14. apr 2005 7:54
Hoj!
Si pa zgodnja Marjanca! Včeraj sem imela konkreten OH dan. grešno pregrešni. Si na koncu za kazen sploh nisem peciva spekla, ker sem se itak že vsega drugega najedla. Bom pa danes zato mucho sadna. Sem mislila zvečer se malo pretegnit ob pilatesu, čeprav mi niso preveč všeč, pa ko jih tolk hvalite vse, sem mislila, da sem zagotovo izpustila bistvo. Sicer pa sem si z interneta potegnila kakih 10 CDjev vaj od aerobike, do tae boja. Samo ko bi še kaj volje dol potegnila, bi pa se mogoče tud kak učinek pokazal. Torej, moja telovadba se ni obnesla, ker so bili otroci tak žleht, da sem od žalosti zaspala. Ob 9h. Res! Pa sem se okoli polnoči zbudila, sem si uro nastavla ob 5.30, da začnem zjutraj telovadit. Ker pravite da je to tudi dobra navada.... Pa.... hmmm.... ni šlo no. Madona, pa karakter. Kako zmorete?? zraven tega sem se počutla kot pločevinko iz čarovnika iz oza, ko ga niso z oljem podmazali. Sem pa zato kar nekaj gospodinjskih del porihtala pred odhodom v službo, ko sem pa lih čas imela ;)
Torej, sem odogovorila glede dnevnih telesnih aktivnosti. Sicer pa prihaja čas za kolo, vrtnarjenje, pohodništvo... To je tudi nekaj.
Kuharica Mici, čeprav nisem ravno ljubitelj papirke, mi je tvoj barvit opis vegi pice napolnil usta s slino. Groza, ko se mi zalušta vedno neka stvar, ki je tisti dan nimam na listi dovoljenih, ko pa čez dan dva je, pa ne vem kaj bi jedla :/ Sicer pa si za vsaj 4 dni naprej pišem jedilnike, ki se jih ne držim, ampak mi pa zato predstavljajo varen pohod med skladišče hrane, ker vem, kaj v zadnjem primeru v sili lahko pojem in ne posežem po tistem kar mi je pri roki. Zraven tega pa pišem stvari, ki me mikajo, pa niso dovoljene med 3MD, da me čakajo do konca diete. Mlečni riž je že na spisku.
Luccy, Š dan za večerjo: predvečrajšnjem sem kupila zamrznjeno kitajsko zelenjavo , mislčim da od igloja, pa mehiška tudi pride v poštev, jo podušila v voku popolnoma brez olja,nato pa dodala riž in vse skupaj počasi dušila dokler riž ni bil kuhan. Je zelo okusno, vsaj meni. Zraven pa zelena solata s koruzo in fižolom. Sicer je to kar konkretno kosilo, pa ker bi naj jedli polovico kosila večer, na eno oko zamiži, pa boš vidla samo polovico:))
zgodnji pozdravček vsem, če boste imele srečo, vas bom danes samo še brala in nič težila z dooolgim pisanjem ;) na vašo žalost sem se razvadila in z vami navsezgodaj pijem v službi kavo ;)
tabina