ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

14. mar 2005 16:42

Drobtinica, kako gre? Mislim na tebe Jutri zjutraj TAKOJ posreduj podatke o izgubljeni teži, ker me zeloooo zanima. Da bom v sredo lahko primerjala. aknirad Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 14. mar 2005 16:43:04

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

14. mar 2005 17:12

ej, en lep pozdrav vsem skupaj! Enostavno mi je zmanjkalo časa. Še moja družina ne ve več zame :) Meni tudi kar uspeva obdržavat to težo. Upam, da tudi v prihodnje. V 3 mesecih sem izgubila 18 kg. Full dobro. Kajne Kokos, ti že veš. In seveda tudi veliko cm-jev, toda to drugič, ker mi spet zmanjkuje časa. Res pa je, da jem zelo malo, seveda se ve zakaj :) Čestitke vsem novim in starim članom in članicam. Le tako naprej! Taja

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

14. mar 2005 17:42

maza, iz kaze sem snela "pilates for dummies", ali pa Mary Winsor Basic pilates. V glavnem, vtipkaš besedo pilates in ti vrže par zadetkov, pa jih downloadaš. Lahko mi pustiš mail na zasebnem sporočilu pa ti jih lahko tudi pošljem, če mi bo ratalo. 007, jaz sem štartala z istimi kilami in cm, po 10 dneh je bilo manj 3 kg, zadnji teden pa sem ga kar pošteno sračkala in se ni nikamor premaknilo, ampak, bom vztrajala, da sama sebi dokažem. Jaz imam tudi cilj pod 55 spravit, tri kile mi manjka, pa en sod volje. Ker sem danes imela OH, bom jutri na sadju, v sredo pa na vodi. Moram še pogledat, katera je v sredo vodna. Polo bomo pa videli, če bo šlo pod 58. darchy, lušte mi delaš s svojo vago. Kolk si dala zanjo? aja, danes me je lubi klical iz službenega potovanja, pride v sredo domov za devet dni, pol pa spet gre, in mi je povedal, da mi je kupil pecikel. Mene je sicer groža vozit po cesti, da me ne bi kdo zbil, ampak marjetkacvetka, ti boš vedela, okol jezera pa se lahko gre, ne. Pravzaprav okol obeh jezer, pa je to kr fajn cifra. moram pa priznati, da se slabo počutim, ko sem zdaj parkrat mešala hrano, je bolje, če si lačen. brittney

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

14. mar 2005 17:57

No, brittney, potem sva že dve, ki bova v sredo na vodi:) Pa tudi moj cilj je spravit pod 58kg (se spomniš, prej sem napisala, da jih imam danes 58,1), tako, da se bova lahko spodbujali in primerjali po vodnem, kolko bo šlo dol. 007, drži se, pa ne odnehat. Sva približno na istem, js tudi 160cm, začela sem s 62,4, danes je moj 27. dan, pa sem na 58,1. Nimaš kaj, če se kršiš, gre počasi, ampak važno, da gre, pa da se ne kršiš preveč, če se že, je bolje če znotraj okvirjev (npr. da poješ več ali pa več različnih jedi, ki pašejo pod B,Š,OH,V-odvisno kater dan imaš, najslabše pa je da te med sabo mešaš). Ta vodne, poročajte jutri, kolko vam je šlo dol po vodnem dnevu!!! Drobtinica, še mal pa bo!!! Maja

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

14. mar 2005 18:02

Po enem tednu se spet javljam in naj takoj povem, da sem v soboto preživel čudovit sadni dan! Šel sem v toplice, se kopal in poležaval, pojedel pa sem dva sendviča, dunajski s pomfrijem, arašide, eurokrem in dve pivi! Super! Telo je to zahtevalo in NI MI ŽAL !!! Sicer pa so tu izidi rednega tedenskega tehtanja: Po 8.tednih(64.dneh)diete sem shujšal 15 kg, ta teden 0,5 kg! Vsi me prepričujejo, naj neham, saj menda izgledam dobro, vendar se ne dam, saj se počutim odlično(mimogrede, visok sem 175 cm, tehtam pa 83,5 kg, BMI 26). Nekaj časa bom še na dieti, vendar ne vem, kdaj bom dokončno odnehal... Pozdrav vsem novim in seveda tudi starim mačkom!!! Robi

miranda05  

član od: 9.2.2005

sporočila: 23

14. mar 2005 22:01

Ojla manekenke, vikend je bil zares ubijalski. V soboto je še šlo (OH), v nedeljo pa klub namakanju v toplicah ni blo za zdržat. Hahaha, predlagam, da se sadni dan v kombinaciji z nedeljo uradno prepove v 3MD Jaz sem si danes hotela dat kar vodni dan - malo kazensko, malo pa zato, ker imam jutri spet službeno kosilo, ki ga težko uskladim s svojim Š dnevom, z B bi šlo pa precej lažje in s precej manj slabe vesti. No dopoldne so nam povedal, da je prestavljeno, men so se pa zgleda od same vode možgani skisal in nisem dojela, da ni treba, da sem cel dan na vodi in sem držala do 17h. Doma mi pa užge, da imam pravzaprav B dan, in sem se najdela meska in solate, zvečer pa se jajčka, juhuhu Nana007 - nikar ne obupaj, vsi smo ljudje. Mislim, da ga ni na tem forumu, ki bi se vseh 90 dni 100% držal pravil. Lepo vztrajaj, pridno ločuj, če te pa kdaj zanese, nič hudega, le naprej se drži diete in zagotovo bo šlo dol. Jaz včasih nisem mogla pred televizijo brez kokic ali čipsa, sendviča ali vsaj bombonov. Danes se mi pa zdi, kot da jih ze celo večnost nisem, v resnici sem pa malo čez polovico 3MD. Najboljše pri tem je, da jih ne pogrešam več (ok mogoče sendviče). Če sem lačna, najprej pijem, ali pa kak kos sadja/zelenjave. Meni ful pomaga, da imam vodo ali pa čaj skoz pred sabo in da se skoz "nacejam" in kljub prekrškom je šlo 6 kg dol. Ne obupaj Nana! miranda05

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

15. mar 2005 7:42

Dobro jutro, rožice ! Ne vem, kakšen čuden dan je bil včeraj. Vsi in vse mi je šlo na živce, tudi mavec sem si dala dol, ker sem skoraj ponorela.Jedla sem pečene ribe in solato, pozno popoldan pa se je začelo dirkanje tja, kamor gre še cesar peš. Trajalo je kar nekaj ur. Pojma nimam, kaj je bilo narobe. Moram reči, da se slabo počutim, kar naenkrat mi je vse "padlo dol". Za nič nimam volje. Še čudno, da vztrajam pri trebušnjakih. Vedno bolj se mi po glavi podijo misli, da bi končala z dieto, čeprav imam do konca še slabe tri tedne. Mogoče me ob pamet spravljajo bolečine, ki jih kar ni in ni konec. In vsak dan si rečem, da ne bom vzela tablete, pa ne morem, ker je prehudo. Mogoče si bom do konca tedna vzela dopust, da malo odpočijem telo od bolečin. Bom malo več počivala, kot običajno. Če samo pomislim, kakšno voljo sem imela ves ta čas, sedaj pa sem v totalni buli. Pa tako sem si všeč. Danes je torej moj slab dan, ki se je pravzaprav začel že včeraj. Sem pa res smotana ! imejte se lepo ! marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

15. mar 2005 8:03

Hojla Marjanca, upam, da te bo današnji sonček malo spravil pokonci. Saj si res pridna in včasih pač pride kak slab dan. Pa bo že bolje. Samo pomisli, kako bo spet fino, ko ga preženeš vstran! Jaz sem pa včeraj popoldne preživela z groznim glavobolom. Zvečer še foruma nisem mogla prebirati. Nisem vedela, ali bi jokala ali bruhala. Zaprla sem se v sobo, v temo in počivala. Prespala večerjo in danes imam pol kilce manj. Vidite, vsako slabo je za nekaj dobro. Pa še moj dragi mi ja čajčka v posteljo prinesel ;-) Sicer sem bila pa pred tem dopoldne precej pridna. Na fitnesu sem delala vaje za hrbet in nato pol ure tekla kot nora na tekalni - švic je tekel na vse strani, rdeča sem bila kot kuhan rak, vodo sem nalivala vase... v glavnem, danes se počutim odlično in tako čisto malo sem po dolgem času spet ponosna nase. Pa še OH je danes , tako da se bom lahko nagradila. A ni to fino? Brittney, tehnica je stala, mislim da, okrog 25 tisoč. Zračuna pa tudi maščobo. Kile pokaže na 0,1 natančno... razvrsti te glede na višino in starost, kje si sedaj, koliko je minimum in koliko maximum. Moj dragi je suh kot preklja in ima 9 maščobe. To je normalno, vsak človek nek odstotek maščobe mora imeti. Jaz sem začela z 18 maščobe, sedaj sem že na 17 (in to v enem tednu!), tako da , ja, mi je všeč ta tehtnica in sem ful zadovoljna! Drage moje dame in gospodje, želim vam prijeten dan, Darchy

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

15. mar 2005 8:09

dobro jutro vsem sotrpinkam in trpinom :) dobrodosli novi!!! veselo se nam prikljucite jaz sem vceraj z uzitkom za ceserjo grackala prsut in pa veliko salco mleka. take drobne napakice kar spregledam, saj malo pa moram krsiti pravila :) no tudi prehodila sem vceraj kar nekaj, potem pa sva zvecer hotela jet z dragijem na badbinton, pa je bilo vse polno, tako da sva sla nazaj domol. vec srece prihodnic. tale ljubljana je tok polna pa se ne more noben spomnit in naredit eno posteno halo ha badbinton. tistih nekaj igrisc ki ijh imajo vsi so takoj zasedena. no ko bom velika in bom imela denat. cakte bolsi scenati: ko bom zadela na lotu,bom pa odprla eno tako halo. in seveda forumci boste mel zastonj!!! (dokler se ne zbudim) haha no ni kij uzuni je lep soncek in upam da se boste tako pocutili tudi vsi povrsti lep pozdrav vipercat

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

15. mar 2005 8:25

Jutro... No, pa je šel mimo vodni dan. Sej na koncu sploh ni tako grozno. Danes se pa super počutim in predvsem sem ponosna sama nase, da mi je uspelo. Že nekajkrat sem se poskušala postit ob luni amapk mi ni nikoli uspelo. Danes pa sem zelo zadovoljna sama s sabo in jemljem to kot osebni uspeh. . Čeprav sem jezna na mojo tehtnico, ker mi vsakič pokaže drugačen rezultat (ponavadi se tehtam pri teti), je danes po vodnem dnevu pokazalo 1 kilogramček manj. Vsem tistim, ki imate svoj prvi vodni dan še pred sabo vam povem, da res ni tako hudo kot se sliši. Jaz sem se prav bala, da mi ne bo uspelo amapak...veliko tekočine!!!!!!!!!!! in treba se je zaposlit in ne non stop razmišljat o hrani. Danes pa naprej...in novim zmagam naproti. Lep dan prav vsem Drobtinica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti