ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

14. mar 2005 13:45

Pozdravljeni! Najprej opravičilo vsem, ki sem jih zavedla, da sem dobila knjigo. Ko sem klicala na Rino so mi dejali, da dobim knjigo do petka 11.3., ker pa so pri nas zamenjali poštarja mi je za mobitelov izpis pustil listek za priporočeno pošiljko namesto, da bi ga vrgel v poštni nabiralnik. Tako sem bila 100%, da je to težko pričakovana knjiga. Danes pa so mi pojasnili, da je gripa udarila tudi v tiskarno in da zato zamujajo z dobavo, vendar pa bo do konca tedna sigurno že na pošti. Tako vsi, ki čakamo na knjigo jo dobimo kmalu. Takoj, ko jo bom držala v roki se javim, častna pionirska ( ha,ha,...). Kat OPROSTI, če sem te prizadela s tem,ko sem ti pisala o očetu, morda bi bilo bolje, da bi bila tiho saj sem sedaj videla, da si zelo zelo daleč od doma. Veš sem bila tisti dan ravno iz bolnice in ni bilo tako dolgo nazaj, ko smo se nazadnje videli in poslovili. Če nekaj časa ležiš na oddelku hitro navežeš stike z ostalimi pacienti. Še enkrat oprosti in potolaži se. Čestitam ti k poroki, ki ti sledi. Želim ti, da boš srečna, zadovoljna in vedno pripravljena na pogovor in kompromis, saj je to obvezno za dober zakon. Kokos res je, da je na hladilniku še vedno obešeno pravilo od Judy Mazel vendar je v realnosti to povsem nekaj drugege. Če mi verjameš ali ne, da zelo zelo pogrešam dieto saj tu sem točno vedela kaj bom jedla in kaj lahko in kaj ne. Tu pa se lovim in mi nekako ne uspeva. Zredim se za 2kg in nato shujšam pri luni in nato zopet dobim gor in je to kot začaran krog. Obožujem sadje vendar sedaj dopoldan kot, da sem pozabila nanj oz. mi ne paše več. Med dieto sem pojedla ogromno ananasa, melone, grozdja, manga, papaje in še bi se kaj našlo, sedaj pa kot, da tega sadja ni več. Res skrajni čas, da dobim to knjigo, da ne bo moje delo ( 3DM) šlo v nič. Če dobiš pred mano knjigo mi prosim sporoči kakšno pravilo sledi. Bodite pozdravljeni in vsem želim izgubo čim več kg-jev. Čao! Irena picika

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

14. mar 2005 14:12

@ Picika: Ni se ti treba opravicevat. Kmalu zatem, ko sem prebrala tvoje sporocilo, sem po telefonu govorila z atijem, kar me je zelo zelo potolazilo. Pocasi mu gre na boljse, le psihicno je se vedno zelo bogi. Hvala za lepe zelje in vzpodbudne besede! No moja dieta trenutno gre bolj tako tako, cez vikend sem se najprej v soboto ful pregresila, saj sem za vecerjo jedla tak obilen hamburger z vroco strucko ( na sadni dan!), vceraj zvecer pa po vecerji, po satarasu, se grisnata kasa in sladoled. Na sreco se ne pozna veliko na kg, sem se vedno pod 60 kg, smao ne vem, zakaj sem zadnje dni tako brez kontrole. :S Kat

xsara  

član od: 28.7.2004

sporočila: 173

14. mar 2005 14:29

žIVJO! Drage dame danes imam Š -kako naj naredim pire krompir če ne smem mleka še to beljak sodi na B dan, kaj pa rumenjak Hvala čao

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. mar 2005 14:38

Hojla hoj! Dajte nam prosim na obalo malo sončka poslat. Že tako sem slabe volje zaradi totalno zgrešenega vikenda, potem pa še to pusto vreme. Danes imam namesto B izredni sadni dan, pa sem tako potolčena... Drobtinica, ti bodi kar lepo vztrajna na današnji vodni dan. Boš ugotovila, da sploh ni tako grozno. Občutki jutri pa bodo enkratni. Jaz sem se vodnega dne zelo bala, ampak mi je minil kot vsak drug dan. Samo zapolni si urnik in ne boš imela časa misliti na hrano. Aknirad, ti pa jutri vztrajaj. Zakaj praviš da nisi karakter?!? Kaj nisi čez vikend zdržala ob polni mizi dobrot brez pregreh? To JE karakter Vse pohvale. Marjanca45, ti si pa res zagnana. Tolk trebušnjakov jaz naredim mogoče v enem mesecu (na žalost). In to ti uspeva kljub tvoji hrbtenici! Vse pohvale. Kar se dodadkov tiče, pa jaz uporabljam samo šumeče tablete multivitamina. Na začetku zaradi "švohote", sedaj pa samo včasih na sadni dan. Imejte se lepo in uživajte! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 14. mar 2005 14:40:21

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

14. mar 2005 14:39

Xsara. kolikor sem uspela razčlenit spada kisla smetana med maščobe. kar jaz nisem čist ziher. sem pa ziher, da je smetana za kuhanje (dukat jo ima) sestavljena iz mlečne maščobe in ŠKROBA. Mileram pa ima več B. če hočemo komplicirat.. jaz ga jem kr z žlico rame in malo smetane prilijem, tolk da razredčim in to je to. jajce pa kar v enem puščamo, a ne punce? al gremo razčlenjevat?? lep dan mater sem tečna danes. in skoz lačna. doma pa fina mehka govedina :( tabina

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

14. mar 2005 14:56

Dopoldne v službi sem zdržala ob dobri vodi in toplih čajčkih (brez sladkorja!!!)...upam, da bo tako tudi popoldan. Bo treba it pohajat in potem zgodaj spat Pošljite kaj sončka tudi na obalo. Drobtinica

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

14. mar 2005 15:12

Pozdravljene Tejčica saj na Obali je sonce. Res, da se mantra pokukat. Če pa se gremo razčlenjevanja nekje sem zasledila, da je rumenjak neutralno živilo. LP

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

14. mar 2005 15:33

Drobtinica, pridna, le tako naprej! Aneris, rumenjak je nevtralen, saj škodi kvečjemu našemu holesterolu. Beljak je tisti, zaradi katerega je jajce B (tako jaz razumem). Darchy

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

14. mar 2005 15:38

Picika, takoj sporočim kako zgleda knjiga, če jo dobim pred tabo. Ja, tud js mal pogrešam dieto. Res je takrat vse lažje ko imaš napisano kaj lahko. Med dieto ni bil noben problem, zdej pa včasih kr je.... Upam, da bo potem, ko dobimo knjigo, kaj lažje. Sicer se pa kaj dosti ne pritožujem, saj mi kar uspeva držat težo kot sm že večkrat pisala. Uživajte na sončku, upam, da ga imate sedaj tudi na obali!!!! kokos

Nana007  

član od: 13.3.2005

sporočila: 1

14. mar 2005 16:00

Lep pozdrav vsem, berem vas že nekaj časa, tudi sama sem se odločila za dieto in sicer sem začela 01.03.05. Velika sem 160 cm, 61 kg, ker pa sem realen človek sem si zadala cilj 55 kg. Na začetku mi je šlo zelo dobro zadnje dni pa sem se tako prekršila, da sem bila sama nad sabo tako razočarana, da sem hotela kar odnehati. Vendar pa so mi vaša pisma pomagala in odločila sem se, da nadaljujem normalno po dnevih naprej in ne od začetka. Upam, da mi bo uspelo. Lp Nana007

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti