11. mar 2005 13:10
Zdravo, rožice !
Še ena hujšarica, ki se ji že blede od snega in samo čakam, da se začnem pasti po travnikih, ampak glede na napovedi še ne bo tako kmalu. Potem bomo pa zelene hodile naokoli.
Tejčica, saj sonce res imamo, samo toplo ni zunaj in je zelo varljiv pogled skozi okno. Glede na to, da bo čez vikend dež, bo treba danes še malo noge pretegnit po ljubi naravi.Gorenjska primorka, tudi jaz sem si že ogledala koledar in z grozo ugotovila, da imam na praznik Š dan. Pojma nimam, kaj bom počela. Oče me bo po moje razdedinil, če ne bom "tvorno" sodelovala pri pojedini. Ampak si bom že kaj izmislila. Potička pa tako, kot si rekla. Bom pač jedla restan krompir in hren z jabolki. Pa ni vrag, da se bom s tem pregrešila.
Darchy, do konca diete si res vzami kar staro tehtnico nazaj, novo pa spravi za naslednjič.
Maza, nič ne cagaj. Glej, da na začetku ješ, kar je predpisano, pa ne začni s premajhnimi količinami. Saj bo telo samo začelo zmanjševati količine, ker se ti bo želodec skrčil. Saj vem, da vse želimo biti na začetku zelo pridne, samo boljše je počasi, pa sigurno. Za telo je tako že ločevanje hrane na začetku šok, količine pa še potem dodatno. Glede na to, da pa se ne počutiš dobro, sploh pazi, da ne boš jedla premajhnih količin. Pa na pitje vode ali nesladkanih čajev ne pozabi. Dekleta, ki so že pravi eksperti v tej dieti prisegajo na zelen čaj. Poizkusi. Ko je meni kriza, grem v posteljo brat knjigo. Malo čudno me gledajo, ampak mene to ne gane. Mislim, da smo včasih premalo egoistične v svoje dobro. Tu in tam se je dobro požvižgati na želje in potrebe tistih, ki so ob nas, da pač enostavno "zmanjkamo". Takoj se opazi, da nekaj pa le pomenimo pri hiši in da ni vse samoumevno.
lep dan vsem
marjanca
marjanca45