ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

14. apr 2005 10:38

Punce, sonček je! Vsaj nekaj lepega. Danes sem na sadju, pa mi kar naprej "šniclni" letajo pred očmi. Kaj čmo, prepovedane stvari najbolj dišijo. Pa sploh nisem nek fanatični mesojedec. Kolk ste pridne s telovadbo. Jaz sem vsak dan na hitri hoji zvečer za kakšno urco. Najboljše pa je, da je še kakšno žensko bitje zraven, da en babji čvek naredimo. Da vam pa povem, kaj se mi je včeraj naredilo. Na OH sem imela v planu zelenjavno pico. Vse je bilo super, potem pa me pokličejo, da moram nujno za deset minut nekam pridet. Naštimam pečico, da mi speče do konca. Domov pa pridem čez eno uro. Pica je bila kot mlinc s posušenim nadevom. Skor bi lahko samomor z njim delala, tolk je blo vse skupaj trdo. Najbolj od vsega sem se bala za svoje zobe. Ampak za večerjo sem si pa privoščila čokolado. Mož me je malo čukast gledal, češ na dijeti sem, pa čokolado jem. No poglejte, kaj vse se ti lahko zgodi. Uživajte v sončku. Gobica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. apr 2005 10:56

Živjo! Tabina tudi jaz neredim enako na Š dan. To je verjetno eden od edinih dnevov, ko jem enako za večerjo kat za kosilo. OBOŽUJEM Š DAN. Si pa dala super idejo, od zdaj naprej se je bom striktno držala in bom vedno mežala ma eno, da bo pol manj. Je pa kar super razvada s tisto jutranjo kavico in forum. Mi je poznano. Mene doma hecejo, da imam poseben ritual zjutraj, ko vstanem. Najprej WC pol do računalnika (klik!- zalaufa), pol voda za kavico, potem pa umivanje......, in uživanje v klepetanju z vami. NO ta zadnje dodajam sama. Ja tudi jaz sem v klubu še malo. In potem je ura kar na enkrat poldne. Pa to se mora končat. Saj že res, da vsak dan sprejmam odločitve, pa dlje od bolj zgodnjega vstajanja nisem prišla. Kaj šele telovadba. Zjutraj, ko vstanem komaj stojim in preden se dobro zbudim, gorje tistemu , ki dreza vame. Punce občudujem vas! Da ste lahko zjutraj tako aktivne. Petrusha ne bodi tako črno gleda, je pa že bolje, da si sita, kot lačna, pa še kilogrami gredo dol in ne gor. Verjemi, da boš po treh mesecih ponosna, vesela, pa naj bo -10;-12,-18.... Počutje je enkratno. Vstrajaj ! Sicer pa sva nekje približno isto začeli. Jaz imam danes 1. vodni dan. Izgubila sem 4 kg do sedaj, tako da tvoj rezultat niti ni tako slab. A ne? LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

14. apr 2005 11:12

hehe, ste mislile, da ste se me rešle? ne ne... mam tako tečno delo danes v službi pa vmes malo za poživitev kar skačem na forum. rožica, meni je š dan najmanj všeč. sicer sama ne vem zakaj, danes mi je čisto kul, ampak ko pa je na sporedu škorb pa sem sitna do kraja in mi najbolj od vsega škroba diši pecivo ali pa meso. punce, saj vem, da je biolo napisano nekje, sem lih česala tale forum za nazaj, pa bo treba kar hitro odreagirat. namreč- kam spadajo arašidi. nasploh oreščki. ker jaz imam danes sadje in nisem ljubitelj ptičje hrane, ampak... to se mi je zaluštalo in sicer neslani arašidi neusmiljeno letijo v moja usta medtem ko berem, pišem, iščem.... prej ko bo odgovor tu, prej bom nehala..ali pa ne... nekje sem našla da bi naj bil to Š, pa piše zraven da je tudi polenta Š, tak da tega nasveta ne upoštevam :))) luccy, kako se reče vajam za te kritične dele telesa, ki si ga potegnila z neta? tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. apr 2005 11:13

O,Rožica,pol pa džim pesti zate! Jaz pa na sadju!Mi pa tud vse diši,pa za moje pečenko pečem,tako da so moje brbončice zelo napete.Mam pa na mizi skledo sadja,tako da ko stopim v kuhinjo,najprej zagledam sadje in se spomnim,kaj je danes moja hrana. Sem pa prej odprla hladilnik in mal ovohavala kos sira,ki čaka na moje jutrišnje kosilo. Jaz v prvem krogu nisem nikoli jedla za večerjo isto kot za kosilo na B in Š dan.V tem krogu pa bom to prakticirala.Bom vidla,če bo kaj zaleglo. Vagat se pa tud nočem prej kot v ponedeljek,čeprav sem dons zjutri že pogledovala proti tehnici.Ne,pa se ne bom prej! Zunaj pa veter piha in se mi kar ne ljubi ven! Sem pa že bla na orbitreku,pol sem pa še mal pilatesa.Pa sej se men tud ne ljubi preveč telovadit. Najbolj mi še paše ob glasbi plesat. Ma no,ne bom vam več težila,grem vseen mal pogledat,kak je kaj moj vrt. Tabina,jaz sem mislila za malico pojest pest lešnikov,pol sem jih pa skor celo vrečko zmazala. So se že začeli lušti,kaj? Adijo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 14. apr 2005 11:16:19

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

14. apr 2005 11:31

dobro jutro! luccy na 173cm visine imam zdaj 66kg. dijeto bom spravla do konca ampak se skos po malo gresim, tako da je vedno moj cilj bil 65, ce bo pa se kaksna manj pa sploh super rožica kar se pa tice pice pa jaz dam gor kecap, narezane olive, mlado cebulo, pa ogromno gob ker jih obozujem, vcasih pa se papriko ampak cisto malo, ker mi je presladka za na pico. no punce zunaj je soncek upam da ga boste lepo izkoristile papa vipercat

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

14. apr 2005 12:33

Rožica, saj se nebi sekirala, ampak... imam 20 kg viška, julija pa je ohcet... jaz pa glavni akter na njej... pa bi res rada kolko tolko zgledala... Eh, pa bo že nekak. Mori pa me to 100 na uro. Saj vem, da bi mogla prej malo pazit pa to... Ampak pač mi ni zneslo. No, jaz si grem zdaj skuhat špagete, pol pa na šprancir. Tebi, rožica, pa obilo uspeha danes. petrusha

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. apr 2005 12:41

Če se ne motim piše v Rinini knjižici, da lahko oreščke jemo na Sadni dan. Tudi jaz ne vem kaj je z mano, meni zadnje čase kar sami v usta letijo. Včeraj, ko sem imela sadje sem za večerjo jedla arašide, seveda ne slane, pa še sama sem jih lupila, da bi manj pojedla. Seveda mi ni bilo dovolj, pa še boga bom danes, ko imam vodo, sem si mislila, se pa res ne bo nikjer poznalo saj danes itak ne bom kaj jedla. Pa je k sreči moj dragi naredil konec. Pospravil mi je vse vrečke arašide, mandeljne (tudi tiste sem skoraj načela),... On nikakor ne razume, da lahko kdaj pa kdaj tudi tako hrano jemo, pa da lahko čokolado, pa sladkarije in me vedno opozarja, da danes pa res veliko jem..... Pa saj sem mu hvaležna, ker vem da lahko hitro zaidem, samo enkrat na štiri dni pa bom pojedla tisto čokolado in sladoled, kar mi pripada mi pripada!!!!!!!!!! Marjetka cvetka Hvala, za enkrat pomaga, le proti večeru bolj močno stiskaj, da bo le pomagalo! Tako lepo mi opisujete pripravo pizze, da bi jo najraje danes naredila. :( NIč zato, jo bom pa na OH zagotovo, takrat javim kako mi je uspela. Tudi jaz bi dala gor najraje koruzo, fižol,.... Samo, bom poizkusila brez in z večino zelenjave, ki ste jo predlagale. Njam! Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

neznan uporabnik

14. apr 2005 12:54

Pozdrav! Ugotovila sem, da kadar berem forum moram nekaj jesti, ker se mi kar sline cedijo, ko s takim zanosom pišete o jedeh, ki ste jih oziroma jih boste pripravile. ko tole pišem jem jogurt. Ostanite pridne še naprej. barbi1

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

14. apr 2005 13:24

uff...zdaj pa še samo o pizzah debatiramo, a? Tabina, arašidi so Š, pistacije, mandeljni in lešniki OH, orehi, brazilski oreški pa lahko na S dan. Maychi...v bistvu sem sedaj nekje vmes...oziroma zaenkrat še ločujem, Montignaca še nisem dovolj naštudirala, pa sedaj imam toliko drugih obveznosti, da je kriza. Sicer pa bom do nadaljnjega prakticirala tkaole, da tisti dan, ko bom imela največ dela in opravkov, bo S ali V, ostalo pa pač ločujem pri obrokih. Sadje dopoldne se držim, ampak ne zmeraj. Sem pa spet nazaj na fitnesu in sem čisto prerojena. Vsaj 2x/teden, pa je življenje čist drugačno. Lepo se imejte, Darchy

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

14. apr 2005 15:21

Jaz sem pa nekje brala, da arašidi vsebujejo približno toliko Š kot B, zato niso priporočljivi. Lahko pa jeste na sadni dan pistacijo, orehe, mandeljne, lešnike, ind. oreške ... Ni panike. Tabina, lahko ti pošljem tiste vaje po mejlu, samo napiš mi ga. Ha, ha jaz pa danes lahko jem zvečer čokolado. Komaj čakam! Se mi že cedijo sline! Pa, pa.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti