6. apr 2005 20:12
Sama nimam težav s težo, 2 leti nazaj sem bila po indeksu teže celo podhranjena, glede na višino. Takrat so mi vse sodelavke govorile kako sem suha, poglej se, pojej kaj, čeprav sem pojedla enkrat več kot one. Potem so se pa stvari spremenile in sem se v 2 letih zredila za 6kg. Sedaj imam indeks teže normalen, vsaj za prijet me je na pravih mestih. Ne mislite da me niso sodelavke začele gledat drugače, do tega da sem slišala "a zredila si se, malce lahko paziš na prehrano, to ni dobro, ipd". Mislim da to pove marsikaj o tem kako ljudje gledajo danes na težo, predvsem drugih! Imam dve prijateljici in marsikdo bi rekel da imata "kak kilogram preveč". Ampak jaz tega ne vidim, ker zame sta osebi, ki sta dobri, veseli, prava sončka, tako kot je napisala ena prej. Marsikdaj jima tudi jaz zavidam, ker ista cunjica na njiju izgleda boljše kot na meni. Ljudje smo različni in marsikdo ni "debel" po lastni volji pa naj to trdi milijon nutricionistov. Bodimo človeški in glejmo ljudi kot osebe, ne kot telo v katerem so. Vsem hujšaricam pa držim pesti ko se tako lepo trudite, prav fino vas je brati.