2. maj 2005 23:47
tejčica, moja mama je bila ta teden kot samoplačnica v mariborski bolnici na megnetni resonanci, plačala je 62.000, drugače bi res čakala tako dolgo, tako pa je bila na vrsti v tednu ali dveh. Ampak ji ni bilo žal denarja, sedaj čaka na slike in bo vsaj točno vedela, kaj ji je.
tudi jaz sem se danes držala sadnega dneva, je kr šlo, samo napihnjena sem kot mali pujsek, res pa da sva z malim, ki mi je pomagal, kr orng samokolnic prevozila, tak da se bom še zjutraj stehtala, potem pa sem do petka službeno odsotna in upam, da mi bo vsaj malo ratalo se dražat diete.
Marjanca in riba-ribica, saj bo, a ne! Tile naši sinovi nam dajejo energijo, da se da naprej. Kak me je preganjal, mulc, še kave nisem imela časa spit, kr on prime skodelico v roke in mi jo nese k ustonm, češ, mami, sj ti jo bom jaz pomagal spit, da se ne boš matrala, in če bi mu pustila, bi mi jo celo po grlu zlil. On je pa tak suhec, sama glavica ga je, čisto po atiju....
lep teden vam želim, dekleta, se še pa jaz opravičujem za soboto, ker imam predavanja v žalcu. Opravljam stare izpite, ki so mi ostali, ko sem bila noseča in rodila in ko sem imela kolobocije z atijem od malega, zdaj pa je zadnji čas, da naredim fax do konca.
brittney