3. maj 2005 14:27
lep pozdravček vsem.
No, pa da se še jaz javim... moram priznat, da sem te praznike taaaak grešila, da mi je kar nerodno. V petek sem imela B, imeli pa smo piknik. Ker sem bila leteča cel dan, sem bila na sadju, zvečer pa mesek... Sicer nisem pojedla zraven niti koščka kruha, zato pa.... 6 banditosov!!!
moram pa priznat, da mi je bilo že po tretjem vseeno, ... alkohola nisem pila več kot leto: najprej nosečnost, potem dojenje, potem dieta... in lahko si mislite, kaj mi je to naredlo. V soboto pa taaaaaaaaaaki maček
, pa še mali ni hotel spat več kot do pol devetih... potem pa na še en velik kolektivni piknik... tam pa sem kljub OH dnevu spet spravila v sebe pleskavico, pa čevapčiče, pa kos kruha, za na vrh pa tortico. OJOJOJ. Pa kje je bila moja volja.... Verjetno se je izgubila, ker mi teža stoji že 3 tedne, jaz pa sem še vedno takoooo široka. Saj vem, konec jamranja pa to... pa še to: v četrtek imam izpit (zadnji - pol pa še samo diploma), tako da so živci res na psu, pa še kadit sem nehala ko sem zanosla, zdaj bi pa tak pasalo - če že ne čik, pa kaj za pod zob.... Upam, da mi bo uspleo. Mora mi.
No, pa sem se malo potožla pa razpisala. Grem dalje pred knjigo pa bom že pregurala še teh nekaj dni...
Pozdravček vsem.
p.s.: za pod pohorje: upam, da mi bo uspelo. Sobote so pri nas drugače rezervirane za obiske pri babicah, tako da... bomo videli
petrusha