ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

15. mar 2005 8:39

dobro jutro, marjanca, naš moralni vodja, pa neeeeeeee. saj veš da je to samo slab trenutek, spomni se na vse pozitivne kritike, na izboljšano zdravstveno stanje. sonček nas že kliče, že prihaja naš čas, ko se bomo pokazale vse vitke in cvetoče izpod teh šotorskih kril, ki so doslej prikrivali naše pomanjkljivosti (oziroma prej viške). zdaj bo čas za nakup nove garderobe. če je slab dan, pač malo pogledaš čez rob dovoljenega, saj to vse poznamo, jutri pa boš spet z nami nazaj. saj bo! mene pa matra zgleda da spomladanska utrujenost. glede na 2 poroda bi si lahko mislila da so nosečniški simptomi... pa niso! ampak...glede na to, da sme doslej do 12h brez problema vzdržala na kavi in 1 jabolku in vodi, zdaj me ob 7h že matra lakota, pa slabo počutje... eh... še kak tedn bo treba počakat. neugodne razmere so zunaj, čeprav sonce kliče- na eni strani blato, na drugi pesek po pločnikih, dete se mi je včeraj skoraj ponesrečlo, ko je bremzala na popeskani kolesarski. rolerji in kolesa bojo še nekaj dni počakali. vodenke- čakamo proočilo! lp, tabina

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

15. mar 2005 9:00

Dobro jutro, vodenka tukaj! Za enkrat sem še polna pozitivne energije, zagona, upanja. Trdno sem prepričana, da mi bo uspelo. Malo vzpodbude bom pa vseeno potrebovala. Današnji dan je v teoriji do potankosti organiziran, zato v mojem načrtu sploh ni časa za hrano. Ko bi le tako ostalo. Upam,da se bom jutri tudi jaz pohvalila vsaj z 1 kg minusa. Ciao in pa-pa Aknirad-bombica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. mar 2005 9:27

Eno lepo sončno dobro jutro še z obale! Marjanca45, zdrži. Kot praviš, imaš do konca samo še tri tedne. A ne bi bilo škoda sedaj prekinit!?! Verjamem da ti bolečine jemljejo voljo, ampak saj si na 3MD tudi zaradi svojega zdravja. Z dieto boš razbremenila hrbtenico in najbrž bodo s tem tudi bolečine manjše. Džim pesti. Samo ne vdaj se. Drobtinica, vidiš da ti je uspelo. Občutek po uspešnem vodnem dnevu je res enkraten. Ti da motivacijo za naprej. Aknirad, tebi pa danes veliko volje in še več vooooodeeeee! Sam ne se utopit. Sem pa danes tako zello dobre volje. Kljub mojim vele pregreham čez vikend, mi je vaga pokazala 1 kg manj kot prejšnji torek. Skupaj sem v 6-ih tednih izgubila 10 kg. Se mi smeji.... Jaz imam ta teden dopust in vreme je kot naročeno za uživanje. Uživajte tudi vi. tejčica

natasha013  

član od: 15.3.2005

sporočila: 5

15. mar 2005 10:37

Jaz sem pa cist nova. Zanima me ce lahko kje v kulinariki najdem kaksne posebne recepte za to dieto. Pri meni traja ze cela dva dni in moram reci, da so zajtrki zame grozni vsaj tja do dvanajstih ko bi si lahko prvoscila prvo kavo.Kruli do nezavesti. Se opravicujem ampak zame sadje ni bilo nikoli hrana.Dejte mi malo pomagati, da postanem malo bolj samozavestna, pa zelo lep pozdravcek

Gabriela  

član od: 25.10.2003

sporočila: 112

15. mar 2005 11:12

Živjo natasha013 (in vsi ostali) Koliko "čist nova" si? Moj prvi dan je bila nedelja 13. 3., zame je 13 srečna številka, upam, da bom zdržala. Kar se sadja tiče, se boš verjetno kmalu navadila na jutranji obrok. Jaz ga jem tako že več kot pol leta, odkar je sodelavka v službi delala to dieto, in potem naslednji obrok šele okrog štirih, ko pridem domov. Drugače ne gre, pa se vseeno odlično počutim tja do dveh, potem pa že malo kruli. Po jutranjem sadju sem celo bolj sveža, več imam energije kot po kakšnem sendviču s sirom, mesa pa od lanskega aprila nisem jedla do sedaj. Pa se verjetno da tudi brez mesa, se moram malo poglobiti v tale forum od začetka. Zadnja tri leta sem delala 1x letno tritedenski post, pri katerem RES NIČ ne ješ, to mi je šlo z lahkoto, ker ne traja dolgo. Ampak 3 mesece...Navajena sem od štirih do osmih zvečer non-stop nekaj dajati v usta... Nakladam... Samo še tole: jeseni je zaključila s tole dieto moja mama, ki je izgubila več kot 20 kg. Pridna, ne? Gabi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. mar 2005 11:24

Hojla! Kako,kaj? Vodna,držim pesti zate.Sej ti bo uspelo. Vsak dan kakšna nova.Super! Več nas bo,bolje bo.Ja,013,na sadje se boš morala pa kar navadit,ni kaj.No,lahko pa ješ tudi kar zelenjavo(solato,paradižnik,papriko,kislo zelje),če ti sadje ni preveč všeč.Povem ti pa,da tudi men prej ni bilo marsikaj všeč,a za lepoto se vse potrpi,pozneje se pa marsičesa navadiš. Drgač pa malo pobrskaj po naših forumih,in boš našla kar precej idej za jedilnike. Marjanca,potrp še danes,boš vidla da bo jutri že bolje.Pa pojdi mal ven na sonček,dvakrat globoko vzdihni,pa bo. No,mejte se lepo,jaz pa grem zvrtat tista dva regrata,ki sem ju prejle našla tik poleg naše hiše.Sam da si potešim lušte! Adijo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. mar 2005 12:13

Pozdravljeni, vsi skupaj, vsem čestitam za shujševalne uspehe, omahljivcem pa priporočam: vzdržite, vredno je. Jaz imam danes rojstni dan in sem bila zjutraj vesela darila na tehtnici -6 kg, 44. dan, to je skoraj na polovici. Ne vzdržim, da se ne bi malo pohvalila. Do 1. vodnega dne sem shujšala 4 kg, sedaj a še 2 kg. Moram pa priznati, da sem pojedla večkrat še kako malenkost. Včeraj na primer nekaj žličk medu iz Tasmanije (Avstralija), na reklamnem letaku med drugim omenjajo tudi izgubo kilogramov. Vem pa tudi, da vsega ne smeš verjeti. Najbolj verjamem, ko preberem enako na večih različnih koncih. Imejte se lepo! riba-ribica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

15. mar 2005 12:35

Riba ribica VSE NAJBOLJŠE Aknirad-bombica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. mar 2005 12:37

Živjo! Gabi, Nataša lep pozdrav! Tu lahko nekaj , VELIKKOOO koristnega najdeš! http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 Riba-ribica čestitam! Malo pa malo pa se nabere. A ne? Samo težko je dočakat, zato pa vse ki imate krizo Marjanca, ribica ti je danes v pomnilo zakaj se trudimo. No jaz se bolj malo, čeprav se še vedno pazim , le diete se ne držim. vendar se vam prav hitro spet pridružim. Upam da še pred aprilom. Pravkar sem prišla iz bolnice,sem malo prenočila, pa so bili ful prijazni in so mi dali še mal tablet za s sabo in kot kaže bo s časom kar bolje. Tabina upam da se res uskladimo, več nas bo bolje bo? Se bomo malo spodbujela in primerjele statistiko. Glede dodatkov k prehrani sem imela v mislih predvsem Ca, B-compleks, mogoče kakšne multi vitamine, jaz sem jemala le te šumeče tablete multivitaminov. Pa bi bilo baje super, če bi še kakšen kalcij, svetovali so mi naj kupim koralni kalcij, ker vsebuje še veliko drugih vitaminov..., ki so potrebni tako za organizem kot za razgradnjo Ca. Punce tudi v soji je veliko Ca. Pač saj vsaka sama najbolje ve kaj bi bilo dobro, ali pa se posvetujte z zdravnikom. Sicer pa pravijo, da so nohti najbolši pokazatelj sprememb v organizmu. Malo jih po bliže poglejte ali so lepo oblikovaniovalni, brazdasti, imajo lepe lunice, so lisasti,.... Vsaka sprememba je znak spremembe psihične ali fizične v organizmu! Ohhh, sem se razpisala. Ja, kar navadite se zdaj sem doma, malo boljšega počutja in imam veliko časa, glede na to da se le težko skoncentriram na branje ali učenje. Berem in berem pa se mi zdi, da sploh ne vem kaj berem. Tako, da je bolje da še kakšen dan ali dva počivam, kar pomeni da imam VELIIIKOOO ČASA. Punce, ja okopirala bom vas in ta forum. Pa brez luštov o tem sončku in regradu, ker ne smem ven, poleg tega pa je pri nas še vsaj 20cm snega in o regradu ne duha ne sluha. No pa vseeno dober tek Marjetka cvetka, čeprav ti ga res zavidam! Priznam! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

15. mar 2005 12:44

Hojla! Končno prispela do računalnika! Marjanca ,razumem da imaš vsega dovolj,še psebej pa bolečin.Včasih situacije ne moramo spremeniti,skrenemo malo levo malo desno bistvene razlike pa ni.Toda za vsakim dežjem posije sonce,katero ti bo še lepše zasvetilo in te ogrelo,če spelješ zastavljeno nalogo do konca.Če pa prekineš te bodo lahko kasneje lovili očitki in travme so tu.Zunaj je tako lep sonček, nasmehni se mu in nasmeh ti bo vrnilo,nadihaj se svežega zraka in pozitivne energije.Uspelo ti bo! Brittney, prav lepo se ti zahvaljujem za informacijo.Bom poskusila ko bom imela malo več časa, upam da mi uspe,drugače pa se priporočam.Res si prijazna. Riba-ribica,vse najboljše ti želim za tvoj rojstni dan in da se ti bi izpolnile vse skrite ali pa malo manj skrite želje! Vodenke," dršte se ",bodite nam zgled, ker verjamemo v vas! Še eno vprašanje,kako je s cvetačo jo lahko ješ,vse dni ? Vsem skupaj en lep, sončen,pozdrav poln optimizma in dobre volje!!! maza Sporočilo je spremenil(a) maza dne 15. mar 2005 13:52:39 Sporočilo je spremenil(a) maza dne 15. mar 2005 16:14:17

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti