČNO pridružujem še jaz. Sicer sem planirala štart že za sredo, pa sem potem pogledala kako mi pridejo dnevi za praznike. Odločila sem se raje za danes, tako da imam na 27.4. in 1.5. B dan, ker takrat vedno pečemo zunaj. Pa še pekla sem za na Gorenjsko te dni, pa danes ima svak rojstni dan, v nedeljo še sestrična in mi tak razpored dni res bolj ustreza. Sicer pa sploh ni pomembno ali je sreda ali petek, pomembno je da SEM ŠTARTALA. Berem kako ste vse pridne za telovadit. Upam da se še mene kaj te zagnanosti prime. Zaenkrat je moja edina telovadba hčerka. Sicer mi doma naprav za telovadbo ne manjka, ampak kaj ko vse počivajo v omari, pod mizo in pod posteljo. In če pomislim koliko sem za vse to zapravila?!?!?!?!?! Včasih sem vsaj trebušnjake delala redno, sedaj pa komaj še vem kaj to je. Sem pošteno za okregat. Vidim da ste vse ki ste z dieto že zaključile, pridne še naprej. BRAVO PUNCE. Pokažite nam da se da in potem tudi me ne bomo imele izgovorov. Čeprav jih meni nikoli ne zamanjka!?! Sem karakter, kaj? Tako, sedaj pa šibam še eno rundo piškotov spečt, z optimizmom da me ne premamijo. Potem pa morem še spokat za vikend. Upam da jim bo delal internet da bom z vašo pomočjo uspešno prestala vikend. Me je mami pregovarjala da naj raje začnem naslednji teden ko pridem domov, da si bom lahko na teh praznovanjih ki me čakajo čez vikend kaj privoščila. Pa se nisem dala in sem rekla da v teh dneh raje kakšno kilco zgubim kot pa dodam. Že tako je bil ta teden nor in so mi kile zbezljale. Se danes sploh nisem vagala in bom štartala kar s tako težo kot sem jo imela v ponedeljek. Itak bo to kar sem pridelala v zadnjih dneh takoj šlo dol, saj sem samo zapacana z vsem. Vsaj upam! Danes sem se pa razpisala. No ja, saj imam v dobrem, ker se par dni že nisem javla. Lepo uživajte moje damice, pa en sončen pozdravček z obale. tejčica

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

15. apr 2005 8:52

Hejhoj! Čez dobra dva tedna se bom pridružila vsem ki ste končali 90dnevno ločevalno... Včeraj sem šla po nakupih - res je fino ko ti pri probavanju cunj ni treba pazit kje ti bo kak špehec ven pokukal!! Mislim da bo moj končni rezultat 6- in zelo sem zadovoljna. Bo pa treba telešček malo utrdit s telovadbo... Vse tiste ki šele začenjate in tiste ki ste trenutno v krizi: SPLAČA SE VZTRAJAT!! Želim vam en lep in sončen dan ter čimmanj lakote vsem vodnim ter sadnim! ivonja

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

15. apr 2005 9:04

ooo, danes pa imamo sončka! že kar vidim kako se regratov klub pase po travi...dajte si duška! glede deljenja oreškov, tudi sama jih ne delim in ko se mi kak zlušta, prigriznem dva ali pa tri. Ampak ker ste spraševale kako se ločujejo (in dejstvo je, da so si glede sestave različni), sem napisala razdelitev, ki mi jo je prišepnila "dobra vila" res mi je žal, če sem zaradi tega spravila ljudi v polemiko, saj razburjanje vendar škoduje zdravju. Se opravičujem in vam vsem želim prijeten dan. Darchy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. apr 2005 9:32

Dobro jutru! Za vsakim dežjem posije sonce. Zato bi se najprej rada še enkrat opravičila, ker sem bila včeraj tako sitna. Res mi je žal. Pa tudi malo sram me je. Še enkrat se opravičujem. Drugače pa sem danes super dobre volje, čeprav še nisem kaj jedla. Vodni dan je bil uspešen, statistika prvega meseca je sledeča: -5,3 kg Prsi: -7 cm Pas: -5 cm Boki: -5 cm Stegno: -3 cm Sem pa opazila, da je včeraj bil najtežji vodni dan zame. Nekako mi ni pasal. Ponoči še spat nisem mogla, premišljevala sem samo o hrani, pa čeprav sploh nisem hotela. Vse me zelo čudi, ker se v glavnem kar redno držim luninih men( vsaj polne in prazne) in s postenjem še nisem imela težav. Včeraj pa so me zelo grabili tudi krči v želodcu??? Darchy, jaz se bolj sekiram zaradi tiste trditve, da bolj škoduje lepoti. :) :) Lep sončen dan vam želim! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

15. apr 2005 9:51

He he , ROžica, glavno, da se ne sekiraš, da boš ne samo postala vitka, ampak tudi ostala lepa! Darchy

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

15. apr 2005 10:08

Pozdrav, punce! Za mano je prvi *podietni* teden, skusam locevat zivila in jest zdravo in z cimmanj sladkarijami, saj so te moja sibka tocka. Zaenkrat mi gre super, sem danes preverila tezo, pa mi je slo se celo pol kilce dol! :D Zelo zelo kul! Od poroke me locuje le se 26 dni! Komaj cakam res! Naslednji teden imam probo za porocno obleko, upam, da bo slo vse uredu in jo bom lahko vzela ze domov! Komaj cakam, da zopet vidim brata in starse ter strica z druzino, le se 23 dni nas locuje do snidenja ! Uspesno dietiranje in lep vikend vsem, Katarina

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

15. apr 2005 10:28

Rožica, pa saj ti si že prava manekenka Če sem prav zračunala, imaš ITM že pod 20! Čestitke No, pa le glej, da ne boš pretiravala, če boš nadaljevala s tem tempom, boš kmalu podhranjena. Pol te bomo pa kregale... Torej ti do sanjskega cilja manjka še manj kot 1kg? Vauuuuu, punce, kaj pravite Vam moram povedat, da sem se včeraj po večdnevnem premoru spet aktivirala in zjutraj telovadila slabe pol ure, zvečer pa sem še hodila in tekla malo manj kot urico. In danes je počutje enkratno. Ja, seveda, po dveh dneh grešenja sem imela včeraj tudi sadni dan, to je tudi nekaj pripomoglo k počutju. Hecno mi je to, ker me včeraj isti keksi, ki so me prejšnji dan premamili, sploh niso ganili in ni mi jasno, kako sem jim lahko en dan nazaj sploh podlegla. Se moram poboljšat. Marjanca45, ti si mi en svetel zgled! Ivonja, tudi jaz se v kratkem spet odpravim malo po trgovinah, pa tudi če samo pomerjat, se mi zdi tako fino, ko so mi stvari prav, prej je bil čudež, če mi je bilo kaj prav, vse je bilo treba krajšat, pa ožat v pasu, zdaj pa mi je kakšna cuna tudi kot ulita. Včeraj sem imela doma generalno pregledovanje garderobe in ugotovila, da je več kot pol stvari neuporabnih, precej stvari mi niti všeč več ni, nekaj sem že uspela oddat in nekaj je že zožano, pa bo še treba... Predvsem si pa moram kupit kaj novega. Danes me pa doma čaka prebranec, to se ga že veselim! Z debato o pizzi ste mi pa naredile take lušte, da bo pri meni v nedeljo najbrž padel OH z zelenjavno pizzo (letos je še nisem jedla), zvečer pa morda kak muffin. Čao, čao... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 15. apr 2005 10:58:38

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti