ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

7. apr 2005 13:24

sani, poglej v beležko.

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

7. apr 2005 14:46

Ciao, mačkice! Bravo za vse vas! Ponosna sem na vas in name zraven. Velik gibanja, ogromno sadja in zdrave hrane pa lepši pogled na tehtnico. Danes sem nakupovala. M mi ni več prav, S je pa zelo težko dobit sem ugotovila. Mi je bilo kar hudo, ker sem praznih rok odšla iz trgovine... Ampak prejle pa pogled na tehtnico. 54,8kg. ALELUJA!!!!!!! Ikc: bo šlo, jest upam, da bo še mal šlo, da ne bo ostalo tuki.. Sama bom povedala takole: ne bom rekla, da pri tej dieti nikoli nisem lačna in da nikoli nisem šla prej spat, da ne bi slučajno kej jedla - vse to sem počela in še zdej počnem. Ampak občutek, ki ga imam, je pa božanski. Grešila še nisem (moram potrkat), ker mi tut ni treba, je pa res, da v zadnjem času spravim vase bore malo, pa sem že sita. Občudujem vse vas in mene, da nam ratuje. Tale forum je res zakon. Aja, pa če mi uspe pridt na 52 - obljubim, da jest častim aperitiv na našem srečanju!!!!!!!!! Oprostite mi, ker precej govorim o sebi. Res oprostite. Ampak jest sem tooooook vesela! Pogled na tehtnico je zakon, pod 55 kg nisem prišla že od začetka srednje šole naprej. Vse je zakon!!!! Komej čakam, da bo sonček, da bom lahko mal na zraku... ko smo pri rekreaciji - a katera pozna kakšno dobro vajo za meča? tam bi blo dobro, da bi me bilo malo manj..... Pa še neki: danes bo dosledno upoštevala pravila. Če piše tri kepce sladoleda, so to tri kepce!!!!;) Čeprav jih še nikoli v življenju nisem... Aja, še neki: a je na sladkarijah dovoljena smetana, al je boljš, da se je še nekaj časa ne dotikam. No, sej ne, da jo pogrešam, ampak da neko piko na i. Radi se mejmo pa veseli bodmo! katarinca katrin315

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. apr 2005 14:54

Katrin315, kar predstavljam si te, kako od veselja skačeš in si prepevaš: poglejte mene, uspelo mi je! Čestiitam ti! Držim pesti, da ti bo še dalje tako lepo šlo do željene teže. Glede smetane pa: če je samo pikica na i .... Razveselila si me, lep pozdrav! riba-ribica

katrin315  

7. apr 2005 14:59

Ciao mačkice, riba-ribica: Ja, uspelo mi je!!!!!!!!;) No, sej to ne pomeni, da je konec pa da je cilj dosežen, ampak prišla sem pod 55, tega pa me je bilo najbolj strah, ker sem mislila, da ne bo.....Pa je zakon. Me veseli, da sem razveselila tudi tebe. Pa punce - ne se sekirat, enkrat dol, drugič gor, glavno je, da jeste pravilno - ne morte verjet, kolk velik že samo s tem dobrega naredite za svoje telo - da se ne muči in da absorbira zdravo hrano. Telo vam je lahko res hvaležno, pa s takim načinom življenja bomo živele še vsaj 100 let! Bodite ponosne same nase pa včasih se lahko (namesto, da se vas loti lakota) zgrozite ob pogledu na slabo, hitro prehrano, ki se je nekateri poslužujejo. A se zavedate, kaj ti ljudje delajo svojim trebuščkom? Veliko dela. Naši trebuščki so pa veseli skupaj z nami - ni vse v kilogramih, čeprav je pogled na tehtnico pogosto božanski. JEST SEM VESELA. Upam, da sem razveselila še kakšno bitje. Radi se mejmo pa smejmo se tut. katarinca katrin315

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. apr 2005 15:03

Hojla! Še tri dni in pol do ponovnega začetka.Komaj čakam,res. Se mi kar dlake dvigujejo od vznemirjenja. Katrin,očitno boš morala zavit v otroško trgovino.Da ne boš preveč shujšala in boš potem hodila okrog s pajacki in dudko!Ne mi zamerit,sej se sam hecam! Zunaj pa tako veter piha.A vseeno bom popoldan preživela na zraku. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. apr 2005 16:14

Bessybori ti kar pridi, vendar ne misli, da boš pri meni na sadni dan rižek zobala. O, to pa ne! Ti pa z veseljem odstopim malo regrada, oziroma ti zmešam takega brez vsega, ker moj je z krompirjem. Katarina, Danes si ti sonček na našem forumu, verjetno si nas vse obsilaja z dobro vojlo in tudi nam vlila malo več samospoštovanja. Ponosna sem nate in vesela, da ti je uspelo. Za vse povratnice, začetnice. Veliko novega zagona vam želim. LP. Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

7. apr 2005 17:03

katrin 315 o, kako je to lepo prebrati! ČESTITKE! upam, da bom nekoč tudi jaz na tvoji kilaži! Glede meč pa ti jaz ne bi priporočala kakšne posebne vaje za krepljenje mišic, ker boš tako dobila bolj "oglate". Svetujem ti pa, da delaš raztezanje, saj jih boš tako po "dolgem" raztegnila in bodo dobila lepo obliko. Sicer pa glede vaj: ko stojiš se povzdigni na prste. Ali še bolje: postavi se s prsti na rob stopnic, peta gleda preko roba in se spustiš s petami navzdol pod nivo roba stopnice, nato se dvigneš nad nivo roba stopnice toliko, da si v pozi, kot bi stala na prstih. Obilo zabave, pa bodi še naprej taka sončica. Darchy

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

7. apr 2005 18:38

Katrin kdaj pa si začela z dieto in tvoja začetna teža, če sem lahko tko radovedna? in BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bambola

katrin315  

7. apr 2005 21:19

Ciao lubice, hvala za vse sončke pa za vse čestitke. Res sem vesela. sem pojedla 3 kepce sladoleda - pridna:))))) hec!! Rožica: hvala za lepe želje. Res lepo od tebe. darcy: res ti hvala za nasvete!!!!! bom probala. aja, pa še neki: ti dam moje kilograme, če daš ti meni tvoje centimetre;)))) Ker glede na tvoje številke, sem jest s svojimi 159cm še vedno bolj kot ne prijetno okrogla, čeprav mam 54,8 kg;))))) bambola: začetek je bil 7.3. in moja začetna teža 61,7kg na že prej omenjene centimetre. mam občutek, da se zdej moja teža po teh 54,8kg počasi stabilizira, čeprav še kkšna zgubljena kilca ne bi bla odveč.... sem pa vesela, da je moj trebušček tut vesel, pa da končno lahko obadva mirno delujeva - brez tistega french frize pa podobnih škodljivcev! lp vsem, radi se mejmo pa velik se smejmo! katarinca katrin315

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

8. apr 2005 8:45

glede nakete lahko jo posljes tudi meni siksik@email.si vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti