ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

11. mar 2005 16:15

Lisa, poskrbi da ne bo zmanjkalo sončka na Gorenjskem. Se ravno odpravljam gor k mojim. Pa da vidim kako sneg zgleda. Saj ne da ga pogrešam... Tudi jaz se ne bi pritoževala, če bi me med dieto čez prsa malo pobralo. Me v predalu čaka kar nekaj modrčkov iz mojega prejšnjega obdobja, ki bi jih rada ponosila. Nekaj, tistih najmanjših, pa sem dala sestri, ker je že pri koncu nosečnosti in ji prsa kar pridno rastejo. Rok ima 12. aprila in vsi že prav veselo pričakujemo. Je taka trlica, da sploh ne veš da je noseča, če ne vidiš trebuha. No, to je bolj mala žogica kot pa trebuh. Še sedaj, ko štarta v deveti mesec ima manj kil, kot pa sem jih jaz imela pred nosečnostjo, pa sem bila takrat zadovoljna s sabo. Ene imajo pa res srečo. Kat, me veseli da je tvoj ati že doma. Sedaj pa na pot proti Gorenjski. Uživajte v vikendu in bodite pametni pri hrani, saj je ta med vikendom še mikavnejša. tejčica

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

11. mar 2005 16:28

Hej Damice, Jest preživljam tale B dan - a jeste kruh zraven, al ga ne? Zdej, ko sem že iz Lj doma, je najtežje, ker je hladilnik poln in tisti kruhek... Kaj pravite? Bolje ne,a? Jest popijem ogromno vode z limono in pol sem res skoz na WC-ju - kr lije od mene. Sam najbrž je to okej, ker se telo čisti,ne? Lp iz gorenjske - končno - sam sonček sem pa zamudila. katy katrin315

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

11. mar 2005 16:36

No,da še jaz malo pomodrujem-čudno se mi zdi da se vas kar nekaj(nisem zapomnila imen,ko vas je toliko)počuti tako švoh pri tej dieti?! Jaz sem pri 66.dnevu in od vsega začetka se počutim zelo dobro. Dvakrat tedensko hodim na body step,doma norim z malimi nečaki,služba,izpiti...pa kar kipim od energije-hvala bogu!Očitno se res tako razlikujemo med sabo in naša telesa tako različno reagirajo?! Kar se pa tiče praznovanj in takih zadevščin pa mislim,da je najboljše biti odkrit in enostavno povedati da si na dieti...sama to prakticiram in nimam problemov-če je kaj za mene si postežem,res pa je da morš bit karakter in se znati upreti! Lep dan vsem Bernarda

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

11. mar 2005 17:15

bosti, že nekaj časa nazaj sem spraševala, kak zgleda body step ali body pump. Saj je opisano na internetu, ampak zanimajo me izkušnje tistih, ki hodijo tja. Mi lahko pomagaš? brittney

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

11. mar 2005 17:35

Čao! Kaj nas je že ? Spomladi bo Slovenija kar kipela od lepih shujšanih teleščk z več ali manj bogatim oprsjem.Pa saj to ni toliko važno glavno da bo postava.Jaz moram reči da sem prav zadovoljna ko mi se zmanjšuje oprsje saj sem zmeraj imela bolj malo in mi je sedaj po dveh letih dojenja in odvečne teže kar malo narobe hodilo ,kar noben moderc mi nibil prav. Ko pa prebiram o teh vaših slabostih vam moram nekaj povedati bodite pozorne na pritisk.Moja kolegica ki je hujšala po tej dijeti pa ima ogromno kil preveč in previsok pritisk mi je takrat med dijeto rekla da je morala prenehati piti tablete za vravnavanje pritiska ker se ji je z dijeto v roku enega meseca znormaliziral.Seveda se je o tem pogovorila z svojim zdravnikom.Tako da bi bilo dobr da si malo merite pritisk mogoče pa izvira vsa švohost iz pritiska. Katarin 315 po rinini knjižici je dovoljen kos kruha pri kosilu pri večerji pa ne tak da si ga lahko mirne duše privoščiš.Če pogledaš nekaj strani nazaj boš ugotovila da nekatere niso tega prakticirale in so potem ugotovile da so bolj gledale po pregrehi. Pri nas je bilo pa danes bolj malo sonca, za stavo ga pa je blo. Piha pa ko hudič tako da so se mi danes posušile cunje ki sem jih nesla vn sušit tako imam rekreacijo za zvečer-peglanje. Imejtese skrajno lepo in uživajte.Jz pa si bom privoščila popldansko malico pol litra vode. jaca Sporočilo je spremenil(a) jaca dne 11. mar 2005 17:37:01

bosti  

11. mar 2005 18:10

BRITTNEY-gre za skupinsko vadbo,delamo na steperjih s kombinacijo elastike in uteži-se stopnjuje. Pri tem načinu vadbe pridobivaš kondicijo in oblikuješ telo-delamo vaje za roke,noge,zadnjico,trebuh. Vadba je ob glasbi,50 min vadbe in 10 min strečinga na koncu.S kolegico sva začele hodit oktobra(2krat tedensko) in res je super!Res je,da od same telovadbe ne hujšaš,ampak s kombinacijo diete in vadbe pa je učinek krasen!Preiskušeno...tudi počutje je enkratno,energija kar seka!!! Probaj!Toplo priporočam!Če te še kaj zanima pa kar vprašaj... bernarda Sporočilo je spremenil(a) bosti dne 11. mar 2005 18:26:54

brittney  

11. mar 2005 18:40

super bosti, kam pa hodiš? Meni je najbližje v Celju, me pa zanima, kaj pa je bpdy pump, če slučajno veš? Vem, da imajo tam to dvoje, pa ne vem, za kaj se odločiti. brittney

bosti  

11. mar 2005 18:47

Brittney-jaz hodim v Slovenj Gradec. O body pumpu nimam pojma,mislim da na Koroškem tega sploh nimamo,tako da ti res ne morem nič povedati o tem-žal! bernarda

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. mar 2005 19:07

Hojla! No,lunin post sem preživela,in to brez prekrška! Izgubila tri kile,vendar tri kile,ki sem jih ne vem kdaj pridobila,odkar sem končala z dieto.Zdej se ne tehtam več tako pogosto,in ko sem v sredo zjutraj stopila na tehtnico,me je skoraj kap.No,že danes zjutraj pa so te tri kilce splahnele in tudi obseg trebuha se je vidno zmanjšal.Torej se mi je kar začela nabirat voda v telesu in je očitno kar dobro,da se tudi po dieti malo ščistiš telo. Danes pa nisem vedela,kaj bi jedla za kosilo.Luštalo se mi je sto stvari naenkrat,potem pa sem se odločila,da si privoščim eno kranjsko klobaso.Tako zelo se mi jo je zluštalo.Zraven sem pojedla kos kruha in solato(mehka solata+paradižnik,brez olja, soli in kisa).Ampak,ta kranjska je bila vseeno preveč mastna.Ni še minila ura od kosila,ko me je po trebuhu prijetno zašravfalo in že sem šibala na wc.Mislim,da me je zdaj pa res pošteno spucalo:0)!Za večerjo si bom rajši privoščila kaj lažjega,verjetno kakšen jogurt. Katrin,na B in Š dan si le privošči za kosilo kakšen košček kruha,polnozrnatega seveda,za večerjo pa je strogo prepovedan.Ne se bat jest kruha,saj kruh ne redi,redi tisto,kar pojemo zraven kruha.Kruh je sicer OH,vendar nam OH daje energijo,energijo pa rabimo,da lahko hujšamo.Začaran krog! V glavnem,malo moramo vedeti,zraven česa bomo jedli kruh.Jaz ga recimo nikoli nisem jedla zraven krompirja,če sem pa jedla kakšno enolončnico,mi je pa zelo pasalo pojest zraven malo kruha. A,prsi se vam zmanjšujejo.Ja zakaj pa mate dedce,nej vam jih mal masirajo,presneto!Dejte jih mal ponucat.Drugač bi vam jih pa tudi jaz z veseljem odstopila kake pol kile,ha,ha! Mejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka

brittney  

11. mar 2005 19:17

no, jaz sem iz velenja, ampak delav v celju, tak da do sG ni daleč, a zaradi malega sinka ne morem tak okoli laufat, tak da bo zaenkrat moral zadostovati orbitrek, sem si pa z neta potegnila vse mogoče o pilatesu in ne zgleda tak bav bav, sam zraven se moram spravit. brittney

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti