ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

15. apr 2005 13:50

Irena19, vesela sem ob branju tvojega sporocila. Zelim ti, da se imas super na prvomajskih pocitnicah, pa da se nauzijes tulipanov, mlinov na veter, *cokel*, srckanih malih hisk itd. Marjanca45, jaz sem mojega ze skoraj mozeka, spoznala v letu 2003 v casu studentske izmenjave, ko sem pol leta tukaj *studirala*, uradno je vsaj bilo tako. Takrat sem sicer zivela v drugi provinci, v Friziji, v mestu Leeuwarden, nonstop so nas obkrozale ovcke in kravice, res smo se imeli fletno! Zdaj zivim v provinci Severna Holandija blizu *sirnega* mesta Alkmaar. Pravzaprav sva se z Basom ( Bastiaan v originalu) spoznala na Slash-ovem forumu ( nekdanji kitarist Guns N" Roses), kjer sva oba clana in velika fana rock muzike! Stvari so sle svojo pot in sedaj se bova kmalu porocila! Se zdaj ne morem verjeti, da bom v dobrih 3 tednih gospa! LP, Katarina

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

15. apr 2005 15:17

no sem kar vesela da se me še spomnite, pa hvala za vse lepe besede. Se kmalu spet kaj oglasim. En lep sončen pozdrav čisto vsem. nalin

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. apr 2005 15:40

Marjanca 45, Encijan in vse ostala hvala za podporo. Zdaj je moj trebušček poln, jaz pa zadovoljna in nasmejana. Ni lepšega kot lep sončen dan. Zdaj grem pa ne eno kavico pa malo še na sončka. Skratka RAZVAJANJE!!!!!! Nalin, ti pa, da ne pomisliš več, da se te ne bomo spomnile. Še večkrat nam javi, kaj se dogaja s tabo in malo pikico. Mislim, da smo enotnega mnenja, da nam vsem polepšaš dan. Kajne da punce? Nekatere si ob tvojem javljanju zaželimo teh občutij, spet druge jih podoživljajo. Skratka vse uživamo. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

SABIAN  

član od: 3.2.2004

sporočila: 110

15. apr 2005 22:40

Tudi jaz se vam pridružujem na tej dieti in to od 4.4. Ful ste pridne, da tolk napišete vsak dan. Sem se zdej en dan ful neki režala, ko je ena neki napisala in so me hčere prov čudn gledale. Me pa neki zanima. Namreč nimam knjige in sem malo pobrskala po forumu in tam, kjer je dieta opisana, piše, da lahko mleko in mlečne izdelke jemo na B dan, naforumu, kjer so napisani recepti pa je mislim da tabina napisala, da so to nevtralna živila. Prosim, prosim za pomoč. Sicer pa se bom še oglasila. Mimogrede, danes sem na sadju, pa sem se malo pregrešila in pojedla par slanih palčk.Zato grem pa zdajle na orbitrek-za kazen (drugače danes nisem imela tega v planu). Hvala za odgovor in llep dan oz. noč. SABINA ZARNIK

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

16. apr 2005 7:55

Dobro jutro. Sabina, kolikor jaz vem, je mleko, sir, skuta... na B dan, smetana pa kot nevtralna živila, ker so to maščobe. Nalin, tebi in tvoji pikici pa želim vse naj naj. Že imata imena? Meni je bilo tak fajn, ko sem bla noseča... Najlepše pa še tak pride, boš vidla. Kat, tvoja zgodbica pa je.... no ja, kakorkoli nekaj posebnega. Že zgleda, da sta se MORALA srečati in sta si očitno usojena... Sicer se čuje kot kliše, ampak jaz pač tak gledam na to. Sicer pa sem jaz danes na vodi. Ja, prvi krog diete se zaključuje. Nad rezultatom nisem bogve kaj navdušena, upam le, da bo šlo še kaj dol v drugem krogu. To bi bilo nujno potrebno. Lep sončen pozdrav vsem petrusha

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. apr 2005 8:56

helou, dokazujem svojo odvisnost od foruma. sem že hotela s svojimi sesta za mizo in tople francoske rogljičke sklatit. pa sem jih raje dodala na spisek za po dieti. kar seveda me ni preveč potolažilo... zato sem poskusila še s temle. včeraj sem kr vzdržala z beljakovinami...do večera, ko sem morala poskusit, če je gris za otroke kuhan.... tako dobrega grisa še nisem okusila ;) sem kar 3x polni žlico v usta porinila...ja, če pa nisem bila ziher če je >RES kuhan. saj me je malo sram...pa na koncu koncev, saj je precej mleka zraven (saj res..če sem JAZ kje napisala, da je mleko nevtralno, se pa iz srca opravičujem. SEVEDA DA JE B!!) kakorkoli, zdaj sem obglodala svoje jabolko, na hitro bom počistila hiško, potem pa ven!! zunaj po dolgem času prav prijetno sončno vreme. je treba izkoristit, aprila se nikdar ne ve, koliko časa nam je dano. en lep jutranji lenoben pozdravček od malce grešne mene (aja, tehtnica kaže kg manj po 5-ih dneh) tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. apr 2005 18:26

Hojla! Vidim,da vse uživate na sončku! Tako je prav!Tudi jaz sem uživala.Cel dan sem bila na vrtu in si vse vsjala!Zdaj bom samo še čakala,kdaj bom začela pobirati prve plodove. Ej,tabina,ti požrešnica,ne ga tak lomit. Jaz se do zdaj še nisem nič pregrešila in trenutno imam res močno voljo.Pa sej si sploh ne želim nakopati take sramote,da bi vam morala tukaj poročat,kako sem grešila.To pa že ne!Bom kar mala pridna punčka in ne bom nč nagajala! Danes sem jedla zelenjavni riž in rdečo peso!Njami! Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 16. apr 2005 22:00:11

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

16. apr 2005 22:49

Ojla! Da se še jaz hitro pofočkam. Cel dan grešila, zmešala vso hrano tako, da mi je mal slabo. Razlog- praznovanje hčerkinega 22. rojstnega dne. Se mi zdi, da bom en dan na sadju nato pa še en dan na vodi, odvisno kaj bo pokazala vaga. Sedaj pa vsem en lahko noč. Dipsi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. apr 2005 13:51

Jutro! Ja zame je. Včeraj sem se ful pazla, potem pa praznovanje 60letnice bilo je vse po vrsti, kot pri tebi Dipsi. Pa naj vas razočaram še ni konec, ravnokar so me prišli zbudit (čeprav smo komaj malo legli, ne vem koliko je bila ura, se mi zdi da je zvonilo k sv. maši), kje hodim, da "gavde" še ni konec! Skratka te grahe bom javla jutri, ko me itak čaka SADJE. Verjetno do nadaljnega. Zdaj pa grem!!!! Na zdravje! Rožica. p.s. Je pa super, ko se cela "žlahta" v kup dobi. Je "favšije ", da kar vse gori. Da bi vidle vse tiste zavidljive poglede, meni je pa kar špeh rastu. Punce tudi zato se izplača. Čeprav me malo ujezi, zbadanje, če nimamo kaj zajest, vendar me moj vstrajno brani, je tak ko kak pav (ponosno, povdarja da je treda tudi z ritkico malo migat, ....). Zato vam pa povem, da mi sploh ni žal teh grehov, sem na lašč jedla, ker so mi babe itak skoz pod žlico gledale. Jaz pa na lašč VSE, pa poln krožnik,...., sicer mi je na skrivaj moj pomagal, dol jest pa brat, samo to niso opazile. Vžno je, da se bodo še same vžgale. Vam rečem, v naši žlahti bo do maja (takrat imamo spet fešto) na jedilniku stradanje. Ha, ha, ha,... jaz pa veselo na jelo. vsak dan kaj drugege, pa bo maja spet vse v ognju! Punce je zakon!!!! Ste mislile, da bom vsaj enkrat kratka. Potem pa tako dog post skriptum. :) Moram nadoknadot, se včeraj nisem javila! :)))) LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

17. apr 2005 16:23

... Danes na OH dan pojedla pol marcipanove čokolade... je bila huda nuja, zato se ne sekiram preveč, no ja kar je je... Saj se mi zdi da nas vedno veliko na vekende greši, a ne?! Pa ravno tako hujšamo, čeprav gre morda posledično res kakšna kilca manj dol... Drugače pa še 15 dni do konca diete. Moram plan naredit kako potem... LP ivonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti