13. mar 2005 17:55
Maajaa (moja soimenjakinja
Arašidi spadajo v Š dan.
Glede vode, sem pa tudi jaz prvič slišala, da se po obroku lahko pije po 2 urah.! Ravno zato sprašujem, od kod ti podatki našim hujšaricam.
Na vodni dan pa lahko piješ vode, čaja in črne kave, kolikor ti srce poželi in seveda ni nič časovno omejeno.
Moj predlog je, da se diete (ne glede na to ali je vikend ali ne) držiš, tako kot je treba, drugače boš razočarana. Sicer te bodo pa tudi bel kruh in salame čakale, če ne prej pa po dieti. Po moje ni smiselno, da se med tednom držiš, potem pa ne več...imaš občutek, da si na dieti, na koncu pa rezultati ne bodo tisto, kar si pričakovala, da bodo...Torej bodi trmasta, vztrajna, in še kaj!!!! Saj nisi edina, ki se mora čemu odpovedati, boš pa po dieti "nadoknadila"
Darchy, hvala za predlog, bom verjetno res šla na kaj takega ali pa na puranji zrezek, čeprav že vidim, da bo pripravljeno na toliko maščobe, da bom spravila za cel mesec notri...pa da ne govorim o tem, da 1000% ne bo na oljčnem olju pripravljeno...ah, pa kaj, se bom pač enkrat (malo) pregrešila. ej ti povem po pravici, da nimam pojma o želvi, ker nisem že tako dolgo jedla v Mb-ju (več kot eno leto). Bom malo "prečekirala" kaj se splača. Še enkrat hvala za idejo.
Punce, da vam še nekja povem....na naslednji Š dan, torej v torek, bom imela na jedilniku regrat s krompirjem!!!! Imam super strica, ki ga je nabral polno vrečko, tako da že komaj čakam torek.
Lp,
maychi