3. maj 2005 23:41
Marjanca, vesela sem novic o tvojem zdravju, da ti ne bo treba na operacijo. Samo malo moramo počakati, pa zvemo kaj dobrega. Glede sobote - res misliš, da bo deževalo? V dežju se pa res ne moremo sprehajati pod Pohorjem, sicer pa počakajmo do konca tedna in bomo videli.
Petrusha, držim pesti za tvoj zadnji izpit.
Busy Bee, tuno sem jedla večkrat na B dan, olje sem odlila v solato, dodala kis, kalčke in česen in je bilo kosilo tu, enako sem ponovila za večerjo. Enostavno, dobro in brez kuhanja. Samo konzervo tune sem morala spraviti na varno, ker imamo tune pri nas vsi radi.
Še moje izkušnje o jagodah (ne letošnjih), večkrat so lepe, ampak čisto brez okusa in še drage. Razumem, da so dobre stvari drage, ampak vodene brezokusne jagode res niso nekaj dobrega.
Suhica, strinjam se s tedenskim povprečjem teže, tudi jaz delam tako. Verjetno sem prebrala v isti knjigi. Ne morem si kaj, da vsako jutro ne bi stopila na tehtnico.
Garderobo pa še vedno zmanjšujem, malo zadaj, malo spredaj, pa kar gre.
Pa še nekaj, po dolgem času sem jedla napolitanke. Zgleda, da sem se odvadila jesti takšne stvari, saj sem si po njih kar želela zelenjavo. Prikazovala se mi je paprika, paradižnik, solata itd. Verjetno sem se precej spremenila oz. moje prehranske navade.
Lahko noč!
riba-ribica