18. apr 2005 11:12
riba-ribica, to je normalno, saj je pomlad:) Mene tudi razganja:) Ampak midve ne hujšava - če bi bili vsak 4. dan na sadju, bi bilo verjetno drugače...
rožica in sara, daljni sorodniki niso nikoli zadovoljni s težo! Mene so pa skoz zafrkavali, da sem shujšala - tudi kadar sem se zredila! Potem sem recimo shujšala in so rekli, da sem se zredila! Pri nas je tak sicer mamin fotr (to zame ni dedek, ker je dedek nekaj prijaznega, kar on ni) in ne ženske - pač nekateri ljudje hočejo provocirat in najboljše kar lahko narediš, je, da se ne meniš za njih, ker so v bistvu bogi, da nimajo toliko samozavesti, da si morajo na ta način ego pumpat!
So pa res čudni ti ljudje, se strinjam! lani sem se malo zredila čez zimo, ampak še daleč nisem bila debela (168 cm, 55,5 kg) in mi je tudi ena znanka takoj komentirala precej zajedljivo:) Sem si mislila, najprej pred svojim pragom pometi, rekla ji pa nisem nič, ni melo smisla, itak ne razumejo:) Meni taki, ki niso dobronamerni niso motoivacija, mi je bil pa en prijatelj, ki me lani že dolgo ni videl in me je potem vprašal, če sem nehala športat. Sem ga vprašala, če se zelo vidi:) Takrat sem takoj ukrepala(začela pospešeno športat), čeprav je bila razlika v kilah samo 3 - ampak kje in katere:) Se je pa takoj poznalo, zato mi ni bilo treba na nobeno dieto:) je pa še boljše, če vam tudi ti dajo zagona, saj se jih vedno kje najde!
Meni to ni bilo nikoli jasno, sem imela celo obratne probleme - svoje prijateljice nisem nikoli videla kot debele in je bila včasih kar jezna, ker sem ji vedno rekla, da ji lahko jaz posodim kaj za oblečt, če je rabila! no, zdaj je tudi ona shujšala in se zato ne bo več jezila:)
Važno je samo, da vas podpirajo tisti, ki so vam blizu, za ostale pa: ko jih...:)!
Moram pa priznat, da vas vse zelo občudujem! Ne vem, če bi jaz zdržala 3 mesece, močno dvomim v to! Jaz moram zdaj jest samo meso in jajca, sadje imam samo 2x na teden v neomejeni količini (kar je grozno tkemu sadježeru), ker imam premalo železa in se mi zdi 14 dni cela večnost, čeprav se vam verjetno zdi to nič od nič! Prejšnjič sem namreč čisto zabluzila s to dieto in ni prijela toliko kot bi morala inse mi je spet začelo vrtet, zato jo moram ponovit malo strožje... Jaz sem vesela, če se samo 1x na dan pregrešim, čeprav sem bila včeraj pridna:) Problem je v tem, da če bom preveč bluzila, spet ne bo delala... Zato se trudim bit čim bolj pridna, no saj pol je že za mano! Ta teden bom probala bit bolj stroga! Vam pa svaka čast!
PS.: upam, da nosečnice ne hujšate... To baje ni preveč zdravo za otroka!
Veri