ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

9. apr 2005 10:28

Živio Rožica, vsa opravila, ki jih naštevaš,čakajo tudi mene. Pa mi nekako "ni". Spila sem že 1,5 l vode, za kosilo pa si bom skuhala zeleni čaj. Bek. Če mi bo ostalo kaj časa in volje, se ti pa javim. Ok? Marjetka cvetka in ostale - NA ZDRAVJE. Danes malo trpimo, jutri pa bomo ponosne same nase. Le kaj bo rekla tehtnica?????? Pustimo se presenetiti. Aknirad-bombica

lucy30  

član od: 24.2.2005

sporočila: 4

9. apr 2005 12:05

Živjo! Tudi jaz sem danes na luninem postu, do zdaj je šlo brez problemov, upam, da bo tako ostalo še preostanek dneva. Sem pa se kar zaposlila z vsemi temi opravili, ki jih naštevate in še me čaka, če bo le volja. Tudi jaz se veselim jutrišnjega presenečenja na tehtnici!!!! In kar nekako dobivam voljo, mislim, da se bom kar pridružila tistim, ki začnete v ponedeljek!!! Lepo se imejte, vreme nam res ni naklonjeno, pa vseeno vikend je, že to je razlog za dobro voljo!! Čao lucy30

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

9. apr 2005 13:24

Rožica, pridem oprat, če prideš ti k meni kuhat. Spet sem kratka in jedrnata. Vreme mi je preprečilo vožnjo s kolesom do kopališča Pristan in plavanje, no ja, bo pač drugič, glavno je, da bo. Zato se pa rekreiram s pospravljanjem balkona, kar ni tako zanimivo, je pa potrebno. Deževni pozdrav! riba-ribica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

9. apr 2005 15:04

Ja kje ste pa danes vse ostale???? A tako pridno papate meseka, krompirčka in špagete, da ste pozabile na nas? Pa ravno danes, ko me tako muči lakota. Tale voda pa res ni nič nasitna. Uživajte, kjerkoli že ste. Aknirad-bombica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. apr 2005 20:13

Hojla! Nisem prej prišla do računalnika. Lunin post zeeeelo uspešen!Je bilo mal krize,pa sem šla kar malo ležat,malo prej pa sem že poplesavala od veselja.Kolk vode sem spila,ne vem,je bila pa kar ogromna količina.Približno pet litrov.Sam zebbbe me pa. Upam,da ste bile tudi druge tako uspešne! Vsekakor sem držala pesti tudi za vas! Adijo! Marjetka cvetka

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

10. apr 2005 9:24

lep pozdrav punce tole pa ni res ne samo da je vreme cisto obupno tudi moje pocutje je spet sem se skregala z mojim in cisto sem konec. hvala bogu da imam vsaj vas, da vam lahko pojamram in potozim. hvala vam vipercat

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

10. apr 2005 10:00

Pozdravljene v še en deževen dan...in kot kaže, bodo tudi naslednji dnevi podobni temu. Si bom morala očitno za rekreacijo izbrati kaj druga kot tek....drugače bom čisto ven padla. Marjetka cvetka, čestitke. Koliko je šlo dol? Čestitke tudi vsem ostalim vztrajnim puncam, ki so se držale včerajšnje lune. Vipercat, če prav vem, je tvoj fant iz teh naših koncev, a ne? Naj ti dam en "dober" nasvet, kako se do teh naših Štajercev najbolje obnašati po prepiru...definitivno deluje, pa ne samo to...poizkusi pa boš videla. Ko se midva skregama, ga pustim pri miru....sploh se ne pogovarjaj z njim....ampak ne smeš "izgledati jezno"-obnašaj se kot da uživaš. Žvižgaj si, poj...karkoli. Pokliči prijateljico in idi z njo na kavo....naj se začne spraševati, zakaj si tako "dobre volje", po kakšni uri bo pa tako sladek, da se bo vse na njega "limalo". Ampak nikoli mu ne govori, kaj je naredil narobe....naj sam premisli in ugotovi s čim te je prizadel. Pri mojemu to tako učinkuje, da ne morem verjeti...pa še naslednjič prej ko kaj ušpiči, dobro premisli. Želim vam lep dan-če se da. Drugače pa naredite kaj za sebe-razvajajte se, ali pa vas naj drugi Lp, maychi

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

10. apr 2005 10:14

Vipercat, Z Maychi se skoraj v vsem strinjam, razen v tem, da "nikoli ne govori, kaj je naredil narobe...naj sam premisli in ugotovi" - iz mojih dolgoletnih izkušenj je to utopija - moškim je treba vedno VSE razložiti, sami se ne dokopljejo do nobenih spoznanj. Seveda pa verjamem, da imaš ti - Maychi drugačnega, malo posebnega fanta, privoščim ti ga, uživaj! Lisa

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

10. apr 2005 12:13

Ah, Lisa saj ni tako enostavno. Jaz mu pač nikoli ne povem zakaj sem jezna. Pri njegovem opravičilu, pa vedno vprašam zakaj se mi opravičuje, in dokler ne "ugotovi" pravega vzroka imama samo sliko-brez tona. In v teh letih kolikor sva skupaj je ugotovil, da je boljše, da malo premisli, kaj bo rekel preden se opraviči. Vipercat, na kratko ne se mu pustiti, niso vredni, da bi se zaradi "dedcev" sekirale in prehitro dobile sive lase... Tako, jaz grem počasi na kosilo, potem pa malo na sveži zrak, je ravno prenehalo deževati, upam da bo še držalo kakšno uro. Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. apr 2005 12:19

Živjo! Kako preživljate zadnje trenutke , ure priprav na jutrišni dan? Za vse, ki morda ne veste, jutri se nam pridruži kar lepa skupinica novo-starih sotrpink. Predvidevam, da hitite jest vse kar bi se vam še utegnilo v naslednjih 3 mesecih "zluštati" oziroma bo v naslednjih mesecih prepovedano. Joj kako bi se vam pridružila, če počnete kaj takega. Imam mjhno krizo, pa tete še ni blo od nikoder jaz pa edino kar vidim je čokolada, . . . . Sploh ne bom tožila, ker sem prišla pogledat na forum ravno zato, da pozabim na moje želje. S temle pisanjem pa sem se le spomnila kaj mi je prepovedano. Čo..X X X. Za kosilo pečem piščanca zraven pa bom jedla zeleno solato. Včeraj sem razmišljala, ker se ne spomnim, da bi o tem že debatirale, no nisem prepričana, KAM BI UVRSTILE SADNI JOGURT ( npr. Vitalinea 0,1; campina 0,1 m.m.,......) Pač v glavnem mlečne izdelke, ki naj bi bili priporočljivi za dieto? Jaz sem jih do sedaj jedla na B, vendar sem včeraj malo bolje pogledala in ugotovila, da je v teh jogurtih bolj malo beljakovin, glede na to da je malo maščobe je veliko več ogljikovih hidratov in sladkorja....?????? Npr. V jogurtu Vitalinea je OH kar enkrat več ( 7,8 g), kot B ( 4,1 g). V Lca Vita pa kar ( 14,3 g) OH, od teh kar ( 12,2 g) SLADKORJA in samo ( 4,3 g) B . Kaj mislite o tem? Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti