ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

xsara  

član od: 28.7.2004

sporočila: 173

15. mar 2005 12:44

OJLA! Toliko vsak dan napišete da bom morala eno uro prej v službo hodit da bom prebrala. Spet me nekaj zanima - fižol je š - kaj pa stročji fižol (v solati ali tako v omaki) Sončen pozdrav

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

15. mar 2005 13:06

Fižol v zrnju je Š, stročjega pa ješ kot zelenjavno prilogo k mesu, krompirju, rižu ali kot samostojno jed v fižolovem golažu. Recept je v knjižici, a jo imam doma. Lahko prepišem zvečer, če ne bo katera hitrejša. Lahko tudi narediš solato, posebno dober bo domač maslenc (malo bomo še počakali, a ne?). V zrnju ga uporabljam v ričetu, jotah, v solati samostojno s koruzo, grahom in čebulo. Irena

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

15. mar 2005 13:42

Hojla po dolgem času! Danes sem škrobna. Ampak nimam časa kaj skuhat, me ni doma. Potrebujem pomoč - kaj mi svetujete za ta dan - mora bit mrzlo. Zlate ste - hvala. AURA

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. mar 2005 13:52

Živjo Aura! Riževe vaflje namesto kruha (npr. Šparovi so cenovno ugodni, UPS MALO REKLAME! ), nadevaš jih z zelenjavo in že imaš zelenjavne kruhke ali z sojinimi polpeti..., če še zraven kaj popiješ ( npr sojino mleko,...), boš sita kot... verjemi preizkušeno. Se vaflji kar hitro napijejo in zapolnijo želodček. Ali pa si pripravi hladno solato (riž, koruza, fižol, leča, soja,...+ druga zelenjava, vse začiniš po okusu..) Dober tek! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 15. mar 2005 13:59:01 Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 15. mar 2005 14:04:23

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

15. mar 2005 14:13

hej, jaz tud hladno škrobna :) sem si privoščla mešano solato. v trgovini pri nas imajo že narejeno. zeljno, pa francosko solato , pa koruza s fižolom. zraven rezino polnozrnatega kruha. sem kr sita..za naslednjo uro :/ sicer pa lahko na ta dan kosmiče koruzne s sojinim mlekom. recimo.... lp tabina

natasha013  

član od: 15.3.2005

sporočila: 5

15. mar 2005 14:44

Gabriela moj prvi dan je bil v ponedeljek, tako da me za en dan vodis. A delas ti to dieto prvic al ze ponavljas.Mogoce bi bilo zanimivo da skupaj prebrodiva teh 90 dni. Saj vidis da vsi potrebujejo ves cas spodbudo. Pa mogoce bi lahko primerjale rezultate. Jaz imam namen zmanjsati svojo tezo za 7-8 kg (saj ves mal pretiravanje ne skodi, pa tudi vsak na novo pridobljen kg. ne boli tako zelo prevec) Lep pozdrav vsem in vsi nasveti so zame neprecenljivi. Pa ful sem lacna. Koliko sadja lahko pojes med obroki? Kava? natasha013

xsara  

član od: 28.7.2004

sporočila: 173

15. mar 2005 15:24

Hvala knjigo imam tudi jaz, bom pogledala-samo za določne stvari nisem sigurna ko berem tele diete in se malo razlikujejo pa ne vem kam naj utaknem

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

15. mar 2005 16:29

Živijo. Uu, kako ste pridne s pisanjem. Pozdravljne vse nove, Natasha013, kar pogumno. Kavico si privošči kadar ti zadiši, vendar brez sladkorja in mrez mleka. Lahko jo piješ tudi dopoldan. Da res ne boš samo na vodi si privošči še kakšen čaj... Med obroki naj ne bi jedla. Na B dan mora biti med kosilom in večerjo 4 ure brez hrane, na Š in OH dan tri ure. N asadni dan si pa lahko sadje privoščič vsaki 2 uri. Rožica, a tebe so pa kar v bolnici zadržali? A je bilo tako hudo? No če si že doma, sklepam da ti je bolje. Čimprej se pozdravi! Jaz sem tudi danes na Š in sem pojedla eno veliko porcijo regrata s krompirjem. Mi je kar žal, da si ga nisem malo dala na stran, da bi ga imela še za večerjo...ampak ni bilo možno, ker se vedno "stepemo" ko ga jemo. Uživajte v soncu (še za mene, ker imam toliko dela, da ne morem niti skozi okno pogledati). Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. mar 2005 17:01

Živjo! Maychi, a pri vas je tud že regrad? Al kje si ga nabrala? Ja, včeraj me je osebna zdravnica poslala v bolnišnico. Ker sem bila preslaba, saj veš najprej tiste bakterije, ki so rasajale nato pa sem fasala še ta virus...., ki se širi in ga spremlja neznosna bolečina. Predpisali so malo močnejšo terapijo in Hvala bogu je veliko bolje! Verjetno sem imela preslaba zdravila. Dopoldan sem lahko šla domov, ker sem obljubila, da bom doma počivala, vsaj dokler se terapija ne zaključi. :) :))) Po pravici, pa sem tudi veliko bolje za pogledat, pa še zeloo lačna sem bila dopoldan, to pa je dober znak. A ne? Vendar zdaj vem, da bom kmalu zmagala jaz in nič več virus! HA;HA:; ::: Ha,haaa.... Se tipkamo! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

15. mar 2005 19:09

Hoj! Marjanca poskusi zdržat še tri tedne. Verjamem da je težko, še posebej če te zraven spremljajo še bolečine, ampak če si že tako daleč prišla s to dieto ni hudič da ne boš zdržala še tri tedne!! Da ne bo šlo vse matranje kar v nič!! Natasha013, če sem jaz med zajtrkom in kosilom lačna si običajno naredim kakšne pol litra blagega zelenega čaja (čaj precedim po 3. min) in ponavadi lakota mine, pa še ogromno energije imam potem... Ne vem če bi tebi to pomagalo oz. koliko si ljubiteljica zelenega čaja... Ali pa če probaš s sadnim, ki morda tudi že po okusu da malo občutek sitosti... saj sčasoma se telo navadi pa je potem lažje prebrodit ta čas med zajtrkom in kosilom... Od večih sem zasledila da že nabirate regrat in sem šla danes na travnik prečekirat kakšna je situacija - pri nas v Kamniku ni ne duha ne sluha o regradu!! Sem bila Z jezna. Malo sem se sicer potolažila z motovilcem, ampak regradu motovilec še do kolen ne seže!! Rožica držim pesti da se kmalu pozdraviš, mimogrede; kakšen virus pa razsaja na vašem koncu? Pozdravček, ivonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti