ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

10. mar 2005 17:35

Čao! Na začetku bi rada čestitala ob mučeniškem prazniku našim fantom ki hujšajo. Potem pa sprašujem o kakšnem snegu sanjate pri nas je tk lep sonček no zjutraj je bilo res malo oblačno ma se je hitro zjasnilo. Kar se mene tiče Marina5 nepogrešam mesa prav nič.Dosedaj sem jedla tisto kar je pasalo mojim družinskim članom to pa je meso,krompir meso riž,meso makaroni skregani so s sadjem in zelenjavo in sem trpela zraven.Zdaj pa prav uživam ko imam na jedilniku same take stvari ki pašejo meni.Tako tudi dneve ko so navrsti beljkovine naredim zelenjavo popečeno v pečici navrh pa naribam sir.Prej sem bila lena in se mi je zdelo prekomplicirano narediti kako jed samo zame zato pa sem rabila kar nekaj časa da sem se odločila za to dijeto,zdaj pa vidim da to ni nič posebnega in tudi časa neporabim več kot prej. Vsem ki ste danes na vodi pa le korajžno naprej.Jaz pa komaj čakam večerjo ko bom jedla nekaj sladkega in čokolado ,pasalo bo po zelenjavnih makaronih. Danes pa semse nekaj razpisala. jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 10. mar 2005 17:36:27

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

10. mar 2005 18:14

Marjanca45 tudi meni so oblačila prevelika - hlače ki so mi bile prej čez stegna oprijete so zadaj ratale kar "široke". Sreča je edino v tem, da sem imela že prej precej ozek pas, tako da so mi oblačila prevelika le na bokih, to se da pa s parimi šivčki noter vzet, tako da mi vsaj ni treba pasov trenat... Joj jaz se že tako veselim regrata!! Komaj čakam da bo spomladanski dež travnike napral in da bo regrat pognal!! Ne bom ga sicer jedla z ocvirki kot doslej (mogoče edino na B dan), bom pa olivno olje pogrela, bo ravno tako dobro! Lepo se imejte... ivonja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. mar 2005 19:06

Hej,Kokos,a si že zvodenela? Ivonja,ne me dražit z regratom,ker se mi ga že grozno lušta. Prejle sem bla zunaj,pa me je taaaaaaakooooooooo zeblo! Huh,si bom mogla en vroč čajek privoščit. Dijo! Marjetka cvetka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

10. mar 2005 19:14

Vidim, da imamo dva fan cluba tukajle. Ta prvi je za ananas, ta drugi pa za regrat Darchy

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

10. mar 2005 19:43

Zdravo. Darchy, kaj pa fan club ljubiteljev metinega čaja? A je to hudo, če sem včlanjena kar v vse tri? Ja tudi jaz že komaj čakam, da bo malo bolj toplo (nisem pretirana ljubiteljica zime). Vem pa že sedaj, da bom na vsak Š dan imela regrat!!!! Komaj čakam... Jaca, s katerega konca naše države pa si? Pri nas (Štajerska) ga je čez noč padlo kakšnih 10 cm . Fantje, še od mene čestitke za dan mučenikov. No ko smo že pri tem, zakaj se pa reče prav tako? Zakj mučeniki, pa ne da ste to zaradi nas, žensk? Marjetka in Kokos, še malo pa bo konec (no vsaj ta del v danešnjem dnevu) jutri bo pa tudi hitro minilo tistih nekaj uric. Vsaka čast! Lp, maychi

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

10. mar 2005 19:47

Mučeniki... nekaj so si morali izmisliti, da imajo praznik. In zaradi nas so mučeniki. Aja, čist sem pozabila - tudi jaz vam čestitam in upam, da ste imeli lep dan, dragi fantje! Maychi, ni problema, samo glej, da boš ipolnjevala vse klubske obveznosti in se udeležila vseh občnih zborov! Darchy

kikis  

član od: 6.10.2004

sporočila: 14

10. mar 2005 19:49

Lep pozdrav vsem bodočim "zobotrebcem" ! Že dalj časa berem pa berem tole vašo stran o hujšanju in danes sem se odločila da se vam jutri pridružim. Sicer sem že pred nekaj dnevi poizkusila a sem se prehudo pregrešila in sem si tokrat rekla da jutri gre pa zares. Drgač zjutraj popijem 1l ali 3 skodelice zelenega čaja, ker je baje zelo priporočjiv pri hujšanju ampak ni nič kaj okusen, bljak in vsak dan že teden dni, pregonim na orbitreku 3 x po 30 minut. Zdaj pa ne vem zraven sem dobila še 2 kg in ne vem al je to zaradi mišic, ki sem jih sedaj z orbitrekom utrdila al so se me pregrehe prjele. Tudi jaz komaj čakam toplih dni in predvsem zelenjave na domačem vrtu. Tale čas ni nič kaj fajn za hujšat, ker moraš vsako sadje in zelenjavo kupit pa še tolk je drago. Ampak kaj moramo, topli dnevi bodo kmal tukaj in če hočemo bit malce bolj razgaljeni in fit potem bo treba stopit nekaj odvečnih kilogramov. Jaz sem velika 157 cm in imam kar 67 kg!! Fuj čunka ! Zelo srečna bom če mi bo uspelo shujšat na 55 kg, torej moram stopit 12 kg. Jo ko bi mi tak hit pobral to maščobo, kot bo pobral tale sneg. Vsem želim, da bi tudi vaš špehec hitro skopnel in da bomo končno zadovoljni sami s sabo. pa pa kikis

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

10. mar 2005 20:03

no, kikis, zaradi tebe je treba ustanovit še tačetrti klub - klub palčkov (one ta popalčkane pa se lahka tudi pridružijo). a ti trikrat po trideset na en dan ali je to bilo vse v enem tednu? Kako pa si zaposliš misli, da te ne mine? Ali, še bolje, kako premagaš tisto krizo? Vipetcat, ja, 18. sva izgleda edini na vodi, dajva se malo vzpodbujat, ok!? njami, regrat, tapoceni hrana za reveže, pa polno krompirja notri in toplo olje (malo, seveda). Jutri imam Š, pa bo padel velik pladenj pečenega krompirja, zraven pa malo praženih šampinjonov na čebuli in s česnom ter peteršiljem. Ko je krompir malo pred tem, da se zapeče, dam pražene šampinjone zraven v pečico, da se krompir navzame malo okusa, pa je fenomenalno. Zraven pa kaka solatka, verjetno kitajsko zelje. Pojma nimam, kaj pa naj jem na oH, ko bi le lahko dala na špagete tuno, tak mi pa sam paradajz že pri ušesih ven gleda. Mogoče bom poiskala recept za kako zelenjavno lazanjo. Bljak. se še oglasim kasneje. brittney

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

10. mar 2005 20:12

Punce, morm nekaj priznat: pregrešila sm se!!!! Zgodilo se mi je to kar sem se bala med dieto: že dopoldne me je ful ščitnica matrala, popoldne se mi je začelo pa še vrtet poleg in ker ni bilo boljše sem šla jest. Sm si mislila: NAJPREJ zdravje pol pa vse ostalo. In pol je blo vse o.k. Ne me kregat, ker sm že sama žalostna! Preveč se ne sekiram, ker nisem več na dieti, sam vseen mi pa tud ni. Očitno prazna luna ne vpliva dobro name, ker prej nikoli nisem imela teh problemov!!!! Marjetka cvetka, upam da se tebi ni zgodilo isto ali kaj podobnega ter da še vstrajaš. Zdrži do konca!!! Držim pesti! En pozdrav kokos

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

10. mar 2005 20:28

Čao! Kokos ne biti tako žalostna se pač zgodi.Drugače se mi zdi da je pritebi to malo opravičeno ker je bilo iz zdravstvenih vzrokov.Bo pa naslednjo luno boljše. Maychi jaz pa sem z Notranjske. Čau,čau pa lep večer tudi vsem ostalim. jaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti