ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

6. apr 2005 20:12

Sama nimam težav s težo, 2 leti nazaj sem bila po indeksu teže celo podhranjena, glede na višino. Takrat so mi vse sodelavke govorile kako sem suha, poglej se, pojej kaj, čeprav sem pojedla enkrat več kot one. Potem so se pa stvari spremenile in sem se v 2 letih zredila za 6kg. Sedaj imam indeks teže normalen, vsaj za prijet me je na pravih mestih. Ne mislite da me niso sodelavke začele gledat drugače, do tega da sem slišala "a zredila si se, malce lahko paziš na prehrano, to ni dobro, ipd". Mislim da to pove marsikaj o tem kako ljudje gledajo danes na težo, predvsem drugih! Imam dve prijateljici in marsikdo bi rekel da imata "kak kilogram preveč". Ampak jaz tega ne vidim, ker zame sta osebi, ki sta dobri, veseli, prava sončka, tako kot je napisala ena prej. Marsikdaj jima tudi jaz zavidam, ker ista cunjica na njiju izgleda boljše kot na meni. Ljudje smo različni in marsikdo ni "debel" po lastni volji pa naj to trdi milijon nutricionistov. Bodimo človeški in glejmo ljudi kot osebe, ne kot telo v katerem so. Vsem hujšaricam pa držim pesti ko se tako lepo trudite, prav fino vas je brati.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

6. apr 2005 20:44

Bravo Galyka!! ivonja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. apr 2005 21:41

Hojla! Uh ste se razpisale!Seveda moram še jaz pristavit svoj piskrček. Jaz sem pred petimi leti tehtala 120 kg!Danes sem 16 kg lažja.In občutek imam,da ljudje drugače gledajo name,čeprav sem še vedno prava bajsa.Prej sem imela občutek,da si je vsak,ki me je pogledal,mislil:Poglej jo bajso.Kolk kaj požre,da je taka! Zdaj se mi zdi,da ne vidijo več mojega špeha,ampak mene! Ob takšnem občutku se mi je dvignila tudi samozavest in motivacija za nadaljne hujšanje.Zdaj tudi jaz vidim svet okrog sebe drugače.Bolj sem vesela,srečna! In tako grem zdaj lepo srečno in veselo spat! V petek je lunina mena zvečer malo čez deseto,tako,da bom tudi jaz v soboto na vodi! Mejte se lepo in prav prijetno počasi se sprehajajte.Še vedno bolje,kot pa poležavanje pred televizorjem z čipsom in kokakolo pred sabo! Adijo! Marjetka cvetka

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

7. apr 2005 7:31

Zdravo! Ko toliko govorite o lunini meni me zanima, glede na to, da imam danes sadni dan, jutri pa beljakovinskega, ali sem lahko v soboto na vodi, in kako naj potem nadaljujem s prehranjevanjem? Nadaljujem s škrobom? Ali ponovno z beljakovinskim dnevom, tako kot vsaki vodni dan v mesecu? Prosim za nasvete! bajči!

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

7. apr 2005 7:39

Bessybori, če boš v soboto namesto Š imela vodni dan, imej v nedeljo OH dan, kot je na vrsti. Vrstnega reda dnevov naj ne bi mešali. tejčica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

7. apr 2005 8:30

tejčica, hvala. Bom še videla, kako se bom odločila. Upam, da bom pri volji, da bom na vodnem dnevu. Upam samo, da ne bo tudi veni dežja. bajči

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. apr 2005 9:25

Kje pa ste vse? Včeraj ste toliko spisale, a danes nimate več kaj povedat? :) :) Jaz imam danes Š, sem si skuhala zelenjaven rižek in regrad. Njam komaj čakam na kosilo. Dodala sem mu veliko čebule, grah, koruzo, korenček, fižil, paradižnik, papriko iz vsega sem skuhala zejenjavno mešanico v kateri si bom skuhala riž. Njam, NjAM,... A pride katera na kosilo? LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Žogica  

član od: 23.3.2005

sporočila: 19

7. apr 2005 9:26

Dobro jutro tudi od mene! Kako ste danes? Jaz v redu. Danes imam Š dan in sem si pripravila kus-kus v solati. Pozdrav vsem! p.s. Bessybor, poglej beležko.

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

7. apr 2005 9:54

Jaz sem imela vceraj 3. vodni dan, sicer sem se malo pregresila in sem popoldne pojedla dve banani, a mi je slo vseeno dobro kilco dol. Sem bila zelo prijetno presenecena. :-D Zdaj bom se 4 dni na dieti, danes bom papcala ribico, solatko in juhico, njam njam, ze komaj cakam. Lep dan vsem! Le se 34 dni do porocnega dne! Katarina

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

7. apr 2005 10:25

Živjo. Kje pa danes vse hodite? A imate takšno gužvo v službah ali ste raje na svežem zraku, dokler še ne dežuje? Rožica, a se lahko jaz oglasim na kosilu, ker se mi ne da kuhati. Pa še full dobro boš imela....bi najverjetneje tudi jaz to naredila, če ne bi imela včeraj riža... Žogica, kuskus spada na OH dan, ker je to pšenični "zdrob". Imaš še dovolj časa, da si pripraviš kaj drugega, kuskus pa pustiš za jutri. Tako, grem jaz na en sprejod z mojim psom. Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti