14. mar 2005 13:45
Pozdravljeni! Najprej opravičilo vsem, ki sem jih zavedla, da sem dobila knjigo. Ko sem klicala na Rino so mi dejali, da dobim knjigo do petka 11.3., ker pa so pri nas zamenjali poštarja mi je za mobitelov izpis pustil listek za priporočeno pošiljko namesto, da bi ga vrgel v poštni nabiralnik. Tako sem bila 100%, da je to težko pričakovana knjiga. Danes pa so mi pojasnili, da je gripa udarila tudi v tiskarno in da zato zamujajo z dobavo, vendar pa bo do konca tedna sigurno že na pošti. Tako vsi, ki čakamo na knjigo jo dobimo kmalu. Takoj, ko jo bom držala v roki se javim, častna pionirska ( ha,ha,...). Kat OPROSTI, če sem te prizadela s tem,ko sem ti pisala o očetu, morda bi bilo bolje, da bi bila tiho saj sem sedaj videla, da si zelo zelo daleč od doma. Veš sem bila tisti dan ravno iz bolnice in ni bilo tako dolgo nazaj, ko smo se nazadnje videli in poslovili. Če nekaj časa ležiš na oddelku hitro navežeš stike z ostalimi pacienti. Še enkrat oprosti in potolaži se. Čestitam ti k poroki, ki ti sledi. Želim ti, da boš srečna, zadovoljna in vedno pripravljena na pogovor in kompromis, saj je to obvezno za dober zakon. Kokos res je, da je na hladilniku še vedno obešeno pravilo od Judy Mazel vendar je v realnosti to povsem nekaj drugege. Če mi verjameš ali ne, da zelo zelo pogrešam dieto saj tu sem točno vedela kaj bom jedla in kaj lahko in kaj ne. Tu pa se lovim in mi nekako ne uspeva. Zredim se za 2kg in nato shujšam pri luni in nato zopet dobim gor in je to kot začaran krog. Obožujem sadje vendar sedaj dopoldan kot, da sem pozabila nanj oz. mi ne paše več. Med dieto sem pojedla ogromno ananasa, melone, grozdja, manga, papaje in še bi se kaj našlo, sedaj pa kot, da tega sadja ni več. Res skrajni čas, da dobim to knjigo, da ne bo moje delo ( 3DM) šlo v nič. Če dobiš pred mano knjigo mi prosim sporoči kakšno pravilo sledi. Bodite pozdravljeni in vsem želim izgubo čim več kg-jev. Čao! Irena picika