ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

11. mar 2005 11:30

Barbolinka: po želji naših poslušalcev - ker želja res ni veliko, izpolnimo vsako. drugače je pa muska po naših željah - odvisno od tega, kater izmed moderatorjev in tehnikov dela.... pa še kkšno nagrado loh dobite, mal pobrskejte. je kul!......;))))) katy katrin315

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. mar 2005 12:07

Zdravo, Tabina! Kam hodiš regrat nabirat? Jaz ga hodim pod Pekrsko gorco, ampak bo treba še malo počakat, da se bomo pasli. Hvala, da si me spomnila na melancane, sem pravkar namenjena v Tuš po polnozrnato moko in bom nabavila še melancane. Za kosilo bom imela kruhove cmoke, ampak že sedaj jem neki ponesrečeni kruh iz kruhomata, ker že vem, da ga drugi ne bodo. Meni je pa kar okusen. Res jemo zelo malo mesa, vsaj meni je vsake 4 dni zelo malo. Pogrešam jajca, saj vem, da jih lahko jem na B dan, pa kaj ko potem ne bi jedla mesa. Verjetno pa se bom na en B dan odločila zanje. Ali opazi še katera, da ima slabe oz. krhke nohte, kar do sedaj ni bilo? Pozdrav! riba-ribica

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

11. mar 2005 12:12

Lepo pozdravljeni ! Tudi sama sem ena tistih,ki vas spremljam že od januarja in vas moram vse pohvaliti ,da ste zelo, zelo,zelo pridne in super nasploh.Vstrajnost se je nekaterim že krepko poplačala,najlepše pa je ,da si stojite ob strani in se bodrite v težkih trenutkih.Kar tako naprej po začrtani poti. "Zastrupile" ste me s to dieto in že dvakrat sem štartala,zdržala enkrat 12 ,drugič 14 dni in zaradi zelo,zelo slabega počutja prekinila na mojo veliko žalost in razočaranje.Sedaj sem spet deseti dan na dieti in imam spet krizo,vrti se mi, moči nimam nobene pa toliko je za postorit.Mogoče je to samo začetna kriza in je imela katera podobne izkušnje.Koliko časa traja? Ne bi rada prekinila, zato lepo,lepo prosim za pomočin se vam že vnaprej zahvaljuem! Lep pozdrav maza maza

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

11. mar 2005 12:26

Maajaa, hja, če hočeš dati vse od sebe, če hočeš dieto maksimalno izkoristiti in dobiti čimboljše rezultate, se najde čas tudi za aerobiko in fitness. Tabina, res je, mišice so težje od maščobe in definitivno je sprememba na mojem telesu vidna. Ampak od sanjske teže sem oddaljena več, kot sem mislila! Tejčica, res je vseeno, na kateri vagi stojim, vem, da sem šla 4 kg v minus. Ampak problem je sedaj v tem, da sem mislila, da sem bližje cilju...pa sem v resnici še zmeraj daleč. Mislila sem, še 6 kg, pa bo, zdaj vem, da jih je več... Darchy

xsara  

član od: 28.7.2004

sporočila: 173

11. mar 2005 12:28

Drage dame, lepo pozdravljene! Berem že nekaj časa tale forum, na dieti pa sva z mojim od 1marca, kilce pa so njemu šle dol 3 meni pa tudi 2, moram pa povedati da včasih malo grešim, po kosilu (ob 17h če je sreča)imava oba v želodcu luknjo, potem pa zvečer kakšna rezinca sira sede, knjigo imava od Rine, za hujšanje pa sva se odločila-mal mava že preveč-krize pa ni, da vsaj malo bolje jeva, nama taka hrana ful paše, ribe in zelenjava, pa skor nč mesa 1*na mesec, zdej pa žviva pr mojmu tastarmu-on pa meso + krompir drgač ni južna-tko da dvojno kuham pol pa probat je treba. Komaj pa tudi čakava da se ogreje pol pa ven-pa hišo zidat-pol bodo pa kilce šle dol. Imam pa vprašanje - kaj daste na pizzo- jo mamo danes k je oh hvala in lep dan

Darchy  

11. mar 2005 12:41

Na pizzo lahko daš paradižnik, brokoli, gobice, bučke, začimbe, cvetačo... zelenjavo brez mesa in sira. Darchy

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

11. mar 2005 12:44

Maza, po katerem dnevu konkretno si "slaba"? Po katerem obroku? A poješ približno take količine, kot so predvidene (ali, v želji da bi postavila tukaj en rekord ješ manj)? Če je to le zjutraj, ker si bila pač navajena prej jesti kruh, pa salamo, pa maslo....in ne vem kaj še, potem je to res velika sprememba za tvoje telo. Ampak na to se dokaj hitro navadiš - jaz sem rabila 14 dni. Se pa nikoli nisem odrekla pravi kavi in ta me je tudi ob krizah "postavila pokonci". Drugače pa si težko predstavljam, da bi se slabo počutila samao zato, ker ob mesu namesto krompirja ješ samo kakšno drugo zelenjavo, ali ker ješ zelenjavno rižoto namesto običajne. Tudi slabokrvna po moje ne bi smela biti. če je tako hudo, pa se pojdi pokazat zdravniku! Na Gorenjskem imamo sončka kolikor hočete, za izvažat! Le hladno je preveč. Lisa

Mashenka  

član od: 11.3.2005

sporočila: 4

11. mar 2005 12:50

Lep pozdrav, na dieti sem že 24. dan in sem komaj zdaj zasledila tale forum, ki me je še dodatno motiviral za naprej. Z dieto sem zelo zadovoljna, čeprav moj cilj res ni bogve kaj. Visoka sem 166 cm in sem na začetku diete tehtala 59 kg. Do zdaj sem izgubila 4 kg in sem zelooooo zadovoljna, saj moram za izpolnitev cilja shujšati le še 1 kg. Vendar bom vztrajala vse tri mesece - sem namreč zelo trmasta, zato se tudi do zdaj še nisem niti enkrat prekršila. Preden sem zvedela za to dieto, nisem mogla nikakor teh 5 kg izgubiti, niti s telovadbo. Ta postopek pa zahteva ogromno discipline in to je zame idealno, drugače bi se kaj hitro prekršila. Čestitam vsem, ki se držite in držim pesti, da bomo vzdržali. Mashenka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. mar 2005 13:10

Zdravo, rožice ! Še ena hujšarica, ki se ji že blede od snega in samo čakam, da se začnem pasti po travnikih, ampak glede na napovedi še ne bo tako kmalu. Potem bomo pa zelene hodile naokoli. Tejčica, saj sonce res imamo, samo toplo ni zunaj in je zelo varljiv pogled skozi okno. Glede na to, da bo čez vikend dež, bo treba danes še malo noge pretegnit po ljubi naravi.Gorenjska primorka, tudi jaz sem si že ogledala koledar in z grozo ugotovila, da imam na praznik Š dan. Pojma nimam, kaj bom počela. Oče me bo po moje razdedinil, če ne bom "tvorno" sodelovala pri pojedini. Ampak si bom že kaj izmislila. Potička pa tako, kot si rekla. Bom pač jedla restan krompir in hren z jabolki. Pa ni vrag, da se bom s tem pregrešila. Darchy, do konca diete si res vzami kar staro tehtnico nazaj, novo pa spravi za naslednjič. Maza, nič ne cagaj. Glej, da na začetku ješ, kar je predpisano, pa ne začni s premajhnimi količinami. Saj bo telo samo začelo zmanjševati količine, ker se ti bo želodec skrčil. Saj vem, da vse želimo biti na začetku zelo pridne, samo boljše je počasi, pa sigurno. Za telo je tako že ločevanje hrane na začetku šok, količine pa še potem dodatno. Glede na to, da pa se ne počutiš dobro, sploh pazi, da ne boš jedla premajhnih količin. Pa na pitje vode ali nesladkanih čajev ne pozabi. Dekleta, ki so že pravi eksperti v tej dieti prisegajo na zelen čaj. Poizkusi. Ko je meni kriza, grem v posteljo brat knjigo. Malo čudno me gledajo, ampak mene to ne gane. Mislim, da smo včasih premalo egoistične v svoje dobro. Tu in tam se je dobro požvižgati na želje in potrebe tistih, ki so ob nas, da pač enostavno "zmanjkamo". Takoj se opazi, da nekaj pa le pomenimo pri hiši in da ni vse samoumevno. lep dan vsem marjanca marjanca45

Darchy  

11. mar 2005 13:18

Marjanca45...saj ni razlike... nova tehtnica pač kaže 2 kili več. Saj po stari vem, da sem šla 4 kile dol. Torej sem po ta novi pač z večjo kilažo začela (uff, če bi to vedela, bi prej hujšala!).. ostajam pri novi tehtnici, ki je bolj natančna... Ta prvi šok je za mano, sprijaznila se še nisem in se ne bom kmalu, ampak vem, da moram biti izredno pridna. Težko bo, sploh, ker je to zadnji mesec... in tako zelo si želim pod to magično mejo 60 - potem bo lažje do 54. Drage moje, vsem hvala za vzpodbudo (paše, tako da se še priporočam ) Pozdavček iz sončno zaspane Štajerske Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti