ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

11. mar 2005 10:49

Ciao vsem skupaj, Darcy: najlepša hvala za vse odgovore - z veseljem ti odstopim vsaj polovico mojih hribčkov! Sploh si ne predstavljaš, kako težko je najti modrčke zame. Je včasih velika nočna mora in preiščem cel Emporium, sem pripravljena dat tut celo premoženje za dober nedrček, pa ne uspe:( In mi gre na živce. Vedno bolj. Tako da zamenjam - z največjim veseljem. Bom poskušala jesti škrob - če ga bom našla. Ampak - sej veš, kaj je ponavadi na rojstnih dnevih: narezki, francoska, biftek, torta - torej nič od škroba. ME SKRBI!!!!!!! bad Hvala še enkrat, lp. katrin315

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

11. mar 2005 10:59

Hojla punce! Aknirad, tut men se dogaja, da sem zlo švoh, pa da hodim naokrog, kot bi me luna nosila. Ne vem, če je pri tebi kriva dieta, pri meni sigurno je, ker pojem tok malo, da sem ves čas po malem lačna (sem se že navadila na to). Uh, pa kako me je včeraj zeblo!!! S sestro, ki si deliva sobo, imava čez noč vedno okno na V odprto, da je svež zrak, pod kovtrom in dekico pa je prijetno toplo. No, včeraj zvečer me je tako zeblo, da sem ga zaprla, pa poleg pižame nase še nogavice navlekla in še eno majčko z dolgimi rokavi povrh. Potem je blo bolše:) Katrin, pojma nimam, če je to preveč sadja, kot pravijo ostale menda ni. Jaz takrat v celem dnevu pojem 2 jabolki, 2mandarini in eno pomarančo. Glede rojstnih dni, svetujem ti, da se probaš zadržat in ješ samo tisto, kar smeš. Ker drugače boš razočarana naslednji dan. Tako je v ta prvič mene skoraj na rit vrglo, ko sem zaradi toasta, sladoleda in jogurta na Š dan, naslednji dan imela kg več kot prejšnji dan:(( Zato se pa probam čim manj kršit, ker me preveč potre neuspeh s kg, upam, da me ta drugi mesec ne bo preveč usekalo, ker kot pravite skoraj noben kaj dost ne shujša takrat. Kar se tiče hribčkov, sem danes probala moj star rdeč modrček, še vedno mi ni prav, se pravi, da tiste 4kg niso šle samo od tam. Čeprav bi bila srečna, če bi se hitro zmanjšale za kako številko. Katrin imam povsem enake probleme z modrčki!! Grozno je to, se strinjam. Veste česa ne vem, kako vam uspe še na fitnes zravn hodit? Jaz sem tako švoh, da si ne predstavljam ure aerobike, ne da bi vmes padla skup (že takrat ko sem normalno jedla, sem prišla vsa prepotena domov in celo uro nisem prišla k sebi). Tko, da imam namen spet hodit, ko neham z dieto, da mal učvrstim telo. Uh, še nekaj dni pa bo vodni dan, ne boste verjele, res se ga veselim, bom vsaj kako kilo več zgubila. Lepo se imejte, jaz pa k čiščenju stanovanja (ta petek sem jaz na vrsti). Papa, Maja. Sporočilo je spremenil(a) Maajaa dne 11. mar 2005 11:02:38

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

11. mar 2005 11:08

Dobro jutro! Katrin glede kupovanja modrčkov, tudi jaz imam probleme z njimi, nosim košaro D. Poznam pa eno podjetje, ki šiva moderčke po meri oz imajo velike košarce, pri njih tudi kupuje Natalija Verboten. Damsko perilo LINNE Kolodvorska 4, 1410 Zagorje tel.: 03/56 68 700 Njihova spletna stran pa je: http://www.linne-lingerie.com/ Pa cena je tud zlo ugodna, preveri! Moja kolegica je šla k njim, ima košaro F, pa je dobila ugodno. Barbolinka Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 11. mar 2005 11:09:48

katrin315  

11. mar 2005 11:10

Ciao, Maajaa: te občudujem glede sadnega dneva. Ker tole tvoje je pa res minimum. Jest zaenkrat te moje diete nisem čist omejila, ker bi se mi drugače zmešalo - mi je blo pa kul pri sadnem dnevu, da sem imela vsaj nekaj v ustih... Danes se še nisem povsem odločila kaj bo za B. Rada bi vsega - od jajc do tune in mesa, ampak po mojem, da si bom naredila puranje zrezke brez omake z blitvo. Lep dan vsem skupaj, grem nazaj v eter. lp. katrin315

katrin315  

11. mar 2005 11:12

Barbolinka, ful hvala za nasvet. Ta podatek mi je posredovala tudi Natalija - čeprav jest ne rabim takih modrcev, da mi pol vse stisnejo. Bom si pa enkrat vzela čas za ekskurzijo, da se odpravim v zagorje, tnx, katarina alias katrin315 katrin315

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

11. mar 2005 11:13

hey dekleta, očitno sem se včeraj malo nazlea beljakovinske evforije. sem pojedla vse kar se na B od beljakovin da pojest - madona izbira na višku.... groza! pa malo manj imam slabe vesti, ker sem vseeno bila znotraj okvirjev. katrin, nič se ne jezi, saj počasi boš zmanjševala obseg zaužitega sadja. eventuelno bi se naj pojedlo v 5tih oborkih po 2 sadeža na obrok. če se ne motim. ampak nima smisla da si lačna. kasneje se ti itak potrebe zmanjšujejo. vipercat...meni pa lih kontra se dogaja. do 12h sploh ne čutim lakote. potlej pa bi v preostalih 5ih urah vse noter spravila vodni dan pa...groza. mi imamo na tisti dan lih športne igre. saj je petek ane? saj če bi bile samo športne bi bilo super. ampak sledi pa požrtija... in pijanka, ne vem ne vem. pa še računalnika ne bo blizu da me k sebi spravite... vipercat, škoda da nisi prejšnji teden bila v podčetrtku , bi se lahko face to face vzpodbujale. kr nauživaj se- pa tam je fitnes ful ful poceni in ponavadi kr prazen. samo namig, da ne bi samo na uživanje mislila ;) sicer pa... SNEG KOPNI CELo na štajerskem. grem jutri z lupo po travniku. da vidim če regrat že kaj žene :))) pa še ena dobra novica- melancane imajo v tušu v akciji. jaz jih imam za nadomestilo bučk v omaki kr rada. pa za na pico brittney je tut kr užiten. katrin, ne sekiraj se. tvoje obsežno premoženje bo itak skopnelo, če se boš držala te diete. dieta bi se lahko imenovala tudi brest out vsaj nekaj kar je bilo včasih dobro na meni, zdaj pa vse malo in mlahavo. ja, hitro se zna zgodit, da bodo triglavski hribčki kmalu postojnska jama.... kar pa se škrobnih jedi tiče poglej na seznam ki smo ga zbrale v temi foruma jedilniki za 90 dnevno dieto. je kr precej jedi, ki jih lahko veš. kr je res neprijetno vsakemu razlagat zakaj ne, pa zakaj dieta, pa kaka dieta.... darchy, PA KAJ NAS NISI TI UČILA DA do maščobe lažje od mišic. si pač zdaj ena sama utrjena kita. kvragu pa tehtnica. jaz siitak nisem dobra več z njo punce mejte se. moj dragi ima jutri rojstni dan, tak d apričakujte v ponedeljek moj dolg seznam grehov. vsaj slabo vest bom imela, če druga ne, ko bom grešila. kako mimo bifteka? ko imam pa jutri OH dan pozdravček s sončne štajerske, tabina

Barbolinka  

11. mar 2005 11:18

Katrin na katermu radiu pa si, če ni skrivnost? Barbolinka

katrin315  

11. mar 2005 11:21

Barbolinka: je čist tak, internetni pa na 60. tv kanalu Ljubljanskega kabla - kaos. se sliši na www.radiokaos.info le redki ga poznajo, ampak men je fino - praxo sem naredila pa kolektiv je res zakon! katrin katrin315

Barbolinka  

11. mar 2005 11:26

Zanimivo! Kakšno vrsto muske pa sučete? Barbolinka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

11. mar 2005 11:27

Hojla! Darchy, ti svetujem da do zaključka diete uporabljaš staro tehtnico. Tako boš vsaj vedela koliko kg si izgubila. Ni pomembno koliko jih imaš, ampak koliko MANJ jih imaš! Itak pa vsaka vaga drugače kaže. Kjerkoli se jaz vagam (doma, pri mojih, pri tašči), povsod mi pokaže drugače. Zato se ravnam po moji, pa tudi če mi pokaže kdaj kaj več. Je pa pomembno, da je postavljena vedno na istem mestu. Veliko je odvisno tudi od podlage. Samo ne obupaj! Imam danes tako slab dan, da sem bla že dvakrat na poti do hladilnika, da se malo s hrano potolažim. Prav namerno sem se hotela "nažret". Ampak sem se potem premislila, češ da me ne bodo drugi tako sprovociral, da bi uničla to, za kar se tako trudim. Zaenkrat me je še ob pravem času srečala zdrava pamet in upam da me ne zapusti. Pa tako dobro kosilo imam danes. Pečen krompir in pa bučke v omaki - spet. Se ne morem najest tega. Sem malo gledala naprej, kateri dan bom imela na veliko noč. Š!!!!!! Sej je ta dan zelo super, samo ne za veliko noč! Hočem šunko! Pa potico! Pa pirhe! Tudi čokoladne! Ja, na praznike se pa res vse meje rušjo. Očitno bom mogla šunko že v soboto naši materi odškrtnt. Na velikonočnem zajtrku se pri nas zbere kompletna familija in bom to raje izpustila, saj bi bilo preveč kruto da bi jaz samo sadje lahko jedla ob vseh prazničnih dobrotah. Ja, potica bo pa v ponedeljek ko je OH. Evo, plan je pripravljen. Samo še spelat ga bo treba!?! Sem malo zašla. Bo treba prej še 2 tedna po pravilih spelat. Je pa v tolažbo to, da je v torek po praznikih sadni dan in v sredo vodni dan. Se bomo lahko pošteno sčistli če bo preveč grehov. Če imate kje kaj sončka, ga prosim še na obalo malo pošlite! Da mi vsaj to polepša dan tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti