ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

19. apr 2005 8:25

dobro jutro! sabian, super, da ti pomagajo recepti, jaz imam obe rinini knjižici, pa so mi ti predlogi bolj "življenjski" oziroma jim bolj verjamem, ker so preizkušeni in vidim tudi rezultate. naj povem samo, da recepti niso "moji" pač pa sem jih le zbrala po forumu, tako da smo avtorji vsi tukaj. hehe, bi lahko kar priročnik izdali z recepti in praktičnimi nasveti :) pa imamo za piknik od honorarja. sicer pa v kraju kjer delam v večjem podjetju nudijo v kantini en meni dnevno za 3md.... tako da bi se dalo celovito ponudbo izdelali, še kako pogodbo z rekreacijskim centrom in smo bogati ;) se vidi da sem marketingar, a? sicer pa..ne vem kaj mi je. ampak vsak dan je kak mali greh...ali večji....saj me je sram. najbrž zato, ker imam zadnje čase neke stresne situacije na dnevnem jedilniku :/ saj se bom poboljšala...ali pa komu kaj naredila ;) lep dan, tabina

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

19. apr 2005 8:39

lep pozdrav nekaj mora biti v zraku kar gramcki mi grejo gor. prav mi je zakaj pa moram zadne case kar vsak san malo pokukat na vago. vcasih sem to delala vsak cetrtek zdej pa moram kar vsak dan jet pogledat kaksno je stanje. groza pa danes grem spet ven jest naj bi sli v kitajsko ker ima kolegica rojstni dan. upam da se bom lahko zadrzala in nekaj malega pojedla. no upam da gre vam bolje! veliko uspehov vipercat

Žogica  

član od: 23.3.2005

sporočila: 19

19. apr 2005 8:59

Dobro jutro! Točno čez 1 teden imam vodni dan. Sploh ne morem verjet, kolk je hitro prišel mesec na okrog. Danes imam Š. in me čaka riževa solata v hladilniku. Drugače sem spet prišla v svoj urnik in zvečer naredim trebušnjake. Pozdravčke vsem!

neznan uporabnik

19. apr 2005 9:58

Pozdravljene, no danes sem stopila na tehtnico. Tudi meni so se dekagrami nabrali. Grehi čez vikend. Včeraj sem probala nekaj poletnih hlač. Vse je popeto, čez sregna in rit. tako, da je ena motivacija več za hujšanje. Po prvomajskih praznikih naj bi se mi pridružila še mama. Da bo vsaj malo lažje in se mi ne bo potrebno prerekati, da ne smem mešati B in OH. Čim manj pregreh. barbi1

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

19. apr 2005 10:17

Živjo! Pa sem se vam tudi jaz pridružila. Dijeto sem že enkrat imela, vendar ker se nisem pazila sem dobila vse nazaj. Včeraj pa je zopet padla odločitev in danes je 2 dan dijete:) Vse pohvale tistim, ki se jo držite, kar tako naprej. Za prvič bo to vse, pa se še kaj oglasim!!! Lep nasmejan dan vam želim puhica puhica

Mashenka  

član od: 11.3.2005

sporočila: 4

19. apr 2005 10:38

Pozdravljeni vsi dietarji, zanima me, če lahko na škrobni dan jem pire in špinačo? Nekje sem namreč prebrala, da spada špinača k beljakovinam... Prosim za hiter odgovor. Vsem želim uspešno izgubljanje kilogramov še naprej in čim manj prekrškov. Lep pozdrav. Mashenka

Mashenka  

član od: 11.3.2005

sporočila: 4

19. apr 2005 10:42

Puhica, danes je tudi moj drugi dan, ker sem nazadnje po enem mesecu obupala. Upam, da bo tokrat boljše. Tudi jaz sem pridelala nazaj vse štiri izgubljene kile in sem zdaj še toliko bolj odločna. Držim ti pesti. Mashenka

natasha013  

član od: 15.3.2005

sporočila: 5

19. apr 2005 11:19

Tudi jaz se ze nisem dolgo javila, na dijeti 36 dan in moram reci, da moja statistika glede na kile ne kaze nic dobrega, ce gremo v kilogramih shujsala 1.5 kg. Pa sem pridna in da prekrskov ne delam. Pa da ne boste mislile, da se kaj obremenjujem s kg. Meni je dober tako ker se mi zdi, da se je topilo samo tam kjer potrebujem. Res je da se na zacetku nisem zmerila tako da ne moram dati tocnih podatkov ampak saj se vidi na obleki in moram reci da sem ZELO zadovoljna. A se je se kateri zgodilo da se ji na tehtnici ni poznalo, ampak je opazila na postavi? Pa se nekaj vodni dan mi je bil grozen, a mislite, da bi s cisto zelenjavno juhico zelo gresila? natasha013

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

19. apr 2005 11:54

Mashenka, lahko ješ špinačo s pire krompirjem, tudi jaz sem že jedla tako, pač brez mesa, včasih sem zraven jedla pohan mesek, sedaj pač to odpade, pa vseeno kar gre. Samo kisle smetane in mleka ne dodajaj preveč oz. čim manj. Puhica, hvala za opozorilo, kako hitro pridejo kilogrami nazaj. 1. maja bo moj zadnji dan diete in že premišljujem o tem, kako bo treba paziti na prehrano, lepo pa bo, ker ne bo treba upoštevati zaporedja dnevov. Deževni pozdrav iz Maribora. riba-ribica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

19. apr 2005 12:14

Lep deževni pozdrav! Jaz sem danes na sadju, pa me zanima, glede na to, da mi več nobeno sadje ne diši, ali lahko za en obrok jem surovo kolarabico. Verjetno ne bo nič narobe? Prosim za odgovor. Bajči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti