2. maj 2005 8:41
Bravo, Bernarda za tvojo odločitev, da se pridružiš, sem prav vesela! Res si mogla bit karakter pri 200 torticah, men bi se sigurno zmešalo ob njih... Jaz sem imela včeraj 6.dan, škrobni. Se mi ni dalo bogve kaj pripravljat, pa sem pristala pri krompirju, Za kosilo je bilo ok, za večerjo sem panaredila kromprijevo solato, namesto pol manj, sem pojedla dvakrat več!!!!!!!!! Pa sploh ne vem zakaj, krompirjeve solate v principu nimam rada ,ampak v sili še hudič muhe žre. Bom krompir kar črtala iz jedilnika, ker sem po njem vedno full zaspana.To je zato, ker sem očitno preobčutljiva na živila z visokim GI, zato bom na škrobni dan posikala samo živila z nižjim GI (menda je to ječmenova kaša, še kaj drugega morda?) Danes je moj najljubši - OH - pa ne zaradi kosila, ampak zaradi večerje! 1 rebro čokolade - ne se hecat, pri meni to ne zdrži! Zato imam na OH kar eno 100 g Milko - brez tortic komot zdržim, čokoladi se pa težko uprem..... A je to fejst narobe? Kje pa ste, zaspanke ? Lepo jutro vsem! suhica