15. apr 2005 10:28
Rožica
, pa saj ti si že prava manekenka
Če sem prav zračunala, imaš ITM že pod 20! Čestitke
No, pa le glej, da ne boš pretiravala, če boš nadaljevala s tem tempom, boš kmalu podhranjena. Pol te bomo pa kregale... Torej ti do sanjskega cilja manjka še manj kot 1kg? Vauuuuu, punce, kaj pravite
Vam moram povedat, da sem se včeraj po večdnevnem premoru spet aktivirala in zjutraj telovadila slabe pol ure, zvečer pa sem še hodila in tekla malo manj kot urico. In danes je počutje enkratno. Ja, seveda, po dveh dneh grešenja sem imela včeraj tudi sadni dan, to je tudi nekaj pripomoglo k počutju. Hecno mi je to, ker me včeraj isti keksi, ki so me prejšnji dan premamili, sploh niso ganili in ni mi jasno, kako sem jim lahko en dan nazaj sploh podlegla. Se moram poboljšat. Marjanca45
, ti si mi en svetel zgled!
Ivonja
, tudi jaz se v kratkem spet odpravim malo po trgovinah, pa tudi če samo pomerjat, se mi zdi tako fino, ko so mi stvari prav, prej je bil čudež, če mi je bilo kaj prav, vse je bilo treba krajšat, pa ožat v pasu, zdaj pa mi je kakšna cuna tudi kot ulita. Včeraj sem imela doma generalno pregledovanje garderobe in ugotovila, da je več kot pol stvari neuporabnih, precej stvari mi niti všeč več ni, nekaj sem že uspela oddat in nekaj je že zožano, pa bo še treba... Predvsem si pa moram kupit kaj novega.
Danes me pa doma čaka prebranec, to se ga že veselim! Z debato o pizzi ste mi pa naredile take lušte, da bo pri meni v nedeljo najbrž padel OH z zelenjavno pizzo (letos je še nisem jedla), zvečer pa morda kak muffin.
Čao, čao...
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 15. apr 2005 10:58:38