ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

17. apr 2005 20:59

Rožica, bravo!!!!!!!!! Jaz bi naredila isto - jedla bi kot za stavo, naj jih zvija od zavisti! Škoda, ker se tudi pri nas ne pripravlja kakšno srečanje žlahte! (Prav zato, ker so mi vedno govorili, kako sem se spet lepo poredila, sem se takim srečanjem začela izogibat.) Je pa vsekakor dobra motivacija!! sara

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. apr 2005 21:03

Hojla! Ja,ja,tud mene je zvilo!Brez pregreh sem zdržala do danes,do sedmih zvečer,ko je v moja usta zašlo pol pohanga zrezka! Že od ponedeljka nisem poskusila mesa in sem se že tresla ko pijanček zjutraj,ko vstane.Sem pač pojedla tist kos mesa,zdej sem pa vredu.Jutri pa sem tako na sadju. Pa še včeraj sem se hvalila,kako voljo imam!Ej,vikendi,vikendi! Upam,da je tale greh zalegel za en čas! no,mejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

17. apr 2005 21:06

helow Nič preveč dober dan ni za menoj saj sem se že zjutraj zbudila slabotno.Imela sem Š dan tako da sem jedla bolj malo saj mi spoloh ni nič pasalo.No pojedla sem vročo juho in malo solate z krompirjem in čez celoten dan popila dva litra čaja. Naj mi kdo med vas pove če ta dieta vsebuje zadostno vitaminov.Vesela pa bom če katera zaužije tudi kakšne dodatne vitamine ki se dobijo v lekarnah.Lahko pa tudi napišete kako se imenujejo. Pri sebi opažam da sem kakšen dan prav švoh.Kilce gredo kar lepo navzdol zato vas prosim za kašen dober nasvet. NOČKO

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. apr 2005 21:14

Kristina,železa je absolutno premalo,pa kalcija in magnezija.Jaz imam kar šumeče tablete.Samih vitaminov je pa dovolj,saj vendar pojemo ogromno sadja in zelenjave.Minerali,ki sem jih naštela pa so predvsem v beljakovinski hrani. Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. apr 2005 21:37

živjo! Sara vidim, da me razumeš. Pri nas je bilo enako. Vedno so me samo zbadali, pa vedno med večerjo.... skratka kadar smo pač jedli, so si dali največ duška z zbadanjem. Tako, da sem enkrat rekla, kar v pričo vseh, da jih je bilo malo sram, če se boljijo, oziroma če imajo premalo hrane za vse naj nas ne vabijo več... Seveda je bilo hrane vedno več kot dovolj in od takrat imam tudi jaz v družini kamor sem se priselila malo več, poudarjam le malo več miru pri hrani. Lahko pa dodam le to, da uživam zdaj ko vidim, da jih jezi, da tako dobro zgledam. Kadar kdo pripomni kakšno dobro na mojo postavo, bodoča tašča hitro kaj doda, da me verjetno že dolgo niso videli ali da sem pač že od nekdaj taka in da se nisem nič spremenila.... Jo muči, ker jih ima tudi ona kar nekaj preveč, kot ostale članice moje "nove" družine. Kristina, tudi jaz jemljem kalcij, magnezij, B-kompleks vsak dan in včasih železo in c vitamin. Najbolje pa je, da greš k zdravniku in daš pregladat kri, pa ti bo on najbolje svetoval. Pri naši hiši vsi spijo, le jaz odvisnik od tega foruma še bedim in skačem po hiši. Grem zdaj še v pralnico po oprano in suho perilo. Juhuuuhuuu spet bomo likali, da bo kar veselo. Lahko noč! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 17. apr 2005 21:39:33

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. apr 2005 23:47

Punce moje drage, jaz pa imam ravno nasprotem problemček kot Kristina, imam namreč vedno več energije, sploh nisem zaspana, niti zvečer niti zjutraj. Skačem okrog kot da sem navita, tako da je že meni čudno. Ne jemljem nobenih vitaminov redno, ob manjšem prehladu sem nekaj dni jedla Unicap T, ampak tega je že kar dolgo. Sedaj je že pozno in bi najraje kar začela jutrišnji dan, sploh mi ni do tega, da bi šla spat. Sedaj grem še malo brat in želim vsem lahko noč in veliko energije. riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. apr 2005 6:44

Dobro jutro, rožice ! Pa je spet en vikend mimo, na srečo tokrat brez dežja, tako, da sem bila zelo pridna, kar se miganja tiče. Kat, pa ti si frajerka, kako si našla svojega dragega. Pa naj še kdo reče, da sodobna tehnologija ne združuje ljudi. Kako vama privoščim vse lepo !!!!! Pa če samo pomislim, koliko rož boš imela celo življenje okoli sebe, ali pa vsaj zelo blizu boš, da jih boš šla pogledati.Pa dežela sira, ki ga tako obožujem !!!! Rožica, kako sem se smejala, ko sem brala tvoj p.s. Pa to je to !!! Res se splača včasih malo stisniti zobe, za vse zavistne poglede žensk, ki svoje trpljenje in neugodno počutje ob pogledu na sebe izražajo v svojih pikrih pripombah. Jaz imam zdaj pri mojih mir in ker pri njih nič ne jem, me nihče nič več ne vpraša, sploh pa ne oče, ki me je prej kar naprej nekaj moril s svojimi pametnimi. Ivonja, naj te nič ne bo strah časa po dieti. Meni teče že 3. teden, pa mi je krasno in sploh nimam potreb, da bi kaj "grešila". Najbolj čudno mi je, da sploh ne pogrešam sladkarij, ki jih nisem od konca diete sploh še jedla. Trenutno me bolj mamijo solate, takšne in drugačne. Marjetka cvetka, ti pa si faca, da se primerjaš s pijančkom. Ampak še dobro, da je tvoja želja po mesu neškodljiva. Če bi se ti od potrebe po alkoholu tako tresle roke, bi bila pa druga pesem. Kako smo ljudje različni. Jaz že prej nisem jedla dosti mesa, sedaj pa še manj. Kristina, jaz pijem Ca in Mg tablete, drugega pa nič. Počutim pa se odlično. Mogoče je res boljše, da greš malo na obisk k zdravniku, da te pregledajo. Boš bolj sigurna, da ni kaj narobe. Drage moje, ta teden bom začela z barvanjem stanovanja, ki je od avgustovskega neurja lani, ko nas je zasulo s točo, v nelepem stanju. Včeraj sem pokitala stene, ki so bile najbolj mokre, zvečer sem še brusila, tako, da sedaj lahko začnem z barvanjem. Pomagal mi bo moj velikan, predvsem premikanje pohištva in take stvari, ki jih jaz mojo hrbtenico ne morem. Upam, da bo križ vzdržal. In danes Encijan, bom jedla prebranac !!!!! Tako si me "razrajcala" zadnjič, da ni bilo druge rešitve, kot da grem čimprej po tvojih stopinjah. Upam, da bom barvanje po takem kosilu uspešnejše. imejte se lepo !! marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

18. apr 2005 7:58

jutro... sem brala, se smejala...potem sem se spomnila, da je čas za moje poročilo... vem, da me niste vajene, da sem tako kratka in jedrnata,... pa druga nimam za rečt kot sem pa migala, to pa ja. tedensko poročilo -1kg (aleluja, pojma nimam kako je to možno) danes sem sadna. pa prehlajena tudi. tako da bom pač iz zdravstvenih razlogov malo meda dodajala kjer bo možno. glede na to da težko požiram bom kar tekočo hrano zaužila, najbrž bom zmiksala jagode in banano. sicer pa seveda.... marjanca- si pa pogumna... nazadnje ko sem se jaz lotila tega podviga, sem porabila toliko barve za 1 sobo, da bi zadostovala za za eno normalno stanovanje... veliko sreče, uspehov, predvsem pa ti želim, da te hrbtenica ne izda. lp tabina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. apr 2005 8:20

Tabina, hvala. Prehlad pa je poiskal tudi mene, čeprav je zdaj ostal le še nahod, prejšnji teden pa sem bolj malo govorila, ker me je tako zelo bolelo grlo. In edino takšne stvari me utišajo. Sin je bil zelo vesel in po moje razočaran, ker je tišina trajala le dva dni. Je fajn filing, ko te tehtnica ne razočara, kajne !!!!! marjanca45

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

18. apr 2005 8:56

dobro jutro "sotrpinke" no mislim da sem se prejsnji teden malo prevec hvalila, tako da imam takoj eno kilo vec. no sej je treba priznat da je popolnoma po moji krivdi. v soboto sem bila na terenu, imela sem mesni dan in seveda sva sla z mojim nekaj ven pojest in to v picerijo. ja kaj mislite kaj sem jedla? ja seveda ta veliko pico. no v nedeljo pa je moja mami uradno nastopila penzijo in je na vsak nacin hotla da remo nekaj ven pojest. ker je bilo se malo soncka smo sli na Dobeno na kmecki turizem. to pa veste da nimas veliko izbire 3 vrstew kosila zdej pa izberej. zanalasc sem vzela pecenko ker je niti ne maram prevec in sem mislila da bom an tak nacin manj mesa pojedla (ker je bil š dan), pa mi je nekako uspelo pojesti tudi tisti kos mesa. ja ni kaj sej moram rect da sem (hm bolje bo da recem sva) kar nekaj telovadila cez vikend ampak vseeno imam eno kilco vec. zdaj pa spet veselo na delo enako pa zelim tudi vsem vam! vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti