10. mar 2005 17:35
Čao! Na začetku bi rada čestitala ob mučeniškem prazniku našim fantom ki hujšajo. Potem pa sprašujem o kakšnem snegu sanjate pri nas je tk lep sonček no zjutraj je bilo res malo oblačno ma se je hitro zjasnilo. Kar se mene tiče Marina5 nepogrešam mesa prav nič.Dosedaj sem jedla tisto kar je pasalo mojim družinskim članom to pa je meso,krompir meso riž,meso makaroni skregani so s sadjem in zelenjavo in sem trpela zraven.Zdaj pa prav uživam ko imam na jedilniku same take stvari ki pašejo meni.Tako tudi dneve ko so navrsti beljkovine naredim zelenjavo popečeno v pečici navrh pa naribam sir.Prej sem bila lena in se mi je zdelo prekomplicirano narediti kako jed samo zame zato pa sem rabila kar nekaj časa da sem se odločila za to dijeto,zdaj pa vidim da to ni nič posebnega in tudi časa neporabim več kot prej. Vsem ki ste danes na vodi pa le korajžno naprej.Jaz pa komaj čakam večerjo ko bom jedla nekaj sladkega in čokolado ,pasalo bo po zelenjavnih makaronih. Danes pa semse nekaj razpisala. jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 10. mar 2005 17:36:27