18. apr 2005 13:11
Pritiska si nisem nikoli merila, ga imam pa vedno bolj nizkega ( tudi zdravila za zvišanje sem že jemala), vendar tu nisem imela nobenih problemov. Prav neverjetno, koliko boljše se počutim. Do sprememb na boljše je prišlo že po 2-3 tednih diete, sedaj pa sem sploh ta prava. Če samo pomislim, koliko črvičenja sem imela včasih, vsak dan, sedaj pa tega ni več. In glede na to, da imam 14 kg manj, imam več energije kot prej. Je pa res, da več "migam" kot sem prej. Mislim, da je vsa stvar v glavi. Ko človek razčisti sam s sabo, kaj bo naredil zase, ta način prehranjevanja sploh ni problem. Vem, koliko časa sem se odločala, da bi spravila s sebe nekaj kg, pa ni bilo prave volje in načina. Preizkusila sem že kar nekaj diet in tistega "klasičnega" hujšanja sem bila že sita. In potem mi je sestrična povedala za 3 MD in v trenutku sem se odločila. In do 14 dni pred koncem ni bilo skušnjav in nobenih težav, pa tudi to edino krizo sem s pomočjo sotrpink preživela. Sedaj po koncu je pa sploh odlično in neverjetno uživam v hrani. In kar je zelo važno, razširila sem izbor hrane, ki je včasih sploh nisem poznala, kaj šele jedla. Skratka, drage moje, res se splača, čeprav 3 meseci niso kratka doba (čas je vendar tako relativna stvar), vendar zelo hitro minejo. marjanca45