18. apr 2005 6:44
Dobro jutro, rožice !
Pa je spet en vikend mimo, na srečo tokrat brez dežja, tako, da sem bila zelo pridna, kar se miganja tiče.
Kat, pa ti si frajerka, kako si našla svojega dragega. Pa naj še kdo reče, da sodobna tehnologija ne združuje ljudi. Kako vama privoščim vse lepo !!!!! Pa če samo pomislim, koliko rož boš imela celo življenje okoli sebe, ali pa vsaj zelo blizu boš, da jih boš šla pogledati.Pa dežela sira, ki ga tako obožujem !!!!
Rožica, kako sem se smejala, ko sem brala tvoj p.s. Pa to je to !!! Res se splača včasih malo stisniti zobe, za vse zavistne poglede žensk, ki svoje trpljenje in neugodno počutje ob pogledu na sebe izražajo v svojih pikrih pripombah. Jaz imam zdaj pri mojih mir in ker pri njih nič ne jem, me nihče nič več ne vpraša, sploh pa ne oče, ki me je prej kar naprej nekaj moril s svojimi pametnimi.
Ivonja, naj te nič ne bo strah časa po dieti. Meni teče že 3. teden, pa mi je krasno in sploh nimam potreb, da bi kaj "grešila". Najbolj čudno mi je, da sploh ne pogrešam sladkarij, ki jih nisem od konca diete sploh še jedla. Trenutno me bolj mamijo solate, takšne in drugačne.
Marjetka cvetka, ti pa si faca, da se primerjaš s pijančkom. Ampak še dobro, da je tvoja želja po mesu neškodljiva. Če bi se ti od potrebe po alkoholu tako tresle roke, bi bila pa druga pesem. Kako smo ljudje različni. Jaz že prej nisem jedla dosti mesa, sedaj pa še manj.
Kristina, jaz pijem Ca in Mg tablete, drugega pa nič. Počutim pa se odlično. Mogoče je res boljše, da greš malo na obisk k zdravniku, da te pregledajo. Boš bolj sigurna, da ni kaj narobe.
Drage moje, ta teden bom začela z barvanjem stanovanja, ki je od avgustovskega neurja lani, ko nas je zasulo s točo, v nelepem stanju. Včeraj sem pokitala stene, ki so bile najbolj mokre, zvečer sem še brusila, tako, da sedaj lahko začnem z barvanjem. Pomagal mi bo moj velikan, predvsem premikanje pohištva in take stvari, ki jih jaz mojo hrbtenico ne morem. Upam, da bo križ vzdržal.
In danes Encijan, bom jedla prebranac !!!!! Tako si me "razrajcala" zadnjič, da ni bilo druge rešitve, kot da grem čimprej po tvojih stopinjah. Upam, da bom barvanje po takem kosilu uspešnejše.
imejte se lepo !!
marjanca45