ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

19. apr 2005 12:22

ojla, oprosti, riba-ribica, sem te zamenjala z ribico, ki je tudi slabokrvna kot jaz in me je spraševala za mojo železovo dieto, pa vem, da je rekla, da je že zdaj presuha, zato se mi je zdelo čudno, da bi bila tu... Vsem veliko sreče in glede grehov: eden ni nobeden (na dan, ne pa na uro:) boljše kot da stradate najljubših stvari in se jih boste napokale, čim bo diete konec, kot sem naredila jaz po svoji, ki je bila sicer iz drugih razlogov, ampak vseeno je omejila moje najljubše stvari: sadje in sladkarije in desertne jogurte... Saj diete so navadno tako napisane, da se predvideva, da kako stavr pogoljufaš:) vsaj jaz jih tako razumem - saj ne moreš 3 mesece bit jeklena žena, ne?;) Že tako vas občudujem, da zdržite! Meni se teh 14 dni vleče za nikamor, pa dieta ni napisana tako, da bi stradal, (ker ni za hujšat)! Veri

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. apr 2005 12:27

Bessybori, tudi jaz sem na sadni dan jedla npr. sveže kislo zelje, pa svežo papriko, saj bi to naj bil vitaminski dan. Mislim, da lahko brez skrbi poješ tvojo kolerabico. Dober tek ! marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

19. apr 2005 14:48

Tako je. Na sadni dan lahko en obrok zamenjaš z zelenjavnim. Pa dober tek! Darchy

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

19. apr 2005 14:49

Tudi jaz sem na sadnem dnevu pa sem si skuhala zelenjavo v malo soljeni vodi upam da to ni nič narobe.Mi je pa zelo prijalo ker je bil topel obrok.Drugače si bom pa privoščila danes še kakšno jabolko in to je to.Namesto vode sem si skuhala sadni čaj saj mi prav paše ko pa ni zunaj nobene taprave vročine. Mejte se lepo in se še kaj tipkamo! kristina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. apr 2005 16:58

Hojla! Jaz bi pa samo nekaj glede špinače. V pravilih piše, da je špinača B. Tam je sicer razvrščena tudi vsa ostala zelenjava. Zato mislim, ker ne upoštevamo razvrščanja zelenjave, da tudi špinača na Š ni ne vem kakšen greh. Vendar vseeno mislim, glede na to da jo pripravljamo z mlekom, smetano,... da vseeno bolj paše v B dan. Le če imate v mislih pripravljeno kako drugače? Potem le na plan z receptom. Jaz imam danes B, pravkar pripravljam pozno kosilo čevapčiče, regrad in govejo juho. Za večerjo sem si kupila jogurt LCA VITA ( malo reklame), predvsem zato da poizkusim kakšen je. Vsebuje L-karnitin, ki pomaga pri pretvorbi maščob v energijo. Ja skratka super, javim zjutraj razliko! :) Pravijo, da je važno, da verjameš, potem ti tudi pomaga! NO jaz trdno verjamem, da bom imela manj kilogramov in boljšo postavo, če ne jutri zjutraj, pa do poletja!!! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. apr 2005 20:36

Hojla! Rožica,tudi jaz verjamem da bom enkrat imela manj kilogramov. Me pa očitno čaka zelo težko delo,težje kot sem mislila. Prve štiri dni sem takoj izgubila dve kili,potem pa se tehnica ni nikamor več premaknila. Ampak jaz se ne dam.Ni vrag,da ne bi enkrat šlo dol! Pravkar si kuham čičerikino juho za jutri in seveda sem jo morala malo poskusiti-greh! Jaz jem špinačo samo na B,z jajčko. Na sadni dan pa seveda veselo jejte zelenjavo,če vam bolj paše,predvsem surovo! Mejte se lepo in uživajte! Pa veselo se smejte in preženite to deževno vreme! Marjetka cvetka

nita  

član od: 10.9.2004

sporočila: 5

19. apr 2005 21:26

Ojla, vse prav lepo pozdravljene Sem šele začetnica v 3md, saj se moj prvi vodni dan šele približuje. Malo me je zbegalo, ko sem na strani mačkice prebrala, da večina zelenjave, ki jo imam rada spada med beljakovine.V knjigi, ki jo imam( 90 dnevna ločevalna dieta) pa to ni omenjeno. Mogoče je tukaj "haklc" da se na tehtnici še ne pozna kaj dosti. Ali je kaj narobe, če ne piješ juhe po obrokih ali če si na dan ko imaš OH za večerjo privoščiš zelenjavno juho in košček polnozrnatega kruha, ter rebro jedilne čokolade? Se mi je že zgodilo , da mi je bilo po sladkariji slabo(prej se mi to ni dogajalo) in nisem mogla pojesti čokolade. Vesela bom vsakega nasveta in vzpodbude. LP! Nita nita

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

19. apr 2005 21:28

Mashenka, tudi jaz zate držim pesti. Zanima me, kar se tiče ure. A je najboljš, da se je vsak dan ob isti uri, ali to ni tolk pomembo? Pa še neki, ta dijeta je edina dijeta od katere me ne boli glava in je res najboljša. Tko, da jutri je tretji dan,meni osebno najboljši, ker sem pravi sladkosned=) Lahko noč vsem skupaj pa lepe sanje puhica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

19. apr 2005 23:33

Ve spančkate, jaz pa ne morem Tabina, kje pa lahko najdem tvoje recepte? Aknirad-bombica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

19. apr 2005 23:52

Hojla! Sem se pošteno nabrala, da sem spet na tekočem kaj se dogaja z vami, saj sem bila na forumu zadnjič v petek. Šele včeraj zvečer sem prišla od mojih, kjer se nisem mogla nagledat moje male nečakinje. Je tak cukerček... Danes sem imela B dan in sem za kosilo imela segedin, za večerjo pa 2 mali konzervi tune. Pa par belih kav sem si še privoščila. Me pa zanima če je kaj narobe, ker kave ne spijem takoj po obroku ampak čisto samostojno kasneje? A si belo kavo lahko privoščim samo takrat ko na B dan jem mlečne izdelke ali na vsak B dan? Jutri pa krompiiiiiir!!! Jaz ne bi mogla živet brez krompirja. Se raje odpovem mesu kot pa krompirju. Bom pa jutri na žalost imela samo zajtrk (zgodaj zjutraj) in pa večerjo. Popoldan imam namreč neke preiskave in do takrat lahko pojem samo zelo zgodnji zajtrk, torej sadje. Upam da bom zaključila še dovolj zgodaj, da si bom za večerjo lahko spekla krompir. Se mi ga tako lušta... Sem opazila da je tudi nekaj novih med nami. Vsem dobrodošlico, pa seveda veliko vztrajnosti. Se splača. Tako, svoje poročilo oddala, sedaj pa me čaka še kuhinja in pa cunje. Joj kje je še spanje... tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti