14. apr 2005 15:48
Ja mreni se tudi sline cedijo! Zato pa pravim nazdravje pa do dna! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
14. apr 2005 15:48
Ja mreni se tudi sline cedijo! Zato pa pravim nazdravje pa do dna! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
14. apr 2005 16:42
Zdravo. Končno imam tudi doma internet, tako da vas nas bom lahko obiskovala tudi popoldan in zvečer, na petek in svetek. Huraaaa!!!! Danes imam OH dan. Pa me zanima, če lahko jem žgance iz ajdove moke, ali je to bolj za škrobni dan? Prosim hitro za nasvet in že naprej hvala. Bajči!
14. apr 2005 18:28
hoj, bessybori, o polenti so na enem mestu že ugotavljali, da je OH, čeprav je koruza škorb, ker je pridelana. še posebej ker spada ajdova kaša pod OH, mislim, da jo absolutno lahko poješ danes. vsaj jaz bi jo..ampak jaz imam pravkar pečene banane na krožniku, mnjam. sem pša kr malo slabe volje, ko berem tole o arašidih. uapm dsa moje telo ve, da za necvednost lahko kak gram dol da. lep pozdrav, tabina
14. apr 2005 18:31
Tabina, hvala. Sem se že napapcala. Bilo je božansko. Sem jedla žgance in malo tekočine od kisle juhe. Zdaj pa ne vem, sem preveč pojedla, ali pa me v želodcu tišči, ker sem spila danes že veliko vode. Se slišimo! Bajči
14. apr 2005 18:45
Malo me je zvilo, pa sem šla brskat po knjižici, sem opazila, da ni bilo dobro, sem le še bolj lačna, ko prebiram tiste recepte. Za jutri sem se odločila za govejo juho, kuhano govedino in regrad. Komaj čakam, regrad sem nabirala cel popoldan, če priznam sem bolj lovila sončne žarke in skušala pripravit zalogo te trave, baje bo spet grdo vreme in ne bom mogla nabirat. Upam, da se grožnje ne bodo uresničile! Jaz bi sonček! Bajči jaz tudi mislim, da je ajdova kaša OH. Sem nekje zasledila idejo za OH kosilo ajdova kaša z gobicami. Glede arašidov sem pregladala celotno knjižico, forume,... in nikjer nisem zasledila razdeljavanja oreščkov. Mogoče po kakšni drugi dieti. V rinini knjižici piše, citiram: V sadnih dneh uživajte oreščke in semena.......Oreščki vsebujejo maščobe, res da rastlinske, vendar kar je preveč ni zdravo. Soljeni in praženi so prepovedani! Torej jaz se ne bom nič sekirala, ker sem se v prvem krogu držala pravil po knjižici, kilogrami so šli dol in to je najvažnejše. Sicer si jih pa le redko privoščim, zaradi tistih nepriporočljivih maščob. :) To , je moje mnenje, ker ne ločujem zelenjave ( npr. paradižnik je B;....) ne nameravma ločevati oreščkov. Lep dan. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
14. apr 2005 19:01
Hey! Rožica tud nekaj maščob mormo pojest. Vitamini A, D, E in K so topni v maščobi. Če ne boš na sadni dan pojedla nobene maščobe, telo ne bo moglo sprejeti teh vitaminov. Zato so oreški zelo priporočljivi, samo ne v velikih količinah. Bejbe, kaj pravte, da se vse vagamo ob ponedeljkih. Tako bomo imele ob ponedeljkih razpravo o kilogramih. Ene bodo vesele, ene bo treba malo potolažit. By, by.
14. apr 2005 19:32
Hvala Luccy! Saj to vem. Mogoče te je zmedlo, ker nisem vsega prepisala. To pa zato, ker smo že velikokrat debatirale o tem, da je treba uživat vso hrano, da so tudi maščobe koristne, in zakaj....... Zato pa tudi pravim, da ne bom komplicirala, ker nameravam po dieti jest vse, zato ni pametno da zdaj omejuješ in zmanjšuješ količine in kalorije, ker se telo privadi in manj porabi. In s časom lahko prideš na zelo majhne dnevne kalorične potrebe... Začaran krog. Spet sem zatavala.... Pa saj ni važno. Oprostite jaz sem danes sitna, saj veste lakota..... Sem samo želela komentirati to: arašidi so Š, pistacije, mandeljni in lešniki OH, orehi, brazilski oreški pa lahko na S dan. arašidi vsebujejo približno toliko Š kot B, zato niso priporočljivi. Skratka Hvala, ker si tako lepo napisala, ker jaz danes samo bluzim. Se opravičujem za nesporazum. Komaj čakam, da grem spat. Ker vode ne morem več. Grem zdaj jaz še za kakšno uro v kopalnico, potem pa samo še eno ali dve, mogoče tri.... skodelice čaja. VROČEGA!!!!!!! In en kratek pogled na forum se tipkamo. Sitnoba. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
14. apr 2005 21:58
živjo! punce, jaz vas sploh ne dohajam, tolk ste pridne za pisat. aha, visoka sem 1,70m. željena teža pa mhm, naprimer 66 kg. če mi bo seveda uspelo. telovadim skoraj nič. včasih mi je kar mal smešno, da hujšajo nekatere z mojo višino in 54-imi kilogrami. no, pa saj vsaka zase ve. jaz sadja za zajtrk ne ločujem. če mi paše npr. jabolko in hruška, pač to pojem. pazim pa da se ne prenajedam. ko čutim da je moj želodec poln, vstanem od mize. DRŽTE SE! meda
15. apr 2005 6:28
Dobro jutro, rožice ! Sonček že kuka na plano. Me kar mine, ko pomislim, kakšen dež bi naj bil spet jutri in potem tri dni. Pa ta april pa res ne more iz svoje kože ! Včeraj sem si naredila OH dan, da bi zvečer lahko jedla sladkarije. ampak potem sem bila tako navdušena nad žličniki in solato, da sem zvečer pojedla še eno dozo, sladkarije pa naslednjič. Danes bom jedla meso po 14 dneh - kuhana govedina v solati s paradižnikom, papriko, kumarami, sojinimi kalčki. Zvečer pa spet zelena solata. Všeč mi je, ko si lahko hrano pripravim tako hitro in enostavno. Ob sobotah in nedeljah pa si pripravim običajno kaj takega, kar se dalj časa kuha, ker imam čas. Pa "zalogo" za zamrzovalnik si naredim za čez teden. Ta vikend me čaka prebranac. lep dan vsem ! marjanca45
15. apr 2005 7:34
dobro jutro punce! izgleda da bo spet posijalo sonce. super! ta vikend me mika da bi sla malo na obalo. upam da bo moj tudi za pa se psicko pograbimo pa gremo!!! lepo izkoristite dan in seveda vikend, pa se slisimo barbi1 lep pozdrav vipercatKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Pekoča paradižnikova juha